Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pieniądze

Ⅎ.∅.R.X.S.⊥

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy was też jara kasa tak jak mnie ? ja mam tak że jak mam kasę i idzie taki jakiś j****y dres to spoglądam na niego z pogardą i się śmieję że to j****y biedak że ja mam a on nie. też tak macie zapraszam do dyskusji. 

<p>.

Opublikowano

Dobrze, że masz sporo pieniędzy,  będzie cię stać na pobyt w prywatnym szpitalu, bo takie śmianie się z dresów prosto w twarz może źle się dla ciebie skończyć.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Dobrze, że masz sporo pieniędzy,  będzie cię stać na pobyt w prywatnym szpitalu, bo takie śmianie się z dresów prosto w twarz może źle się dla ciebie skończyć.

hahahha oni mi mogą łapać ślinę jak będę pluł jak psy 

<p>.

Opublikowano

,,ja mam tak że jak mam kasę i idzie taki jakiś dres to spoglądam na niego z pogardą i się śmieje "

Tylko żeby taki dres ci jej nie zajebał i nie najebał.

Pedałek w rureczkach?

Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka

giphy.gif

Jeżeli pomogłem. Kliknij Lubię to.

Opublikowano

,,ja mam tak że jak mam kasę i idzie taki jakiś dres to spoglądam na niego z pogardą i się śmieje "

Tylko żeby taki dres ci jej nie zajebał i nie najebał.

Pedałek w rureczkach?

Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka

Tak chodzę w '' rurkach '' koszulkach ralph ale co oni mogą wiedzieć o tym. 

<p>.

Opublikowano

Hej autorze - pieniądze od rodziców nie czynią cię bogatym.. :)

"Because I'm a full grown lonely cat in the world."

Pomocnik
Opublikowano

Gorzej jak Seba wrócił z UK i może Ci pomachać funtami przed nosem. Wtedy jesteś biedakiem, a Sebix bogaczem ^_^

Dokładnie, znam takiego jednego co wrócił po 10 latach na jakiś czas do polski, kupił 4 mieszkania - wynajął i wyjechał z powrotem.  xD

Mi tam dresy nie przeszkadzają, niech sobie tam żyją najlepiej z dala ode mnie :D ale uważaj co robisz bo jak to mówią "zęby trzy razy nie rosną" 

U mnie w okolicy jest taki dres co jeździ Porsche Panamera w Turbo, także dres nie równa się dresowi...

Opublikowano

Gorzej jak Seba wrócił z UK i może Ci pomachać funtami przed nosem. Wtedy jesteś biedakiem, a Sebix bogaczem ^_^

Dokładnie, znam takiego jednego co wrócił po 10 latach na jakiś czas do polski, kupił 4 mieszkania - wynajął i wyjechał z powrotem.  xD

Mi tam dresy nie przeszkadzają, niech sobie tam żyją najlepiej z dala ode mnie :D ale uważaj co robisz bo jak to mówią "zęby trzy razy nie rosną" 

U mnie w okolicy jest taki dres co jeździ Porsche Panamera w Turbo, także dres nie równa się dresowi...

Kradzione ? Czy "pożyczone" ? :D

Opublikowano

mam tak jak widzę polaków 

A ty kim jesteś? Wyjazd do Anglii i mycie garów to nie zmiana narodowości    :v  :v Typowy polak, którego wzięli na import za granice  :v

Kończ waść, wstydu oszczędź

Opublikowano

Mogłoby być z*******e prowo, ale zjebane na wstępie. Mimo wszystko pozdrawiam i powodzenia xD

NIE BOJĘ SIĘ BOGA

Opublikowano

Coś ty o mnie k***a napisał,ty mała biedna k***o? Wiedz śmieciu, że skończyłem studia oficerskie z najwyższymi ocenami i od razu po nich przyjęli mnie do GROMu, brałem udział w misjach w Kosowie, Nikaragui, Portoryko, Iraku, Afganistanie i Pakistanie i mam ponad 300 zabitych terrorystów na koncie. Jestem doskonale przeszkolony w walce partyzanckiej i jako snajper - dostałem odznaczenie dla najlepszego strzelca wyborowego Wojska Polskiego. Jestes dla mnie po prostu kolejnym celem, któremu mogę niespodziewanie r******* łeb z 800 metrów. Zmiote cie smieciu z powierzchni ziemii z precyzja dotad nieznana na tej planecie, slyszysz chujku? Myslisz psie, ze mozesz sobie pisac w internecie co tylko zechcesz nie poniesiesz za to konsekwencji? Blad skurwysynu, gdy to czytasz moi kumple z Agencji Bezpieczenstwa Wewnetrzego we wspolpracy z CIA namierzaja twoj adres IP, wiec szykuj swoja dupe na jesien sreniowiecza. Jestes juz kurewsko martwy, szczeniaku. Moge w tej chwili byc gdziekolwiek, ale i tak gdy tylko najdzie mnie ochota moge cie rozjebac na jeden z siedmiuset sposobow a i to tylko golymi rekoma. Poza doskonałym przeszkoleniu we wschodnich sztukach walki (znam kung-fu, karate - czarny pas, krav maga i zloty medal w jiu-jitsu) znam sie rewelacyjnie na broni, a tej mam caly arsenal i uwierz mi, uzyje jej tyle, aby z twojego marnego zycia nie zostal nawet najdrobniejszy atom . Gdybys wiedzial gowniarzu co sciagasz na siebie swoim "madralinskim" hejtem pewnie zesralbys sie cztery razy w gacie i pisal gdzie sie da, ze zalujesz chocby samego pomyslenia o tym. Ale nie mogles tego wiedziec i teraz suko zaplacisz za to najwyzsza cene. Jestes pierdolonym trupem.

DhyEdvI.gif

Pomocnik
Opublikowano

Kradzione ? Czy "pożyczone" ? :D

To akurat nie moja sprawa, ważne że gość jest na poziomie i nawet dzień dobry mi mówi.  :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...