Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tatuaże

Trivor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, napisałem ten post, bo jestem ciekawy, czy ktoś tutaj interesuje się tatuażami, ma jakiś, jeśli ma może pokazać :D

Ja jeszcze nie mam...., ale idę zrobić sobie całe przedramię w tą środę xD 

y8HqE13.png                             

Opublikowano

13-letnia ameba umysłowa, tak zwany click bait xD, zachęcam normalnych ludzi do pogawędki :D

Moim zamysłem są wilki, od zawsze mi się podobały i podziwiałem je, ogólnie cały projekt to iście do góry z różnymi motywami wilków.

y8HqE13.png                             

Opublikowano

imo jak nie masz calego ciala zajebanego tatuazami, albo jakis nacjonalistycznych hasel czy innego gowna to luzik, sam sobie kiedys napewno zrobie, najlepiej na pleckach.

Opublikowano

Mam projekt, mówię, ale to tylko na przedramię, mówiłem o koncepcji wilków, że będę szedł z nimi w górę ręki (lewa)

y8HqE13.png                             

Opublikowano

Co do plakatu to się nie zgodzę, tacy ludzie traktują to jak sztukę, bo nią jest i jak dla mnie pełen szacunek dla ludzi, którzy się tego nie boją, ale oczywiście chodzi mi o na prawdę fajne tatuaże z pomysłem i czymś w sobie, a nie JP xD

y8HqE13.png                             

Opublikowano

Byleby nie dziara na przedramieniu w stylu "vidw cul fide" ja p******e, 18 na karku, a juz 4 znajomych ma to gowno xD Zawsze jaralem sie biomechanicznymi tatuazami, i mierze by zrobic sobie reke i noge, pierw lapka pojdzie, tylko dorobic trzeba ;) A wlasnie, jakies studio tatuazu polecacie na dolnym slasku? Bo wiekszosc sobie robi teraz za flaszke i nie musze wspominac o jakosci i glupocie :v

graphic.png

Opublikowano

Ja zrobiłem tydzień temu swój pierwszy tatuaż

14501915_1739611532968654_230073427_n.jp

A co do tematu to.W dzisiejszych czasach tatuaż może zafundować sobie każdy. Tatuujemy się, by się wyróżnić, by mieć na skórze coś w rodzaju amuletu, który będzie magiczną bronią w walce z niepowodzeniami, będzie przypominał o naszych wartościach i ważnych wydarzeniach w naszym życiu.

805491408806070489277.png

Opublikowano

Bardzo ładnie się goi :D Tatuaż świetny i wykonanie też bardzo dobre ;)

Jutro może ukażę wynik pracy :D

y8HqE13.png                             

Opublikowano

Na plecach będę tatuował logo antarisa i napis ''nowa jakość metin'' :)

A tak bez żartów to w planach lewy/prawy bark coś w deseń wilka pożerającego czaszkę, mam już upatrzony teraz tylko poczekać na wolne terminy i można dziarać. :)

Opublikowano

Tatuaże wciągają i to bardzo.

Aktualnie, mam rękawy, uda i coś tam pojawiło się nad kostkami :)

tumblr_madu89TzVX1rt9tk6o1_500.gif

Members|ProUser|Postmaker|

Opublikowano

Mam dwa tatuaże. Najświeższy ma niecałe dwa tygodnie. A przerwa między ich zrobieniem była czteroletnia. I choć lis jeszcze się goi i kolory są do poprawki, to już o następnym myślę i podejrzewam że do grudnia kolejna dziara się pojawi. Ozdabianie w ten sposób swojego ciała mnie uzależnia i uszczęśliwia. <3

post-505072-0-82624300-1475846045_thumb.png

"Because I'm a full grown lonely cat in the world."

Opublikowano

Ja mam troszkę tatuaży pomimo mojego młodego wieku, jak pójdziesz zrobić to pamiętaj żeby był to przemyślany tatuaż bo będziesz go miał na całe życie, na przedramieniu praktycznie wcale nie boli, gdy ja dziarałem sobie całe przedramię to po 5 godzinach chciałem już powiedzieć wykonawcy że przerywamy bo już nie mogłem z bólu, pod koniec tak tylko super bolało, przez około 3 dni będziesz miał opuchniętą rękę, pamiętaj żebyś smarował ją maścią i przemywał często mydłem polecam dla dzieci z oliwką, a i nie pij alkoholu przed tatuowaniem. 

<p>.

Opublikowano

Mi się podoba, moje ciało a Wasze opinie mam gdzieś. 

Ludzie.. każdy tatuuje sobie co chce.

Możecie sobie nawet c***a na czole wytatuować, jeżeli to Wam się podoba, a ja bynajmniej bym tego nie krytykowała bo to Wasza sprawa. 

Opublikowano

Mi się podoba, moje ciało a Wasze opinie mam gdzieś. 

Ludzie.. każdy tatuuje sobie co chce.

Możecie sobie nawet c***a na czole wytatuować, jeżeli to Wam się podoba, a ja bynajmniej bym tego nie krytykowała bo to Wasza sprawa. 

Takie zjeby zawsze będą wytykać coś w innej osobie nawet jak by była idealna zawsze coś się znajdzie :)

pozdrawiam cieplutko fajna dziara 

<p>.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...