Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Leśna posiadłość

FileuPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chciałbym się was zapytać co sądzicie o dodaniu do minecraft'a ,, leśnej posiadłości''.

Jak dla mnie jest to trochę głupię, bo dotychczas gra polegała na zdobywaniu ciężko itemów,

a teraz wystarczy znaleźć taką villę, oświetlić i mamy enchant, ogromną budowlę,

skrzynki z itemami, magazyn i wiele więcej. Piszcie co sądzicie o tym update.

Opublikowano

Nowsze wersję mimecrafta już są i tak chujowe i już według mnie niech urozmaicają tą grę.

A co do tej willi to nic nie słyszałem no ale takie coś chciałbym zobaczyć.

Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka

giphy.gif

Jeżeli pomogłem. Kliknij Lubię to.

Opublikowano

Uważam, że jest świetna.

Jeżeli ktoś będzie chciał pograć z wysiłkiem, to to zrobi, a taka posiadłość z pewnością zachęci do zwiedzania świata i szukania jej ;>

Czekam aż będę mogła sama taką znaleźć ;p 

Opublikowano

Dodają do tej gry wszystko na siłę - dla kasy, aby nie stała miejscu. Fajnie, że to robią, bo przez to gra nie staje się monotonna, ale bez przesady. Nie będę jej szukać - zostaję na multiplayer na starszych wersjach.

Opublikowano

Głupie? Dla mnie to świetne! Przecież w Willi są także nowe potwory w normalnych pokojach i zwykłe moby w celach - to nie jest tak, że wchodzisz, *Mija 30 sekund*, wychodzisz z łupem. Może jeśli grasz na easy to na serio jest to zbyt op - zagraj na hard, 2 razy pomyślisz zanim wejdziesz do tej budowli.

...

Opublikowano

Moim zdaniem ten nowy minecraft 1.11 jest bez sensu... Niedługo to będzie The Forest a nie minecraft.... :-:

Szukam osób, które chcą stworzyć ze mną serwer, więcej informacji na priv

Opublikowano

Bez sensu, ogólnie M$ psuje tą grę, do 1.8 było spoko, potem dodali tarcze, skrzydła (co już bardziej uniemożliwia update serwerów skyblock, freebuild, bo zbytnio to ułatwia rozgrywkę), widzę, że robią to dla hajsu i podpasowywują pod serwery PVP/EasyHC (zmiany w PVP itd).

Ogólnie słabe, słabe i jeszcze raz słabe

Darmowe kody na 20% zniżki (WWW, VPS and MC) na lvlup.pro

Szczegóły discord: xVendrome#6074 / PW

Opublikowano

Moim zdaniem Minecraft dużo się zmienił od kąd wyszła wersja 1.8 i troche nie podobają mi się nastepnę Update-y a co do nowego Update nie podoba mi się xD

Opublikowano

Ogólnie to za szybko te aktualizacje. Ledwo odpalisz długofalową grę na multi,a tu nowa wersja. Ciężko nadążyć. Lepiej robić aktualizacje rzadziej,a więcej dodawać. No,ale ja mówię jako Gracz. Ekonomiści zarabiający na grze wolą inaczej

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...