Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Stream] Szalone strumyki u Masha

Mash_To

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć ludziska ! twitch.tv/mash_to Nasz streamek startuje dzisiaj o 18:30 a będzie trwać do której będziecie chcieli ! Można powiedzieć że mamy jakieś nowości na strumyku ponieważ kamerka nareszcie ma 60 fps i jakoś to wygląda! a co do strumyka to giereczki z widami może jakiś inne giereczki ale to już wszystko zależy od was ! Więc widzimy się o 18:00 twitch.tv/mash_to

• Odpowiedzi 95
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dobry!! www.twitch.tv/mash_to

Strumyk właśnie startuje czekamy jeszcze chwile i gramy z wami !

Mam ambitne plany na dzisiaj odnośnie was ale po więcej zapraszam na strumyk www.twitch.tv/mash_to

Ale taki szybki skrót giereczki z widzami testowanie nowości itp !!!

Więc zapraszam !! www.twitch.tv/mash_to

Opublikowano

Cześć www.twitch.tv/mash_to

Strumyk właśnie startuje i czekamy na Ciebie !

Mam wiele ciekawych planów na dzisiejszy strumyk gierki z widzami ciekawe konkursy i coś jeszcze ale po więcej zapraszam już na strumyk! www.twitch.tv/mash_to

PS: która drużynę wybieracie ?

Opublikowano
Halo Halo www.twitch.tv/mash_to

Mamy niedziele więc strumyk właśnie startuje www.twitch.tv/mash_to

Mam kilka fajnych planów takich jak:

- gierki z widzami

- Ciekawe pogaduchy

- Coś specjalnego 

Opublikowano

Siemaneczko bogowie!!! Dzisiaj strimek www.twitch.tv/mash_to startuje o 17:00 i będzie trwać minimum do godziny 20:00. Obecność obowiązkowa !!!! A kogo nie będzie ma przynieść usprawiedliwienie !!!!! Na strimku standard gierki z widzami, dzikie rozmowy, i co będziecie chcieli !! Więc widzimy się o 17:00 www.twitch.tv/mash_to Ps: Jaką porę dnia preferujecie ?

Opublikowano

Miałem jakąś nadzieje że coś normalnego a tutaj gra 1/8 lulu - nwm jaka dywizja ale take staty dobijąją :)

+ super kolega premade bez mutacji = i uwierz kolego tego nie da sie słuchać.

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

Gra jest tylko tłem a bardziej zajmuje sie itegracja z widzami

Dobry !! Strumyk startuje o 17:00 twitch.tv/mash_to i będzie trwać do której będziecie chcieli !! Dalej mam psc do rozdania dla was ale czy go dostaniecie to już zależy tylko od was !!! Plany na dzisiaj giereczki z wami wszystkimi tak wszystkimi chce zagrać z każdym kto będzie tylko chciał! Więc 17:00 twitch.tv/mash_to PS: Który smok najlepszy ?

Opublikowano
Dzień dobry www.twitch.tv/mash_to

Dzisiejszy strumyk startuje o 17:30 i ciągniemy go tak długo jak się tylko da! Plany na dzisiaj ? Gierki z widzami,głupie rozmowy oraz w którymś momencie rozdam wam to wasze wyczekiwane PSC, więc myślę że będzie ciekawie !!!

Widzimy się 17:30 www.twitch.tv/mash_to PAMIĘTACIE ?

Opublikowano

Siemanko twitch.tv/mash_to
Dzisiaj strumyk startuje o 17:00 i pewnie gramy aż wam się nie znudzę. Jeden psc zosatał już rozdany i czeka na was kolejny, ale teraz już musicie zasłużyć na niego!. Plany na dzisiaj to wbicie tego upragnionego 30 lvl wraz z wami !
Więc widzimy się 17:00 twitch.tv/mash_to

Opublikowano
Siemaneczko www.twitch.tv/mash_to

STRUMYK WŁAŚNIE WYSTARTOWAŁ i jak to w tygodniu gramy do 21:00. 

Mam Ciekawe plany na dzisiaj, ale co to już dowiecie się na strumyku !!! Może jakis konkursik?

Opublikowano

Strumyk startuje o 17:30 i będzie on do 21:00.

Mam do rozdania dzisiaj 5 gierek o wspólnej wartości 25 zł +

Gierki z widzami normale flexy. Oczywiście losowanka będą odbywać się po zakończonych gierkach !

Więc widzimy się 17:30 www.twitch.tv/mash_to

Opublikowano

Siemanko www.twitch.tv/mash_to
Dzisiaj startujemy już o 13:00, strimek będzie trwać tak długo aż wam się nie znudze! Do ROZDANIA na dzisiaj mam aż 8 gierek o różnej wartości, oczywiście będą gierki z widzami normale/flexy i to co będziecie jeszcze chcieli !!!

Opublikowano
Siemanko www.twitch.tv/mash_to

STRUMYK STARTUJE, strimek będzie trwać tak długo aż wam się nie znudze! Do ROZDANIA na dzisiaj mam aż 8 gierek o różnej wartości, oczywiście będą gierki z widzami.

Opublikowano
Dobry! www.twitch.tv/mash_to

STRUMYK WŁASNIE STARTUJE MAM DO ROZDANIA KILKA GIEREK O ŁĄCZNEJ WARTOŚCI 40 EURO + GIERKI Z WIDZAMI ZAPRASZAM NA STRUMYK www.twitch.tv/mash_to
Opublikowano

STRUMYK WLASNIE STARTUJE. Zostało do rozdania jeszcze kilka gierek,popykamy sobie w lola, pogadamy. ZAPRASZAM twitch.tv/mash_to
Opublikowano
Hejo www.twitch.tv/mash_to

Strumyk właśnie startuje zapraszam Cie na niego wraz ze znajomymi popykamy sobie na różnych trybach czyli  będzie to co będziecie chciali !www.twitch.tv/mash_to
Opublikowano

Witam twitch.tv/mash_to
Strumyk zaczynamy o 18:00, popykamy sobie normalki albo fexy zależy co będziecie chcieli zobaczyć. Mam nadzieje że uzbieramy pokaźną liczbę osób bo mam mały plan ale to już na strumyku ;)
Więc 18:00 twitch.tv/mash_to WSZYSCY !

Opublikowano
Hej www.twitch.tv/mash_to

Strumyk właśnie startuje!!! Przedmikołajkowy givaway gier za łączną wartość 85 EURO. Dodatkowo giereczki z widzami, noramele, flexy i wiele więcej tylko www.twitch.tv/mash_to

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...