Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wasze opinie na temat nowych dźwięków broni?

unbandatvac

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzwieki ? jeszcze cos sprowadzili przeciez... skakanie i strzelanie....

Od teraz strzelanie w trakcie unoszenia się będzie wymagało bardzo dobrego refleksu, aby trafić namierzonego przeciwnika, bo to będzie przynosiło efekty tylko w najwyższym punkcie lotu. Dodatkowo, wraz ze spadaniem na ziemię celność będzie drastycznie maleć.

Chcesz żeby szybko ci odpowiedział ?

-Napisz @zxkalen

Pomogłem ci ?

-Zostaw Like

76561198043616385.png

Opublikowano

wszystkie oprócz ak do przyjęcia,to ak brzmi jak uruchamianie radzieckiego transportera opancerzonego na pokazie charytatywnym

fortnite-epic-games-development-news-banner.jpg

Opublikowano

Gówno i tyle, Na tym sie nie da grac, Da rade jakos stare wgrac ? podmienic ?

nie da sie chyba bo wtedy ruszasz pliki oryginalne co grozi banem vac na gre (nie jestem pewny ale tak mysle)

Chcesz żeby szybko ci odpowiedział ?

-Napisz @zxkalen

Pomogłem ci ?

-Zostaw Like

76561198043616385.png

Opublikowano

Ey panowie, ale strzela się głowy tak samo. O co wam chodzi? Mi się podobają te nowe dzwięki. M4A4 <3 szczególnie.

Większości, którym to się nie podoba to goldy, które zganiają na to, że przez to grać nie moga.. Masakra. 

Opublikowano

Ey panowie, ale strzela się głowy tak samo. O co wam chodzi? Mi się podobają te nowe dzwięki. M4A4 <3 szczególnie.

Większości, którym to się nie podoba to goldy, które zganiają na to, że przez to grać nie moga.. Masakra. 

ak jest totalnie zepsute i nie mów że fajne bo brzmi jakby ktoś stary czołg odpalał

fortnite-epic-games-development-news-banner.jpg

Opublikowano

ak jest totalnie zepsute i nie mów że fajne bo brzmi jakby ktoś stary czołg odpalał

Mi się podoba. I co, że zmienili? Przeszkadza ci to w strzeleniu?

Opublikowano

Silver się odezwał.

Tak przeszkadza przecież AK kurwa teraz zjebali jak i inne dźwięki do broni zjebali.

Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka

giphy.gif

Jeżeli pomogłem. Kliknij Lubię to.

Opublikowano

Silver się odezwał.

Tak przeszkadza przecież AK k***a teraz zjebali jak i inne dźwięki do broni zjebali.

Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka

"Silver" Hah. Bym coś napisał, ale zaraz pewnie ostrzeżenie dostanie od modów.

Napiszę ci tylko tyle, że jak ci to przeszkadza to nie graj, dla mnie nie ma żadnej różnicy rozumiesz to gościu? i dla innych ludzi pewnie też. Przyzwyczaicie się i za jakiś czase nawet nie będziecie pamiętać. 

PS. Te dzwięki AK są teraz realne, jak ktoś nie słyszał nigdy jak strzela AK to polecam posłuchać, valve o to chodzi, aby było realnie :)

Opublikowano

Gówno i tyle, Na tym sie nie da grac, Da rade jakos stare wgrac ? podmienic ?

nie da sie chyba bo wtedy ruszasz pliki oryginalne co grozi banem vac na gre (nie jestem pewny ale tak mysle)

nie wprowadzaj ludzi w blad

Co do dźwięków- za tydzień nikt nie będzie pamiętał starych. Uwielbiam czytać posty debili co piszą, że przez dźwięk gorzej im się strzela.

Opublikowano

Moim zdaniem dzwięki są do kitu. Wiadomo że idzie się przyzwyczaić ale nie chodzi o to... Valve po woli robi z csa call of duty, na początku kamera pośmiertna, smoki, teraz te bronie :/.

Ci co grają w CoDa będą wiedzieć o co mi chodzi. 

Opublikowano

Na początku nowe dzięki ak,m4,famas,galil wydawały się okropne, po kilku godzinach gry przyzwyczaiłem się i nie są już takie złe 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...