Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie uprawnienia dać youtuberówi

Hard.Bass

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najrozsądniejsze byłoby raczej, gdybyś dał mu komendy premium i ewentualnie /v, jeżeli jakiś popularniejszy yt;p 

Opublikowano

Serwer będzie wersji 1.8 pod pvp i walki gildi . Ale chodzi nam głównie o te podstawowe permisje . Jakie powinien mieć . typu permisje vipa + fly i tak dalej

Opublikowano

Serwer będzie wersji 1.8 pod pvp i walki gildi . Ale chodzi nam głównie o te podstawowe permisje . Jakie powinien mieć . typu permisje vipa + fly i tak dalej

Nie, fly na walkach gildii to beznadziejny pomysł. Ja bym celował permisje najwyższej rangi płatnej (VIP, SVIP, EVIP, nie wiem jakie masz), a do tego jakiś bonus w postaci np. możliwości pisania na kolorowo na chacie, komenda /hat, tworzenie więcej domów (/sethome).

Opublikowano

ranga vipa raczej na początku będzie jedna . co do sethome dobra propozycja . /hat nie wiem co robi . W takim razie z Fly zrezygnujemy . Coś jeszcze może ? Może mniejszy kit potrzebny na utworzenie gildii ? 

Opublikowano

ranga vipa raczej na początku będzie jedna . co do sethome dobra propozycja . /hat nie wiem co robi . W takim razie z Fly zrezygnujemy . Coś jeszcze może ? Może mniejszy kit potrzebny na utworzenie gildii ? 

/hat daje to, że jeśli np. masz blok żelaza w ręku, wpiszesz /hat, będziesz miał ten przedmiot na głowie. Permisja to essentials.hat

Jeśli możesz, do daj -25%, bo połowa to za dużo. Jednak podejrzewam, że masz FunnyGuilds, więc masz -50%, więc można tak.

Wydaje mi się, że skoro masz serwer WG, to pewnie masz plugin na walkę PvP. Jeśli w nim jest możliwość dodania zablokowanej komendy podczas walki, jak to jest w przypadku CombatLoga, to dodaj YT'berowi komendę /heal i /feed, której NIE można używać podczas walki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...