Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cała prawda o Malygosie

bigbig

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak kochana Administracja MPCForum się rozluźniła że już nie pilnują Działu prezentacje MT2... i pojeby robią sobie co chcą zakładają serwery na tydzień aby zrobić potem olać i tyle... sami są sobie winni że nie pilnują tego działu... i niszczą sobie reputacje moim zdaniem w regulaminie działu powinno być od teraz zakaz reworków totalny, kiedyś nie było i każdy był szczęśliwy, tak samo najlepiej by było usunąć ten dział w pizdu albo zrobić płatny dział do wstawiania prezentacji rekalma X$ na xX czasu wtedy większość by pomyślała 20 razy czy warto robić prezentacje i płacić za jej wystawienie :D.

mpc nie jest juz glowna reklama serwerow, reklama serwerow sa sprzedajne chujki z youtube

na facebooku można się fajnie rozreklamować i małym kosztem ;)

Opublikowano

99055754875311480451.jpg

00169857769729197206.jpg

48833774624086401525.jpg

Co moge dodać człowiek który opanował złodziejstwo na P   :D

Lewe dawanie smoczych monet , powodzenia osobą które zagrają na jego serwerze.

Może admini mpc coś wypowiedzą się ?

Opublikowano

99055754875311480451.jpg

00169857769729197206.jpg

48833774624086401525.jpg

Co moge dodać człowiek który opanował złodziejstwo na P   :D

Lewe dawanie smoczych monet , powodzenia osobą które zagrają na jego serwerze.

Może admini mpc coś wypowiedzą się ?

Serio k***a? Gdzie tu widzisz lewe sm? Dark chce mu zrekompesowac to ze musial czekac na nagrode, a ze cos gosc odjebal to gowno dostal. Ludzie robicie afery z dupy, niektorzy to sie tutaj powinni zdrowo pierdolnac w glowe zanim wejda na komputer

W sumie racja większym gównem to tylko twoje serwery byly  :D

Wiekszego gowna niz ty to swiat nie widzial, trolla sie nie karmi wiec zdychaj z glodu

ps. moje serwery zliczysz na palcach jednej reki   ;)

ban.gif

Opublikowano

@DarkSince. Zobaczyłeś ze glador ma poparcie to zobaczyłeś $$ w oczach. Malygos easy był w miare ok ale ss2 coś ci nie pykło. Może czas zakończyć metina ?

S2 jest moim zdaniem dużo lepszy od wersji easy tylko nie mam prezentacji,a co za tym idzie nie mam graczy. Ja zawsze wiedziałem że GladoR ma poparcie bo dużo ludzi mnie o niego pytało na priv , fanpage czy nawet wpadły wiadomości na support czy tam gadu gadu.

Czytałem wiele rzeczy w życiu, ale tym rozwalileś wszystko. Tak to jest jak się cala reklame opiera na prezentacji na MPC.

Opublikowano

Na fanpage serwera mamy kilku administratorów jak i moderatorów , jeśli piszą na nim ludzie którzy nie potrafią zachować kultury lub oddają komentarze nie na miejscu to są po prostu kasowane,a osoby takie blokowane . Co do plików to sprzedałem pliki s2 glador tej późniejszej wersji jakieś półtora roku temu ,a ja dodajac post na fanpage nie mam na myśli zrobić wrytego serwera z identycznym wszystkim na tamten rok bo to nie ma sensu, ja zachowam najlepsze askepty i rzeczy dające klimat z tego serwera, odbuguje go i zrealizuje sporo ciekawych pomysłów których nie mogę zrealizować na malygosie przez straconą reklamę na start którą mi zafundowało mpcforum,a terminy u youtuberów się nie zwolniły więc jestem skazany na porażke bo liczyłem na start z mpc i po czasie miałem mieć reklamę . A że komuś ból dupe ściska że chce zrobić konkretny serwer na bazie GladoR'a to przykro mi ale zrobię coś czego dawno tutaj na mpc nie było i zaskoczę was autorskimi nowościami wraz z członkami ekipy :)

Wy k***a potraficie czytać ze zrozumieniem ? 

Darek chciał kupić reklamy u youtuberów ale nie było terminów, a wy ciągle do tej jebanej administracji MPC Forum się przypierdalacie :PPPPPP

Pierw Antaris  teraz Pandora, i nikt nie stękał że to będzie gówno (zwłaszcza z Pandorą bo ewidentnie koleś nie wie co robi, coś spierdolił i teraz serwera nie potrafi odpalić :D) o Antarisie to już było tyle napisane że szkoda szczępić ryja :P 

Kto zabroni Darkowi zrobić reworka GladoR ? czy ktoś zabronił robić reworka (reaktywację) Pandory jakiemuś noname ? 

Zwykłych użytkowników to jeszcze zrozumiem, no bo sam wypowiadam się na tematy różnych serwerów, ale do c***a pana co tu robią osoby które same robią ludzi w c***a ? 

Jak dla mnie Darek niech robi GladoR-a bo był dość dobrym serwerem :D i może znów taki będzie.

Pozdr. DarkSnow95

„Oto mi rycerz! Kopia u toku, Z ramion mu skrzydła płyną sokole! Odwaga w piersiach, męstwo gra w oku, Szyszak jak gwiazda błyszczy na czole! Zawsze zwycięski zastęp tych wojów, Do dawnych synów podobny Sparty, Wśród tylu bitew i krwawych znojów, Jak mur z żelaza stał nieprzeparty! A kiedy gnuśność nami owładła, To i Husarya wtedy upadła!”

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...