Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

plugin do ts albo skrypt który banuje osoby na 1 kliknięcie

Emos76

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

szukam skryptu bądź pluginu który będzie w stanie dać bana z 1 opisem do wszystkich osób albo do części może być podobny plugin bądź skrypt będę wdzięczny.

Opublikowano

a

Możesz zbanować poprzez ban listę:

4cNajNT.jpg

chodzi mi o to że 1 powód idzie automatycznie tylko ten powód napisać i tyle.

Opublikowano

Twoje zdanie jest dla mnie nie jasne, nie potrafię ułożyć sobie tego w głowie ... Proszę napisz je normalnie a następnie edytuje ten post i Ci dam odpowiedź.

Opublikowano

Twoje zdanie jest dla mnie nie jasne, nie potrafię ułożyć sobie tego w głowie ... Proszę napisz je normalnie a następnie edytuje ten post i Ci dam odpowiedź.

hmmm przykład może tobie dam. chodzi mi o to że np wpisuje passy do serwera i banuje wszystkich z powodem który wpisałem ułatwi to dużo zmiane ip serwera na przykładzie.

Opublikowano

hmmm przykład może tobie dam. chodzi mi o to że np wpisuje passy do serwera i banuje wszystkich z powodem który wpisałem ułatwi to dużo zmiane ip serwera na przykładzie.

Człowieku.. pisz po polsku bo inaczej nikt Ci nie pomoże. Jakie passy do serwera? Mówisz o programie yatqa?

Opublikowano

Zbanować z własnym powodem możesz sposobem, który Ci dał @Borygard -,-

Specjalista
Opublikowano

Chodzi ci o to, że każdy dostanie bana na serwerze? Jeśli zmieniasz ip serwera możesz użyc wiadomości hosta ale z opcją wyjścia.

coś takiego

RQpo5X.jpg

teraz jak ktoś będzie wchodzić na serwer dostanie wiadomość i go z niego wyrzuci. Możesz tam napisać, że jest nowe ip.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...