Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pieniądze

Ⅎ.∅.R.X.S.⊥

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A ja nie mam pieniędzy ale mam inteligencje bardzo wysoką i idąc ulicą czy przechodząc w miejscu publicznym jak tak patrzę na tych wszystkich idiotów: dresów, blachary, januszów, grazyny, szaraków i pseudo myślących to mi się humor poprawia po prostu. Nie gardzę, nie dręczę, po co, skoro tyle dobra mi widok tego planktonu przynosi :)

A no i jak wracam z UK to zawsze mam przy sobie tak około 20k, a zawsze rozwalam to na bzdety i tylko patrzę na rozdziawione mordy tego pospółu :) :) :) Piniondze i inteligencyja to najlepszy motywator na świecie, jeb*ć biedę i idiotów niech żyje wolna Polska dziękuję dobranoc :)

sygna.png

Opublikowano

Czy was też jara kasa tak jak mnie ? ja mam tak że jak mam kasę i idzie taki jakiś j****y dres to spoglądam na niego z pogardą i się śmieję że to j****y biedak że ja mam a on nie. też tak macie zapraszam do dyskusji. 

Oczywiscie, ze jak idzie jakis dres, to sie z niego nie smiejesz, a z pogarda patrzysz jak bedziesz 4km za nim.

Pamietaj. W skali ogolnej jestes tez takim smieciem. Mozna powiedziesz, ze masz wiecej, posrod ludzi, ktorzy maja malo.

Jednak w odwrotnej skali masz gowno, wzgledem ludzi, ktorzy maja w c**j wiecej. Wniosek?

Tez jestes zwyklym smieciem, na ktorego mozna patrzec z pogarda. Dlaczego? Jaraj sie sfoim c**jfonikiem. Niestety jest on szczytem luksusu w Polsce. Nigdzie indziej na swiecie nikomu bys nie zaimponowal. Znowu. Dlaczego?

Bo wiekszosc zyje na w miare dobrym poziomie, wystarczajacym do c**jfonika.

Zabawne jest to, ze jestes zapatrzony w papier, ktory ma tylko zludna wartosc i kiedys nie bedzie nic warty.

Doloz do tego fakt, jak niska masz samoocene, oceniajac ludzi, ktorzy nawet o tobie nie mysla, bo po prostu mijajac cie na ulicy, nie dostrzegaja cie. Ide sobie i tyle. To ty sie przejmujesz i probujesz podbudowac ego.

Nie szukaj problemow z biednymi dresami, szukaj gdzies u siebie.

Sam mam wystarczajaco pieniedzy - zarobionych przeze mnie, a nie "tate dej no nba nowe ferrari"

i w sumie sluza mi tylko do realizacji i zaspokajania potrzeb tych mnie wartosciowych.

Pieniadz niby kszaltuje charakter, ale tylko w nadmiarze.

Opublikowano

KRWAWIĄ MI OCZY JAK CZYTAM TEN TEMAT!!! Jak można w ogóle założyć taki temat? Przecież to trzeba mieć inteligencje i samą kulturę osobistą na poziomie tych "dresów" aby poniżać innych ze względu na ich zarobek czy wygląd zewnętrzny. Co do samego tematu to współczuję założycielowi bo kiedyś znajdzie się ktoś bogatszy od Ciebie i zmiesza cię z błotem. Kasa fajna rzecz, potrzebna do życia ale żeby obrażać biedniejszych od siebie albo ludzi którzy się nie obnoszą ze swoimi zarobkami to naprawdę trzeba mieć niską samoocenę. W dodatku obstawiam że na koszulę od ralph'a wydałeś swoją miesięczną wypłatę bo jeżeli naprawdę żyjesz na "tak wysokim poziomie" to nie siedział byś na takim forum i nie chwalił się tym ile zarabiasz czy też co możesz a założę się że nic ;) 

"Śmierć nas nie rozdziela, robimy się tylko niewidzialni" 

Franco Scaglia – Czarna mewa

Opublikowano

KRWAWIĄ MI OCZY JAK CZYTAM TEN TEMAT!!! Jak można w ogóle założyć taki temat? Przecież to trzeba mieć inteligencje i samą kulturę osobistą na poziomie tych "dresów" aby poniżać innych ze względu na ich zarobek czy wygląd zewnętrzny. Co do samego tematu to współczuję założycielowi bo kiedyś znajdzie się ktoś bogatszy od Ciebie i zmiesza cię z błotem. Kasa fajna rzecz, potrzebna do życia ale żeby obrażać biedniejszych od siebie albo ludzi którzy się nie obnoszą ze swoimi zarobkami to naprawdę trzeba mieć niską samoocenę. W dodatku obstawiam że na koszulę od ralph'a wydałeś swoją miesięczną wypłatę bo jeżeli naprawdę żyjesz na "tak wysokim poziomie" to nie siedział byś na takim forum i nie chwalił się tym ile zarabiasz czy też co możesz a założę się że nic ;)

karmisz trolla, karmisz trolla

#topic:

no tez tak mam, uwielbiam się polansować w Starbucksiku z moim nowym makbukiem, bujać się w garniakach za 7 kafli i zegarkach za 30k (ostatnio takiego zajebistego rolexika kupiłem) ^^

5465845486.png

Opublikowano

karmisz trolla, karmisz trolla

#topic:

no tez tak mam, uwielbiam się polansować w Starbucksiku z moim nowym makbukiem, bujać się w garniakach za 7 kafli i zegarkach za 30k (ostatnio takiego zajebistego rolexika kupiłem) ^^

Ja lubie chodzic w rolexikach za 200zl i ajfonie za 500, bo srednio ogarnieta lampuciara i tak nie ogarnie, ze to podjebka i gale i tak opierdoli

Opublikowano

MAM W  c**j siana i chodze w dresie, jeb sie plebsie

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

Ja kasę zbieram na 112 litrowe akwarium

Spotkasz mnie na serwerach minecraft.

Mój nick w grze minecraft: mateusz2015_5102

Opublikowano

Osobiście to gdy idą jakieś dresy to każe im się zatrzymać wtedy zbieram śline i pluje im w ten łysy ryj i ide

Nie mam pieniędzy bo nie pracuje ale i tak czuje się lepszy bo mam zrujnowane życie przez was k***a nic się w tym kraju nie zmieni.. myślałem że jak k***a skończe szkołe to bede miec fajne życie a tu c**j, ani k***a zasiłków ani alimentów.

Chciałem być milionerem, a ja nawet 5 złotych nie mam..

A w szkołach to wgl pojeby i kurwysyny nie dość że uczą rzeczy co c**ja mają się do rzeczywistości to jeszcze kazali mi się tego uczyć.. 

Opublikowano

A dla mnie kasa nie ma wielkiego znaczenia. Zarabiam mało, ale nie musze zarabiać dużo więcej. Nie potrzebuje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...