Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zniknęły mi sekcje w messengerze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czekasz miesiąc na odpowiedź, a dzisiaj Ci się to stało, o kurcze.

Ostatnio była aktualizacja i "przyciski" z góry przeniosły się na sam dół, to o czym ty mówił to takie 3 paski w prawym dolnym rogu.

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

Jakbyś dobrze zrozumial to w tamtych działach czeka się miesiąc na odpowiedź, nie ważne jaki temat się napisze :))

Tak wiem, że tak się stało ale zainstalowałem wersję przed tą aktualizacją i znowu wszystko mam normalnie, w sensie stary wygląd messengera ale tych sekcji tylko nie mam a inni moi znajomi to mają;)

Nie gadaj mi tu o tych 3 parkach bo na starszych wersjach messengera te paski też były i miałem te sekcje tylko dziś rano coś znikły.. a czemu to nie wiem

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

Jakbyś dobrze zrozumial to w tamtych działach czeka się miesiąc na odpowiedź, nie ważne jaki temat się napisze :))

Tak wiem, że tak się stało ale zainstalowałem wersję przed tą aktualizacją i znowu wszystko mam normalnie, w sensie stary wygląd messengera ale tych sekcji tylko nie mam a inni moi znajomi to mają ;)

Nie gadaj mi tu o tych 3 parkach bo na starszych wersjach messengera te paski też były i miałem te sekcje tylko dziś rano coś znikły.. a czemu to nie wiem

Zamiast p******** głupoty, poczytaj trochę o aktualizacji w messengerze, która instaluje się samoczynnie. Możesz spróbować z apkhere pobrać starszą wersję.

w tamtych działach czeka się miesiąc na odpowiedź

Nikt nie jest jezusem i nie każdy wie z czym problem, pomoc na forum jest dobrowolna i nikt nikomu nie płaci za to.

#teams4bal

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...