Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PandoraMt2 Mod + BS 7 slotów

Gość Lajk™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak miło że powstają serwery bez zabezpieczeń xD Pewnie banów też nie ma bo kto tam ma banować xD Lajk to Ty wczoraj siedziałeś na strumyku S.a.b.a.l.a ? xD

Proste, zawsze siedzę bo mam beke z placków :D 

Opublikowano

Wywala metina ;d

34fmy4o.jpg

Nie dyskutuje z debilami, najpierw sprowadzi mnie do swojego poziomu, by nastepnie pokonać doświadczeniem... :rolleyes:  <3

Opublikowano

Ten cheat jest spoko, a dal ktoś rade tak wyedytować pack aby nie bylo w dropie syfu?? Taki bot do sztabek ;d

EDIT:Metek sie zamyka po chwili gry

ćpanie, ćpanie, ćpanie pochłonie dobrego chłopaka, zabierze cureczke mamie

Opublikowano

Ten cheat jest spoko, a dal ktoś rade tak wyedytować pack aby nie bylo w dropie syfu?? Taki bot do sztabek ;d

http://www.mpcforum.pl/topic/1057374-autopickup-na-wybrane-itemy-v14-beta/#entry9072555 Coś takiego jest xD A jak nie to wystarczy rozpakować clienta i usunąć z niego itemy :)

IDcncno.png

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/1057374-autopickup-na-wybrane-itemy-v14-beta/#entry9072555 Coś takiego jest xD A jak nie to wystarczy rozpakować clienta i usunąć z niego itemy :)

Zaraz i to zrobie :x 

Serioo że Ci się chce xD

IDcncno.png

Opublikowano

no wywala, niestety :P

a czemu mod nie łączy z serwerem? tu nie chodzi mi o tego ale o tego ze strony... dodałem serwer itp a nie wchodzi

Używasz moda pod sf 2011 czy 2012? 

Opublikowano

Polecam :D

kiedy serwer ? :D

Zamyka clienta po kilku minutach używania ;d

Syserr clienta ? 

To w********a granny co chwile.. nie wiem czemu.. wydaje mi się że to przez zbyt duże zużycie ramu i dllke w********a.

Spróuje to poprawić

Opublikowano

HM jak wrzucam moda 2012r do folderu z grą z czystą pandorą to nawet uruchomienie samego moda jest niemożliwe bo:

LoadLocalError(locale/pl/locale/game.txt

:(

Opublikowano

HM jak wrzucam moda 2012r do folderu z grą z czystą pandorą to nawet uruchomienie samego moda jest niemożliwe bo:

LoadLocalError(locale/pl/locale/game.txt

:(

Mam to samo 

Opublikowano

Jesteś beznadziejny, tworzysz cheaty na inne serwery a twoje padają po 1 tygodniu :) Zwykła i zazdrosna kur**.

Nie bądź żyd, daj plusa :)

Opublikowano

Jesteś beznadziejny, tworzysz cheaty na inne serwery a twoje padają po 1 tygodniu :) Zwykła i zazdrosna kur**.

Jaki serwer padł po tygodniu ? xD

@Algade dzięki ziomuś :*

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...