Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Niedziałający PunkBuster.

zxkalen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie kupil bf2 na steamie... zainstalowalem pogralem najpier singla zeby zrozumniec jak dziala sterowanie i chcialbym zagrac multi ale niestety nie moge zagrac poniewaz podczas dolaczania do gry pisze mi zeby wlaczyl pb i znow wyszukal gre... Tym problem ze w ustawieniach pb wlaczone jest a podczas pierwszego zaisntalowania bylo instalacja pb.

Co robilem ?:

-Reinstall gry

-Spojnosc plikow

@ps

Jesli jest to zly dzial prosze o moderatora o przenieszenie tematu do odpowiednego dzialu.

Chcesz żeby szybko ci odpowiedział ?

-Napisz @zxkalen

Pomogłem ci ?

-Zostaw Like

76561198043616385.png

Opublikowano

Wybacz, ale z nazwy tematu wnioskuję że chodzi o Bad Company 2. Zawartość tego wątku mówi o Bf2. Może jakieś szersze informacje?

MKfY45t.png

Star Wars to niezwykłe uniwersum, aby je dokładnie zrozumieć, musisz się bardziej zagłębić w jego treść np. czytając książki...

Opublikowano

Moze tak napisze i bedzie lepiej .

Jak chce zagrac multi to klikam graj i wyszukuje mi mecz ale wyswietla mi sie cos takiego

Mam w ustawieniach ustawione pb zeby bylo wlaczone... zrobilem spojnosci plikow znow zainstalowalem ale nic nie dziala...  pomysly jakies ?

-Napisz @zxkalen

Pomogłem ci ?

-Zostaw Like

76561198043616385.png

Opublikowano

Jeden z moich znajomych miał podobny problem, najlepiej to napisać do Supportu Steam'u. - Zamiana egzemplarza ponoć pomaga.

MKfY45t.png

Star Wars to niezwykłe uniwersum, aby je dokładnie zrozumieć, musisz się bardziej zagłębić w jego treść np. czytając książki...

Opublikowano

battlefield o ile dobrze sie orientuje jest na origina a nie na steam ale btw ja mialem taki problem okazalo sie ze avast blokowal punk bustera nawet jak go wylaczalem radze odinstalowac antywirusa lub sciagnac najnowszego punk bustera 

Pomoglem?

Nie ma za co :P

Szukam serva do cabala.

Opublikowano

battlefield o ile dobrze sie orientuje jest na origina a nie na steam ale btw ja mialem taki problem okazalo sie ze avast blokowal punk bustera nawet jak go wylaczalem radze odinstalowac antywirusa lub sciagnac najnowszego punk bustera 

Ten pan co zalajkowac to moze odlajkowac poniewaz bf2 bad company jest na steama  (i nie wymaga origin) a po drugie nie mam antywirusa wiec twoja teoria odpada.

@do tematu

Czekam na dalsze odpowiedzi.

-Napisz @zxkalen

Pomogłem ci ?

-Zostaw Like

76561198043616385.png

Opublikowano

@pannikodem

Spokojnie juz tego dawno sprobowalem ... bo zanim napisze temat to sprawdze pare rzeczy...pb niby jest zainstalowane ale gra nie wykrywa mi go..... i nie ma zmianki o tym wogole.

-Napisz @zxkalen

Pomogłem ci ?

-Zostaw Like

76561198043616385.png

Opublikowano

Jak wspomniałem, może nie wszystko zostało ci udostępnione.

Napisz do Supportu Steam'a by ci "zamienili" egzemplarz.

MKfY45t.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...