Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy myślicie, że wyjdą do tej gry haxy albo już są?

Gość Lord Assasin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej.

Otóż widując na meczach turniejowych, ludzie od czasu do czasu wyzwą innych, że używają wspomagaczy. Myślicie, że już są one? Ogólnie lepiej by nie było, zniszczą grę innym. 

Opublikowano

Ta gra jest tak łatwa, że nie warto nawet cheatować :D

Ale już widziałem na necie siedzą cheaty xD

Opublikowano

Przeszukałem troche neta i znalazłem wallhacki, multihacki, aimboty... także no... sporo tego, ale może jakoś zabezpieczą się przed tym 

Przeszukałem troche neta i znalazłem wallhacki, multihacki, aimboty... także no... sporo tego, ale może jakoś zabezpieczą się przed tym 

Opublikowano

Już dawno temu były, także nic nowego. Nawet, z tego co wiem, hacki ze Smite'a tutaj działają. Krótko mówiąc, będzie tego bardzo dużo, ale jakieś zabezpieczenia też powinny się pojawić przed premierą. 

Opublikowano

do każdej gry wychodzą cheaty, więc dlatego tę grę mają ominąć? prędzej czy później będzie tego pełno w sieci :v

Nie wiem, czy będzie tego tak pełno. Hi-Rez ogarnia sprawę, co widać na przykładzie Smite'a; gra ma już kilka dobry lat, a w necie znajdziesz może kilka hacków, z tego 98% to płatne programy, sprzedawane przez programistów. Na razie trzeba czekać na premierę, bo wtedy pojawią się i zabezpieczenia. Teraz to w sumie sporo hacków działa. 

Opublikowano

Już dawno temu były, także nic nowego. Nawet, z tego co wiem, hacki ze Smite'a tutaj działają. Krótko mówiąc, będzie tego bardzo dużo, ale jakieś zabezpieczenia też powinny się pojawić przed premierą. 

Hi-rez nie ma złych zabezpieczeń jeśli chodzi o Smite. W tle działa program, który zawsze przed uruchomieniem gry sprawdza czy nie ma się czegoś doinstalowanego do danej produkcji. Problem w tym, że w przypadku Paladins niezbyt to aktualnie działa :P

Opublikowano

do każdej gry wychodzą cheaty, więc dlatego tę grę mają ominąć? prędzej czy później będzie tego pełno w sieci :v

Nie wiem, czy będzie tego tak pełno. Hi-Rez ogarnia sprawę, co widać na przykładzie Smite'a; gra ma już kilka dobry lat, a w necie znajdziesz może kilka hacków, z tego 98% to płatne programy, sprzedawane przez programistów. Na razie trzeba czekać na premierę, bo wtedy pojawią się i zabezpieczenia. Teraz to w sumie sporo hacków działa. 

Tak czy owak, na zdrowy rozsądek - czity się pojawią. :-) Może nie będzie na początku tego Bóg wie ile, ale po trochę się będą te programiki rozmnażać. 

Opublikowano

Hi-rez nie ma złych zabezpieczeń jeśli chodzi o Smite. W tle działa program, który zawsze przed uruchomieniem gry sprawdza czy nie ma się czegoś doinstalowanego do danej produkcji. Problem w tym, że w przypadku Paladins niezbyt to aktualnie działa :P

Na razie nie ma tych zabezpieczeń, ale to chyba oczywiste. Dopiero przed premierą się one pojawią, cały ten system, który charakteryzuję tytuły H-Rezu. Wiem, że były już jakieś testy tego wszystkiego, na samym wstępie, po otwarciu pierwszej bety. 

do każdej gry wychodzą cheaty, więc dlatego tę grę mają ominąć? prędzej czy później będzie tego pełno w sieci  :v

Tak czy owak, na zdrowy rozsądek - czity się pojawią. :-) Może nie będzie na początku tego Bóg wie ile, ale po trochę się będą te programiki rozmnażać. 

