Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 17 PC - pytania dotyczące gry

Bierhoff

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Od kilku seri fify grałem na ps3 jednak teraz postanowiłem przenieść się na PC z racji tego że fifa na ps3 jest ,,okrojona" i z racji tego że będzie to moje pierwsze spotkanie z fifą na PC mam kilka pytań.

-Czy w wersji na PC w tryb ultimate team gra dużo osób i słyszałem że jest sporo cheaterów czy to prawda?

-Czy jak kupie pudełkową wersję to czy i tak musze mieć konto na orgine żeby grać w Futa

-Orgine działa tak samo jak steam? 

-Czy do fify wystarczy jakikolwiek pad? I czy można podłączyć pada od ps3

-Czy lepiej kupić pudełkową wersję czy na orgine? 

Opublikowano

-Czy w wersji na PC w tryb ultimate team gra dużo osób i słyszałem że jest sporo cheaterów czy to prawda?

-Czy jak kupie pudełkową wersję to czy i tak musze mieć konto na orgine żeby grać w Futa

-Orgine działa tak samo jak steam? 

-Czy do fify wystarczy jakikolwiek pad? I czy można podłączyć pada od ps3

-Czy lepiej kupić pudełkową wersję czy na orgine? 

- Niestety, PC to jedyna platforma, na której istnieje trainer, więc ludzi używających tego cheata jest mnóstwo.

- Tak. Na Originie musisz mieć konto, na które wpisujesz kod gry i możesz sobie grać ile chcesz.

- Bardzo podobnie.

- Tak, można podłączyć pada od PS3>

- Zależy też od Ciebie, ja np. jestem kolekcjonerem, więc wybrałbym wersję pudełkową. Poza tym, na Origin ceny są zawyżone. Sam kod, bez pudełka kosztuje 20-50 złotych drożej, niż gdybyś szukał ofert gdzie indziej (np. Allegro). W przypadku kradzieży konta, będzie Ci łatwiej je odzyskać mając właśnie pudełkową wersję. Więc na Twoim miejscu stawiałbym właśnie na wersję z płytami. A poza tym szybciej pobierze Ci się gra.

Opublikowano

A da się grać w futa? Np na 100 meczy ile razy zagram z oszustem?

I czy jest na internecie jakiś fajny poradnik jak podłączyć pada?

Tak, da się. Trudno stwierdzić ile razy zagrasz. Zacznijmy od tego, że nie zagrasz, bo od razu wyrzuci Cię z meczu. 

Co do poradnika - wydaje mi się, że wystarczy Ci to, że będziesz miał pada z USB i sterowniki pobierzesz do niego. Powinno działać.

Opublikowano

Jeszcze jedno pytanie na takim sprzęcie powinno chodzić ok?

Laptop(Tak/Nie):Nie
Wersja systemu (32/64 bit):64
Procesor:AMD FX ™-6300 Six Core Processor  3.5 GHz
Karta graficzna:NVIDIA GeForce GTX 650 Ti
System operacyjny: win 7
Ilość ram: 8gb
Rozdzielczość monitora:1680x1050

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...