Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cała prawda o Malygosie

bigbig

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jak wielu z was wie serwer malygos s12541212(40 graczy hehe) nie wypalił.

Wszystko zwala że to wina mpc , lecz nie w tym rzecz

Nv9UTbG.png

Nagle wyskakuje z nie moralną propozycją jaką jest GladoR.

Do rzeczy z tematem którym mam do powiedzenia na temat tej osoby.

Pliki odkupiłem wraz ze stroną serwera jakiś czas temu , wszystko pięknie ,aż do teraz..
Jak wielu z was wie fanpage glador reaktywacja rozwinął się szybkim tempem i nadal się rozwija

Tutaj ss rozmów z siostrą że pliki były raz sprzedane (On powiedział że nie sprzedał tych plików ani jednego razu) 

Nie dam wam ss że tak napisał ponieważ nie zdarzyłem zrobić ss i dostałem bana na fanpagu.

isz8nQ3.jpg

Tutaj jeden post z fanpaga o przyroście...

iNN0FQi.png

JAk wszyscy wiedzą Pandora się wybiła to czemu GladoR się ma nie wybić

GladoR w wersji Darka jest pod HAJS i jeszcze się dziwie że takie osoby nie są banowane na tym forum!

Teraz to będzie GladoR w wersji easy i to nie będzie revork Amadeuszku ? :)

Jeżeli ktoś nie wierzy wyślę cała rozmowę.
Czekam na hejty od darusia jakie dostajemy na pw :) 

Dla nie kumatych chodzi o to że pliki zostały sprzedane a że podpatrzył aktywność fanpaga to teraz

jesteśmy podrabiańcami dziękuje dobranoc.

Może dostanie zakaz dodawania prezentacji ?

@esej
@kwiatmix

@Kubek

Opublikowano

Każdy robi tak żeby się nie narobić a hajs mieć nic dziwnego. Jeśli serwer wypali to zawitam :)

Opublikowano

Każdy robi tak żeby się nie narobić a hajs mieć nic dziwnego. Jeśli serwer wypali to zawitam :)

Serwer wypali o to się nie bój :P

Sam na nim zagram.

@@@@

Zgodzę się z tematem.

Malygos - Tylko pod hajs.

Podpatrzył aktywność na jego FanPage'u (Glador Reaktywacja), chodzi mi o to że zauważył jak szybko wbiło się samo 1000 like na FP.

Pisałem komentarz na Malygosie na FanPage'u ale został on usunięty.

Nie wiem, Dark się boi prawdy czy po prostu nie umie się pogodzić że jego reworki nie wychodzą ?

@Edit

I PS. Jego słowa że serwer nie miał reklamy przez MPCForum są bezsensowne iż znam kilka serwerów które bez reklamy na forach typu MPC itd. miały przez kilka miesięcy powyżej 1000 Online :)

Opublikowano

Serwer wypali o to się nie bój :P

Sam na nim zagram.

@@@@

Zgodzę się z tematem.

Malygos - Tylko pod hajs.

Podpatrzył aktywność na jego FanPage'u (Glador Reaktywacja), chodzi mi o to że zauważył jak szybko wbiło się samo 1000 like na FP.

Pisałem komentarz na Malygosie na FanPage'u ale został on usunięty.

Nie wiem, Dark się boi prawdy czy po prostu nie umie się pogodzić że jego reworki nie wychodzą ?

@Edit

I PS. Jego słowa że serwer nie miał reklamy przez MPCForum są bezsensowne iż znam kilka serwerów które bez reklamy na forach typu MPC itd. miały przez kilka miesięcy powyżej 1000 Online :)

Tym przykładem jest Pandora np :)

Opublikowano

Typ pisze że mpc popsuło mu reklamę a zapowiedź/publikację gladora pewnie wstawi na mpc. FCK LOGIC LUL 

Nie wstawi, bo wszyscy się połapią że kolejny kotlet od Darka.

Opublikowano

Skoro ma czas na robienie serwerów to niech robi. Czy ktoś Was zmusza do grania na nich? 

Troche c*****a sprawa, że tak się wobec Ciebie zachował, no ale to już są raczej prywatne sprawy, bo przeciętnego gracza gówno to obchodzi. Taka prawda. 

Ogólnie k***a, ludzi pojebało z tymi reworkami. 

Opublikowano

Skoro ma czas na robienie serwerów to niech robi. Czy ktoś Was zmusza do grania na nich? 

Troche c*****a sprawa, że tak się wobec Ciebie zachował, no ale to już są raczej prywatne sprawy, bo przeciętnego gracza gówno to obchodzi. Taka prawda. 

no ty to sie lepiej nie odzywaj :D

d2dp.png

Opublikowano

no ty to sie lepiej nie odzywaj :D

a kim ty k***a jesteś by mi mówić co mam robić czego nie 

Opublikowano

Dark robil dobre serwery. Nawet dla mnie najlepsze. Ale chuyowo je prowadzil

//EDIT:

Teraz jest moda na Reworki.

Pandorze rework wyszedl? Gra tam 5k osob?

To czemu nie zrobic reworka GladoRa Elita Diamonda i tak dalej?!

Takie jest myslenie ludzi ;-;

Opublikowano

Dark może odpowiesz a nie usuwasz każdy mój komentarz z fanpaga po czym blokujesz wiemy że prawda boli , ale żeby upaść do tego stopnia?