Zapewne pojawi się kilka programów, które będzie można kupić za gruby hajs, a na końcu i tak dostaniesz bana. :)

Opublikowano

Raczej myślę, że płatne haxy będzie trudno wykryć. 

Na pierwszy rzut oka widać, że coś nie gra. Po kilku latach gry to się po prostu będzie zauważało. Te hacki na pewno nie będą jakieś super dopracowane, a to, że są za hajs, to kwestia obejścia zabezpieczeń. 

Opublikowano

Mam nadzieję, że będzie ich jak najmniej, a osoby ich używające będą dostawały bana na IP/Vac Bana.

@top

Tak, oczywiście, że istnieją.

Lubisz Serie A? Napisz do mnie na PW! 

Opublikowano

@srakalak123 wiesz to jeszcze zależy od systemu banów czy będzie taki jak w cs/go czy taki jak np w lol'u ale na to dopiero można czekać.

Chyba, że wogóle nie będą się przejmować haxami, też jest taka opcja.

Czy są już właśnie jakieś informacje o anty cheatcie ?

giphy.gif

Opublikowano

Mam nadzieję, że będzie ich jak najmniej, a osoby ich używające będą dostawały bana na IP/Vac Bana.

@top

Tak, oczywiście, że istnieją.

Szczerze w to wątpię. Hi-Rez banuje konto i na tym kończy, chyba że coś się faktycznie zmieni w tej kwestii, jakiś nowy system będzie wprowadzony. 

Tak w ogóle, niby tych zabezpieczeń nie ma, a jednak nie spotkałem jeszcze ani jednego haxa. Dziwne. 

@srakalak123 wiesz to jeszcze zależy od systemu banów czy będzie taki jak w cs/go czy taki jak np w lol'u ale na to dopiero można czekać.

Chyba, że wogóle nie będą się przejmować haxami, też jest taka opcja.

Czy są już właśnie jakieś informacje o anty cheatcie ?

Na premierę coś najpewniej będzie. Na razie ogarniają inne rzeczy. 
Opublikowano

napisalem o tym status ten odpowiedzial i aby bylo ze sie interesuje to tematy tez daje o haksach ;-;

Bez obrazy

Ale jakim trzeba byc debilem aby sie pytac o to czy do gry wyjda hacki? xD

Przecie do kazdej gry online sa hacki/boty/bugi/chujemujedzikieweze

Dla mnie zbedne nabijanie postow.

Opublikowano

Trochę szkoda, że to takiej gry jak Paladins, która ma potencjał aby zrównać się z Overwatchem będą cheaty. No ale do każdej gry wynajdą, nie ma takiej, która by tego nie miała.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Niestety, będzie tego pełno... Mam złe przeczucie, że będzie tyle cheterów jak w Minecraft i CS:GO razem wziętych, ale nie rozumiem - ta gra jest tak EASY, że tu nie potrzeba chetować. Gra jednak się zabezpieczy na przynajmniej połowę cheatów, czyli tworzonych w 5 minut visual basiciem :).

...

Opublikowano

Niestety, będzie tego pełno... Mam złe przeczucie, że będzie tyle cheterów jak w Minecraft i CS:GO razem wziętych, ale nie rozumiem - ta gra jest tak EASY, że tu nie potrzeba chetować. Gra jednak się zabezpieczy na przynajmniej połowę cheatów, czyli tworzonych w 5 minut visual basiciem :).

Właśnie mi oto chodzi, aby z tej gry nie zrobił się drugi CS:GO. Miejmy nadzieję, że będą jakieś dobre zabezpieczenia.

Opublikowano

Akurat miałem przyjemność grać wczoraj vs androxus z aimbotem powiem wam, że grając evie i latając w powietrzu potrafił mi banie ustrzelić co bylo dość irytujące.

Na oficjalnej premierze na 100% będą zabezpieczenia + będą szły bany

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...