Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fifa 17 - Najtańszy BSC 9N7L 82+ overall 88+ zgrania

Fish3r

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mertesacker? On nie powinien się tam nawet znaleźć. Howedes zbyt słaba siła jak na obrońcę, według mnie. Fernandes bez zgrania, zresztą, jak cała linia obrony. Ten skład wygląda generalnie jak jakiś słaby dowcip. Napastnicy, którzy nie mają przynajmniej 75 tempa, to nie napastnicy, a tacy są właśnie Twoi. Skład nie jest warty wydania nawet grosza, a najlepszy zawodnik to Trapp.

Opublikowano

Mertesacker? On nie powinien się tam nawet znaleźć. Howedes zbyt słaba siła jak na obrońcę, według mnie. Fernandes bez zgrania, zresztą, jak cała linia obrony. Ten skład wygląda generalnie jak jakiś słaby dowcip. Napastnicy, którzy nie mają przynajmniej 75 tempa, to nie napastnicy, a tacy są właśnie Twoi. Skład nie jest warty wydania nawet grosza, a najlepszy zawodnik to Trapp.

Brawo że wiesz co to BSC :) Nie masz grać tym składem tylko ODDAĆ GO za nagrody w FIFIE, widać że masz marne pojęcie o tej grze. :)

115791475342349549850.png

Opublikowano

Brawo że masz pojęcie co to BSC :) Nie masz grać tym składem tylko ODDAĆ GO za nagrody w FIFIE, widać że masz marne pojęcie o tej grze. :)

SCB* się pisze koleżko. ;) Cóż, dla mnie to wyglądało, jak zaprezentowanie składu, bo w końcu BSC to może być skrót od pewnego rodzaju składu. Jeśli ja nie znam rozwinięć skrótów, najczęściej po prostu ich nie używam, a piszę pełną nazwę - Squad Challenge Builder.

PS oto wyszukiwania "FIFA 17 BSC" w Google:

7505114753428141400217.png

Opublikowano

Złożyłem ten skład i mam 80 zgrania 

Pewnie dlatego, że brak lojalności Twoim zawodnikom. Musisz nimi rozegrać po pięć meczy w składzie podstawowym, a każdy gracz otrzyma +1 do zgrania. 

Opublikowano

Co zrobić żeby dobić te 92 zgrania ? Dodam, że mam każdym zawodnikiem rozegrane 5 meczy

Pamiętaj, że każdy zawodnik musi wychodzić na mecz w podstawowej jedenastce. Każdy zawodnik jest na swojej nominalnej pozycji? Nie może być np. CDM na CM, musisz zmienić mu pozycję na CM.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...