Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skrypt do automatu

wyjebisty3rr0r2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otóż gram w plemiona od ś8, ale dopiero na 96 nauczyłem się prawdziwej zabawy jaką dają pewne sposoby na ułatwienie rozgrywki :) Wiem, że skrypty wykonujące więcej niż X czynności (nie pamiętam) są nielegalne i można wyłapać bana (wyłapałem tygodniowego bez ochrony na 96), ale po rozmowie z supportem jestem w stanie stwierdzić, iż jeżeli nie korzystacie ze skryptów za pośrednictwem paska skrótów (tylko np: zakładki przeglądarki) są prawie nie do wykrycia. Jednak sam zaprogramowałem AutoClicker'a, który wylogowuje się, loguje się, farmi z AF'a itp itd. Jednak jest jego minusem to, iż może mieć max 300 komend, z czego przy użyciu drugiego AC z hotkeyami na farming nadal mam tych komend około 60 przy aktualnych 5 wioskach na 106, dlatego chciałem się zapytać czy jest może jakiś działający skrypt, który potrafi kliknąć po kolei wszystkie przyciski np: "B" (zczytywanie getElementByClassName) w odstępie randomowych (zakres 250-350MS). Oczywiście nie ważne na jaką literkę to by było, bo zmiana kodu to zaledwie 2 minuty roboty. 

RIP STARY LOL
http://i38.tinypic.com/vfuohy.jpg <----- te polaczki

Opublikowano

Te twoje X znaczy 1 czynnosc 1 klikniecie.

To , ze z zakladek sa prawie nie wykrywalne wiadomo od bardzo dawien jak ludzie bez premium sobie ulatwiali gre mimo to idzie je wykryc.

2 minuty?

Ten kod na auto farming to Polecenie Javascript:Przycisk w ktory ma klikac(opoznienie).

Nie wiem po co kombinujesz z Get Element.Kup sobie Asystent farmera + wtyczka do odswiezania , na kazdej karcie ustaw co 10 i wzwyz sekund , zeby nie wyskoczyla ochrona botowa i idz spac.

No i idz jeszcze do pracy , bo prad kosztuje ^^

Zmiana kodu to tyle co wpisac literke. Ten skrypt mozesz kupic na allegro lub w plemionach na szybkich glownie za 600 pp.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...