Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kalivia [Dedyk] [Easy/4Fun]

mixzal2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

troche beka ze serwer easy/pvp a truta z zadania 90+ albo metkow 90+ ;d

Jak widzisz truta jest jedyna Bronią do PVM na serwerze. Więc nie może być tez tak łatwo dostępna u handlarzy. 

Ale spokojnie z jej zdobyciem nie będzie większych problemów.

Czyli nie ma broni dla szamana i ninja do PVM ? wszyscy z Trutą będą biegać? Nawet na Hardach mając 70 lvl masz możliwość wydropienia truty , a tu na 4Fun/Easy dopiero od 90 lvl  :s

Opublikowano

Tylko ze na hardzie 70 wbijasz w tydzien lub dluzej a u nas to kwestia max godziny :) 

Przecież ninja szaman maja tez bronie na 75 wiec nie wiem o co ci chodzi?

supra-z4-motoraty-800x200.jpg

Nick: Patryczeek

Opublikowano

Hmm... Krotko zwiezle i na temat. Bronie na max lv brzydkie, ale to maly problem.

Tylko pare pytanek standardowo

-Serwer stoi bez source z tego co widze no nie?

-Skad zmianka skilli?

-Jakie te 6/7? Klasowe?

-Eq sie zmiesci na zaledwie dwoch stronach?

-Ile % na ulepszanis?

Opublikowano

Hmm... Krotko zwiezle i na temat. Bronie na max lv brzydkie, ale to maly problem.

Tylko pare pytanek standardowo

-Serwer stoi bez source z tego co widze no nie?

-Skad zmianka skilli?

-Jakie te 6/7? Klasowe?

-Eq sie zmiesci na zaledwie dwoch stronach?

-Ile % na ulepszanis?

1 Tak.

2. Starsza pani i zwoj 

3. Nie. bony sa podstawowe np (lud,inta)

4. Spokojnie sie zmiesci

5. Zalezy ale jest łatwo ulepszac + mamy metale ;)

Jest to w końcu dedyk czy vps?

Spoko prezka, serwer raczej składany nie ma żadnych nowości ale powodzenia! 

VPS pomylka przy zakladaniu tematu.

napisalem do mod aby zmienił ;)

Opublikowano

Zasysam i chętnie przetestuję. Szukałem jakiegoś łatwego serwera. :) Czemu nie nieskończona zmianka?

Bo to zwykły gotowiec, właściciel pewnie nawet nie wie jak to zrobić xD

Opublikowano

Zasysam i chętnie przetestuję. Szukałem jakiegoś łatwego serwera. :) Czemu nie nieskończona zmianka?

Akurat czy gotowiec to mi zwisa. Każdy teoretycznie może taki zrobić a nikt easy/4fun serwerów nie robi. Pierdolenie ciągłe na temat, że serwer jest gotowcem już jest nudne. Teoretycznie byłbym w stanie zrobić taki serwer (posiedzieć nad nim jakąś ilość czasu) ale nie mam ani czasu ani pieniędzy ani chęci, żeby takie coś zrobić. 

Opublikowano

to stoi na game 2k, nie przypominam sobie żeby były diffy na nieskończoną zmianke.

Opublikowano

to stoi na game 2k, nie przypominam sobie żeby były diffy na nieskończoną zmianke.

Mamy czasy gdzie kod źródłowy gry jest dostępny, a gościu stawia serwer na 2089.

Nie widzę jakoś przyszłości dla tego serwera.

Opublikowano

Mamy czasy gdzie kod źródłowy gry jest dostępny, a gościu stawia serwer na 2089.

Nie widzę jakoś przyszłości dla tego serwera.

Ale to jest serwer tylko i wyłącznie do zabawy a nie zbierania kokosów, więc w czym problem ? ;p

Opublikowano

Akurat czy gotowiec to mi zwisa. Każdy teoretycznie może taki zrobić a nikt easy/4fun serwerów nie robi. Pierdolenie ciągłe na temat, że serwer jest gotowcem już jest nudne. Teoretycznie byłbym w stanie zrobić taki serwer (posiedzieć nad nim jakąś ilość czasu) ale nie mam ani czasu ani pieniędzy ani chęci, żeby takie coś zrobić. 

podbijam 

czy bodym da raade grac w pvp?

57902b28774feb9a0301c579530ab27f.jpg

Opublikowano

podbijam 

czy bodym da raade grac w pvp?

Tak jak najbardziej bardzo dobry do pvp jest.

Opublikowano

Ciekawie sie prezentuje ;) Mysle ze dla zabawy mozna pograc cos .. ;)

Jakas reklama bedzie czy tylko mpc chociaz w sumie i takbduzo osob bd grac :)

Opublikowano

7.  Cały zespół serwera musi zostać wypisany w zapowiedzi/prezentacji wraz z odnośnikami do profili na MPC (dotyczy to również sponsora). Każdy członek zespołu musi posiadać przynajmniej 3 miesięczny staż na forum. Kara za brak: Usunięcie prezentacji z MPCforum.

http://www.mpcforum.pl/topic/1577394-perm-mixzal2-raque-sanetiapl-thebols-jajko17-pawku/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...