Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.8][Survival] War & Dragons

Turg

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

2.1.png

2.2.png

2.3.png

2.4.png

2.5.png

2.6.png

2.7.png

2.8.png

IP: waranddragons.ovh

Strona sklepu: zakupy.waranddragons.ovh

Co nam zostało? :)

- Dokończenie spawnu - mało screenów spawnu, gdyż jest dopiero w ok. 50% ukończony

- Teamspeak 3 - Niedługo postawimy ts (najprawdopodobniej na tym VPS)

- Ludzie - Jeszcze szukamy ludzi do administracji i youtuberów do reklamy

Serwer nie wystartował i zawsze można coś zmienić, jeśli masz propozycję to pisz tutaj lub na priv :)

Także chciałbym zapytać czy podany drop jest odpowiedni? :)

Opublikowano

Według mnie drop wporzo, ale na złoto dałbym z 1.5%, a na redstone zmniełjszył do 5%, a moze nawet mniej :) No chyba, ze bedzie opcja wyłączania poszczególnych dropów to mozna zostawic to 8% :P 

Co do reszty to zapowiada sie niesamowicie ciekawie i na pewno wbiję. Tylko teraz czekać na ten start.. xD 

A i jeszcze dwa pytania:

1. Czemu tak mała mapa? 

2. Myśleliście może nad mcMMO? 

Opublikowano

Według mnie drop wporzo, ale na złoto dałbym z 1.5%, a na redstone zmniełjszył do 5%, a moze nawet mniej :) No chyba, ze bedzie opcja wyłączania poszczególnych dropów to mozna zostawic to 8% :P 

Co do reszty to zapowiada sie niesamowicie ciekawie i na pewno wbiję. Tylko teraz czekać na ten start.. xD 

A i jeszcze dwa pytania:

1. Czemu tak mała mapa? 

2. Myśleliście może nad mcMMO?

1. Czytając wiele opinii często powtarza się, że duża mapa uniemożliwia walki, czego niektórzy nie lubią. Jeśli będzie zapotrzebowanie, bądź gracze zdecydują to bez problemowo mapę powiększę.

2. Nie planowaliśmy ani nie myśleliśmy nad tym pluginem :(

Opublikowano

Fajny pomysł na serwer, zobaczę jak wykonanie - wbiję jutro po szkole, chociaż może zmieńcie godzinę startu na 18.00. Myślę, że wtedy wejdzie na serwer więcej osób.

//Edit: Po za tym mam dodatkowe przed 18.00 :F, no weź może chociaż 17:30  :D .

...

Opublikowano

Fajny pomysł na serwer, zobaczę jak wykonanie - wbiję jutro po szkole, chociaż może zmieńcie godzinę startu na 18.00. Myślę, że wtedy wejdzie na serwer więcej osób.

//Edit: Po za tym mam dodatkowe przed 18.00 :F, no weź może chociaż 17:30  :D .

Prawdopodobnie godzina startu lekko się opóźni :( najprawdopodobniej najpóźniej o 17
Opublikowano

@up Dla niektórych źle, dla mnie super! Nie będę opóźniony z itemkami aż tak bardzo.

...

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...