Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nieuczciwe granie

Ⅎ.∅.R.X.S.⊥

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od dawna w lola grałem nieuczciwie, używałem wszystkich dostępnych '' wspomagaczy '' lecz nadszedł ten dzień w którym chcę grać uczciwie lecz teraz, nie wiem jak się zachować, grać dalej na moim koncie na którym kiedyś cheatowałem czy napisać do riot o ban na konto z powodu używania programów trzecich ? Myślę że tak będzie najuczciwiej, założę nowe czyste konto, co o tym sądzicie ????

<p>.

Opublikowano

tak czy siak konto moze kiedys zostac zbanowane ;p lepiej zachowaj konto bo przyszlosci bedziesz moze chcial znow grac na wspomagacach i zrob nowe konto i graj od zera az do bronze V :p

Chcesz żeby szybko ci odpowiedział ?

-Napisz @zxkalen

Pomogłem ci ?

-Zostaw Like

76561198043616385.png

Opublikowano

Konto sobie zostaw może się jeszcze przydać w przyszłości.Załóżenie nowego konta to dobry pomysł tymbardziej że teraz mniej czasu zajmuje wbicie 30lvl.Polecałbym założyć na EUW dlatego że: serwery są bardziej stabilne,spotkasz mniej polskich dzieci oraz reprezentowany jest tam wyższy poziom oczywiście w wyższym elo.Chyba że nie władasz dobrze angielskim i wolisz słuchać ile razy ktoś ruchał ci matke (to jest tylko przykład nie miałem zamiaru urazić autora tematu) to polecam stary dobry eune.Sam gram 2 lata na tym serwerze i jakoś się trzymam ;)

Opublikowano

W sezonie 3 zrobiłem smurfa tak żeby zobaczyć jaka dywizję wbije na czysto i dograłem do platyny więc kolego nie obrażaj, UŻYWAM MÓZG.

Konto sobie zostaw może się jeszcze przydać w przyszłości.Załóżenie nowego konta to dobry pomysł tymbardziej że teraz mniej czasu zajmuje wbicie 30lvl.Polecałbym założyć na EUW dlatego że: serwery są bardziej stabilne,spotkasz mniej polskich dzieci oraz reprezentowany jest tam wyższy poziom oczywiście w wyższym elo.Chyba że nie władasz dobrze angielskim i wolisz słuchać ile razy ktoś ruchał ci matke (to jest tylko przykład nie miałem zamiaru urazić autora tematu) to polecam stary dobry eune.Sam gram 2 lata na tym serwerze i jakoś się trzymam ;)

a możesz mi powiedzieć gdzie gra większość streamerów polskich ligi legend ?

<p>.

Opublikowano

W sezonie 3 zrobiłem smurfa tak żeby zobaczyć jaka dywizję wbije na czysto i dograłem do platyny więc kolego nie obrażaj, UŻYWAM MÓZG.

a możesz mi powiedzieć gdzie gra większość streamerów polskich ligi legend ?

Polskich streamerow na eascie nie spotkasz! Na EUW graja wszystkie nabsy pokroju Arquela, Nervy, Kubona itd. Gram na high elo na eascie i glownie jakies otp bonobo i od czasu do czasu jakis streamer prosto z grecji z 10 viewersami, ale tak to nic. Jak juz chcesz grac na czysto to lepiej nowe konto ale na double booscie, albo po prostu kupujesz jakies inactive cracked na wescie i nadrabiasz skilla na pierwszych rankedach.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Kolega chce się oczyścić z winy chyba nie zrozumieliście tematu :|, jak chcesz możesz napisać do supportu ale jeżeli używałeś wspomagaczy z głową to rito Ci nie da od tak bana :). Musiałbyś mieć jakieś dowody, chociażby mi się tak wydaje że nie dają bana na słowo.

Jeżeli chcesz grać dla zabawy nie graj na serwerach europejskich, a już wgl na serwerze eune :). EUNE to zbiorowisko trolli, unskillerów, "smurf" kont kupionych oczywiście :|. Jeżeli jednak nie masz wystarczająco dobrego neta by pozwolić sobie na grę na innych serwach to możesz spróbować na EUW zagrać, też jest problem z trollami i toxic people ale nie jest tego masa i większość pisze po angielsku, a nie polsku :). Powodzenia !

4521609.png

Opublikowano

Konto, na którym używałeś programów trzecich moze zostac zbanowane w każdym momencie. To juz zalezy jak Ci to pójdzie na rękę. Jeżeli nie zamierzasz wbijać od nowa dywizji, chcesz tylko sobie pograć, to graj na tym dopóki nie zostanie zbanowane. Jesli chcesz juz od nowa zacząć przygodę, stwórz nowe konto.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Prędzej czy później konto na którym były używane programy niedozwolone zostanie zbanowane, pytanie tylko kiedy. Najlepiej już teraz stwórz sobie nowe konto i powolutku zdobywaj wszystko od nowa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...