Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ip changer kiedyś a dziś

BySua

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dawno nie grałem z 7 lat :D i chciałem sobie pograć ale kompletnie wszystko zapomniałem Jak odpalać klienta itd wiem że kiedyś był do tego Ip changer czy coś takiego ale potem była jakaś aktualizacja i nie kumam kompletnie tego jeśli istnieje taki temat proszę o link a temat do kosza .

Opublikowano

No nie wiem xD liczyłęm że Ktoś mi na to odp kiedyś był potrzebny Client oraz jakiś Ip changer A teraz jak to wygląda?:P

Opublikowano

Witam dawno nie grałem z 7 lat :D i chciałem sobie pograć ale kompletnie wszystko zapomniałem Jak odpalać klienta itd wiem że kiedyś był do tego Ip changer czy coś takiego ale potem była jakaś aktualizacja i nie kumam kompletnie tego jeśli istnieje taki temat proszę o link a temat do kosza .

Zalezy, czy chcesz grać na normalnej - tej oficjalnej Tibii, czy na ots.

Sa IP changery ktore automatycznie instalują Ci porządane wersje Tibii, sa takie ktore łącza poprzez client który juz masz, lub OTS gdzie jest ich własny client

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...