Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Którą część Call of Duty wybrać?

martix55

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiem, był już taki temat, ale dalej myślę nad tym jaką część wybrać. 

Otóż, nigdy jeszcze nie grałem w coda, więc postanowiłem spróbować zagrać, tylko nie wiem która część będzie najlepsza, głównie przyglądałem się WaW, ale nie wiem co z serwerami, czy będzie z kim grać itp... 

graphic.png

Opublikowano

WaW nie jest zły, ~1,500 osób w niego gra. Ale nie wiem jak w dni robocze.

Jeżeli chodzi o rozgrywkę i mp to polecam BO2. Ale jak to zawsze, to najnowsze części mają największą ilość graczy, czyli BO3. 

Za chwile wyjdzie Call of Duty Modern Warfare Remaster, możesz sobie na niego poczekać. Czwórka jest to moim zdaniem najlepszą częścią ze wszystkich, a to jeszcze będzie remaster. SP bardzo dobry, i na pewno MP będzie duże. Zwykła czwórka (Modern Warfare) aktualnie ma nawet bardzo dużą ilość osób.

A tak po drugie, tutaj możesz zobaczyć jak to wygląda z ilością osób na Steam- http://steamcharts.com/search/?q=Call+of+Duty

Na ilość w CoD4 tam nie patrz, bo ta część nie wymaga Steama, więc prawie nikt przez niego nie gra. A na MW2/3 moim zdaniem nie warto patrzeć jeżeli chodzi o MP, na każdym serwerze praktycznie spotkasz cheatera.

Opublikowano

Szczerze ostatnio to roznie jest w coda niby umiera ale szybciej padlo bo niz cod4 co sie trzyma jeszcze itd co moge ci polecic ?

1.Cod4- wersja 1.7 jest sporo ludzi ale glownie na promodach albo hc 1.2 wersja to glownie siedza na hc bo mody kiepskie sa albo malo popularne

2.Mw3-niby dobra czesci jest sporo ludzi ale najwiecej siedzi w weekendy i dni wolne od pracy itd

3.Albo poczekaj na Cod Remaster (Call of Duty Modern Warfare Remaster), bo tu bedzie wielke buu i napewno wroca sporo ludz z cod4, napewno powroca stare klany co byly cod4 typu Bu, qs, Sa (D-sux) itd.

Ja osobiscie czekam na Call of Duty Modern Warfare Remaster bo juz zebralem ekipe i chcemy zaczac od poczatku, tylko jestesmy ciekawi czy dalej beda elevatory jumps itd czy naprawia bugi.

Chcesz żeby szybko ci odpowiedział ?

-Napisz @zxkalen

Pomogłem ci ?

-Zostaw Like

76561198043616385.png

Opublikowano

Wiem, był już taki temat, ale dalej myślę nad tym jaką część wybrać. 

Otóż, nigdy jeszcze nie grałem w coda, więc postanowiłem spróbować zagrać, tylko nie wiem która część będzie najlepsza, głównie przyglądałem się WaW, ale nie wiem co z serwerami, czy będzie z kim grać itp... 

polecam jak dla cieie cod2 wer 1,3 dużo serwerow i to polskich  polecam ci 

https://www.facebook.com/groups/689959511115623/

Opublikowano

Szczerze ostatnio to roznie jest w coda niby umiera ale szybciej padlo bo niz cod4 co sie trzyma jeszcze itd co moge ci polecic ?

1.Cod4- wersja 1.7 jest sporo ludzi ale glownie na promodach albo hc 1.2 wersja to glownie siedza na hc bo mody kiepskie sa albo malo popularne

2.Mw3-niby dobra czesci jest sporo ludzi ale najwiecej siedzi w weekendy i dni wolne od pracy itd

3.Albo poczekaj na Cod Remaster (Call of Duty Modern Warfare Remaster), bo tu bedzie wielke buu i napewno wroca sporo ludz z cod4, napewno powroca stare klany co byly cod4 typu Bu, qs, Sa (D-sux) itd.

Ja osobiscie czekam na Call of Duty Modern Warfare Remaster bo juz zebralem ekipe i chcemy zaczac od poczatku, tylko jestesmy ciekawi czy dalej beda elevatory jumps itd czy naprawia bugi.

Heh nie będzie już elevatorów i bounców o samochody,murki itp itd. Chyba zostało to wszystko naprawione ze względu na zmianę silnika. Jestem ciekaw mechaniki w remasterze coda. Co do tematu to jak nie grałeś w żadnego coda to polecam ci kupić 2 części najpierw pierwszą która kosztuje jakieś 10~15zł na allegro i odrazu kupić coś nowszego w stylu COD4,BO2 albo najnowszego coda ale w wersji z remasterem cod4.Dlaczego mówię o jedynce aby zakupić?Nie dość że to dobra część to będziesz miał frajde z grania na multi mimo tego że online jest jakieś 100-250osób na serverach.

12Z3na4w70uNWDDFCGFCG.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...