Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Multihack Privy

kacperant1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na pandorze taki błąd mam. Dodam, że wszystkie c++ mam aktualne i biblioteki też ściągałem.

4161114784286301041951.png

uzyj jakiegos pyloadera 2.2

Gdy klikam run nic się nie dzieje, tak samo w konsoli nic nie działa... Dorzucam screen:

4043214784342791041951.png

7729614441163031041951.png

• Odpowiedzi 77
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na pandorze taki błąd mam. Dodam, że wszystkie c++ mam aktualne i biblioteki też ściągałem.

Gdy klikam run nic się nie dzieje, tak samo w konsoli nic nie działa... Dorzucam screen:

cycu1 i będzie działać :)

aztRRou.jpg

iSeeYou  

Opublikowano

cycu1 i będzie działać :)

Nie działa, znowu brak reakcji.

7729614441163031041951.png

Opublikowano

nawet git, troche denerwujące odpalanie no ale ujdzie, przydał by się wbudowany WH i jakaś mega pelerynka z dużym zasięgiem da rade takie coś?

Opublikowano

Mam blad: An error occurred while injecting "cycu.dll" into "disoctus.exe".  System.Exception: The injection methind used returned NULL (injection failed) " Jestem zielony wiec prosze o jak najbardziej proste wytlumaczenie jak to naprawic ;d

Opublikowano

dziala na Itariusie ? :D albo jest cos działajacego?  

Ten pan coś ma ale samolubny jest i nic nie udostępnił @Sielu

Mam blad: An error occurred while injecting "cycu.dll" into "disoctus.exe".  System.Exception: The injection methind used returned NULL (injection failed) " Jestem zielony wiec prosze o jak najbardziej proste wytlumaczenie jak to naprawic ;d

Injectuj w oknie logowania a w extreme injectorze settings > Injection Method > zmien na Thread Hijacking

Opublikowano

No to jescze buff bota brakuje do pełni szczescia ^^

buff bot exp bot fishbot używanie skili podczas afk expa poczekaj aż skacze i wrzuce update na mpc
Opublikowano

Siemka, mam jedno pytanko: czy działa to na serwerze "Deloris"?

Otóż, gdy zrobiłem wszystko zgodnie z instrukcją, "zaincjetowałem" czy jak to nazwać cycu.dll w proces metina przed zalogowaniem się wyskoczyło mi coś w stylu "mh zaladowany", więc chyba wszystko ok jest, ale nie mam pojęcia jak to włączyć w grze xDDD Pomoże ktoś? 

Opublikowano

No to jescze buff bota brakuje do pełni szczescia ^^

buff bot exp bot fishbot używanie skili podczas afk expa poczekaj aż skacze i wrzuce update na mpc

To wtedy będzie lepsze od kamermoda. A i brakuje exp donate 100% a nie zostaje część.

Opublikowano

nie podoba mi sie ze podzczas wykrywania metionow nie wyskakuja okna nie podoba mi sie ze nie ma w glownych opcjach siadanie i wsiadanie na konia taki przyzwyczajony jestem do tego (albo na przycisk e dac wsiadanie i siadanie )nie ma jakis suwakow co by mi dalo rade obiac iles tam widow. brakuje mi zomm hacka na przycisk albo w glownych opcjach poniewz gdzie sie teleportuje czeba to klikac

zapomniales dodac opcje likwidujaca tekstury co jest popularana w wielu py skryptach.A poza tym ladny chack i oczywiscie lajk bo coz mogl bym wiecej dac.

dodam moglby byc ten hack w klasach z przezroczystym widokiem bo nie lubie jak cos zakrywa moj ekran.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...