Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.8][Survival] War & Dragons

Turg

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Napewno wbiję bo zapowiada się nawet ciekawie :D

A skoro mowa o smokach... swobodnie latają sobie po mapie czy cu? c:

dlaczego to czytasz?

Opublikowano

Napewno wbiję bo zapowiada się nawet ciekawie :D

A skoro mowa o smokach... swobodnie latają sobie po mapie czy cu? c:

Jest biom zrujnowanego miasta, na którym się pojawiają, z niego mogą polecieć wszedzie :P

Opublikowano

Wbiłem na serwer :)

Klimacik jest, wielkie pustynie, ruiny opuszczonych miast i co najważniejsze strasznie denerwujące smoki :P

Można sobie poeskplorować, zacny generator świata, wymiary mapy 1000x1000 ale to za bardzo nie przeszkadza można znaleźć swój kącik :)

Odrazu odradzam zadomawiania się w opuszczonym mieście bo prędzej czy później z ziemi wyleci smok i zacznie bić i to mocno :c

Nie jest to za bardzo P2W jakieś tam Vipy są ale to prawie codzienność każdego serwera Minecrafta...

Według mnie czegoś tam jeszcze brakuje aby serwer nazwać epickim więc ocena tego serwera to dla mnie tak z

9/10

Serdecznie zapraszam, czasami są nudy ale to przecież świeżo otwarty serwerek :D 50 slotów na tą chwile idealnie pasuje, nie ma zbędnego tłoku graczy.

dlaczego to czytasz?

Opublikowano

Czekałem na serwer bardzo, wbiłem i bardzo fajnie tylko, że za wszystko trzeba płacić home, tpa i spawn. W sumie home i spawn ok - płatne niech będzie, ale /tpa?! Reszta jednak dobrze przygotowana tylko Vip ma wg. mnie za dużo.

...

Opublikowano

Czekałem na serwer bardzo, wbiłem i bardzo fajnie tylko, że za wszystko trzeba płacić home, tpa i spawn. W sumie home i spawn ok - płatne niech będzie, ale /tpa?! Reszta jednak dobrze przygotowana tylko Vip ma wg. mnie za dużo.

Twoim zdaniem VIP jakie powinien mieć przywileje na tym serwerze?

Opublikowano

Odświeżam 

Serwer dopiero co wystartował, jeśli macie jakieś propozycję to chętnie wysłucham

Opublikowano

Odświeżam :)

Pojawiła się reklama na YT u youtubera 30k widzów, spodziewamy się przybycia nowych graczy :)

• 5 tygodni później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...