Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Kalivia.pl

mixzal2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
10. W dziale obowiązuje kolejka moderacyjna tematów, moderacja działu ma 3 dni na przyjrzenie się projektowi i zdecydowaniu czy zostanie on opublikowany.
12. Cały zespół serwera musi zostać wypisany w zapowiedzi/prezentacji wraz z odnośnikami do profili na MPC (dotyczy to również sponsora). Kara za brak: Usunięcie zapowiedzi z MPCforum.

Nowy regulamin nie obowiązuje czy został zrobiony tylko na pokaz?

@Kubek@esej

A czego nie ma tam? Bo ja wszystko widzę.

Opublikowano

Ja nie wiem kto jest gorszy, twórcy czy gracze - którzy wylewają swoje smutki pod każdą prezentacją serwera jaki to jest zły, a po tygodniu grania na serwerze(marzeń) twierdzą że jest c*****y bo dropi mało ulepszaczy. (to tylko przykład)

Co was interesuje jaki kto serwer robi, jeżeli jest zły to wejdzie na niego mała część osób, może ktoś lubi taki typ?

No serio zastanawia mnie jaki wy serwer chcecie skoro każda zapowiedź tutaj to gówno, damn.  xD

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

10. W dziale obowiązuje kolejka moderacyjna tematów, moderacja działu ma 3 dni na przyjrzenie się projektowi i zdecydowaniu czy zostanie on opublikowany.
12. Cały zespół serwera musi zostać wypisany w zapowiedzi/prezentacji wraz z odnośnikami do profili na MPC (dotyczy to również sponsora). Kara za brak: Usunięcie zapowiedzi z MPCforum.

Nowy regulamin nie obowiązuje czy został zrobiony tylko na pokaz?

@Kubek@esej

A czego nie ma tam? Bo ja wszystko widzę.

Dajecie jakiś śmieszne punkt o kolejce moderacyjnej i 3 dniach, a publikacja tego serwera była już wczoraj bez żadnej weryfikacji.

Jeżeli piszecie jakiś regulamin to stosujcie się do niego, skoro moderacja tego nie robi to czemu zwykły użytkownik miałby to robić?

Opublikowano

Administracja projektu dostała bana za obszerne multikonta więc prezentacja leci do kosza. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...