Opublikowano

Na fanpage serwera mamy kilku administratorów jak i moderatorów , jeśli piszą na nim ludzie którzy nie potrafią zachować kultury lub oddają komentarze nie na miejscu to są po prostu kasowane,a osoby takie blokowane . Co do plików to sprzedałem pliki s2 glador tej późniejszej wersji jakieś półtora roku temu ,a ja dodajac post na fanpage nie mam na myśli zrobić wrytego serwera z identycznym wszystkim na tamten rok bo to nie ma sensu, ja zachowam najlepsze askepty i rzeczy dające klimat z tego serwera, odbuguje go i zrealizuje sporo ciekawych pomysłów których nie mogę zrealizować na malygosie przez straconą reklamę na start którą mi zafundowało mpcforum,a terminy u youtuberów się nie zwolniły więc jestem skazany na porażke bo liczyłem na start z mpc i po czasie miałem mieć reklamę . A że komuś ból dupe ściska że chce zrobić konkretny serwer na bazie GladoR'a to przykro mi ale zrobię coś czego dawno tutaj na mpc nie było i zaskoczę was autorskimi nowościami wraz z członkami ekipy :)

Opublikowano

Dark ty sobie jaja robisz?

Pliki s2 to serwer medium hard chyba z 125 poziomem...

Możliwe ze dziś albo jutro wstawie filmik ze pliki zostaly odkupione za 650zl.

Jeżeli tylko majster lub morskiefale wejda.

A jeżeli chcesz sie tak bawić to wstawie pliki do sieci i zagraja miliony.

Opublikowano

Dark ty sobie jaja robisz? Pliki s2 to serwer medium hard chyba z 125 poziomem... Możliwe ze dziś albo jutro wstawie filmik ze pliki zostaly odkupione za 650zl. Jeżeli tylko majster lub morskiefale wejda. A jeżeli chcesz sie tak bawić to wstawie pliki do sieci i zagraja miliony.

Sam wrzuce te pliki na forum jak będzie taka potrzeba bo i tak ich nie mam zamiaru użyć ani sprzedać mam zamiar z nich wziąć tylko najlepsze aspekty serwera :)

Opublikowano

@DarkSince. Zobaczyłeś ze glador ma poparcie to zobaczyłeś $$ w oczach. Malygos easy był w miare ok ale ss2 coś ci nie pykło. Może czas zakończyć metina ?

S2 jest moim zdaniem dużo lepszy od wersji easy tylko nie mam prezentacji,a co za tym idzie nie mam graczy. Ja zawsze wiedziałem że GladoR ma poparcie bo dużo ludzi mnie o niego pytało na priv , fanpage czy nawet wpadły wiadomości na support czy tam gadu gadu.

Opublikowano

Dark robil dobre serwery. Nawet dla mnie najlepsze. Ale chuyowo je prowadzil

//EDIT:

Teraz jest moda na Reworki.

Pandorze rework wyszedl? Gra tam 5k osob?

To czemu nie zrobic reworka GladoRa Elita Diamonda i tak dalej?!

Takie jest myslenie ludzi ;-;

To jest myslenie SA BA LA a ty po prostu piszesz to co on mówi :)

@DarkSince. Zobaczyłeś ze glador ma poparcie to zobaczyłeś $$ w oczach. Malygos easy był w miare ok ale ss2 coś ci nie pykło. Może czas zakończyć metina ?

S2 jest moim zdaniem dużo lepszy od wersji easy tylko nie mam prezentacji,a co za tym idzie nie mam graczy. Ja zawsze wiedziałem że GladoR ma poparcie bo dużo ludzi mnie o niego pytało na priv , fanpage czy nawet wpadły wiadomości na support czy tam gadu gadu.

czyli konczysz z malygosem ?XDDDD

d2dp.png

Mentor
Opublikowano

Bo szkoda ci pieniedzy na reklame na YT

Myslales ze reklama na mpc zrobisz 5k online czy jak ?

2016 rok a ty myślisz ze jak wstawisz na mpc to bedziesz mial duzo osób i wszystko cacy będzie

Zwalanie winy na mpc ze ci prezke usuneli dlatego graczy nie ma poniżej poziomu 

Opublikowano

Tak kochana Administracja MPCForum się rozluźniła że już nie pilnują Działu prezentacje MT2... i pojeby robią sobie co chcą zakładają serwery na tydzień aby zrobić potem olać i tyle... sami są sobie winni że nie pilnują tego działu... i niszczą sobie reputacje moim zdaniem w regulaminie działu powinno być od teraz zakaz reworków totalny, kiedyś nie było i każdy był szczęśliwy, tak samo najlepiej by było usunąć ten dział w pizdu albo zrobić płatny dział do wstawiania prezentacji rekalma X$ na xX czasu wtedy większość by pomyślała 20 razy czy warto robić prezentacje i płacić za jej wystawienie :D.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

Tak kochana Administracja MPCForum się rozluźniła że już nie pilnują Działu prezentacje MT2... i pojeby robią sobie co chcą zakładają serwery na tydzień aby zrobić potem olać i tyle... sami są sobie winni że nie pilnują tego działu... i niszczą sobie reputacje moim zdaniem w regulaminie działu powinno być od teraz zakaz reworków totalny, kiedyś nie było i każdy był szczęśliwy, tak samo najlepiej by było usunąć ten dział w pizdu albo zrobić płatny dział do wstawiania prezentacji rekalma X$ na xX czasu wtedy większość by pomyślała 20 razy czy warto robić prezentacje i płacić za jej wystawienie :D.

mpc nie jest juz glowna reklama serwerow, reklama serwerow sa sprzedajne chujki z youtube

ban.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...