Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

OSTRZEZENIE, NIE GRAJCIE NA xyz

DevEverest

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak, gratuluję!

Jesteś świadomy, że każdy serwer posiada logi (Chyba, że je wyłączyli) i tak czy siak ma Twoje hasełko? :_:

Dlatego ustawia się jakieś hasło, które jest tylko na jeden serwer lub po prostu kupuje premke Kappa.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Przecież nie trzeba mieć żadnego pluginu do przechwycenia hasła, w domyślnych logach Bukkita się zapisuje każda komenda (w tym te z AuthMe). xD

A tak swoją drogą, to nie grajcie na żadnych syfiastych serwerach EasyHC, wszystkie są siebie warte  xD

5465845486.png

Opublikowano

@Risen. no to akurat dobrze że nie dużo osób na tych twoich syfiastych serwerkach grało ;] 

@DarkEverest no i co z tego że posiadają ten plugin? plugin jak każdy inny a jeśli coś tobie nie pasuje to sobie wgraj go na swój serwer  i też będziesz miał hasła innych osób.

zapraszam na serwer metin Tunga ;] by @harnaś

Opublikowano

Oni kradną hasła i tak sie wpierdalają na serwerki potem jest nowe ip byłem u nich w ekipie wiem jak jest.
A co do CORESV_ANTYGRIF i CORESV_GLOWA stare pluginy ktore im pisalem xD

Opublikowano

Oni kradną hasła i tak sie wpierdalają na serwerki potem jest nowe ip byłem u nich w ekipie wiem jak jest.

A co do CORESV_ANTYGRIF i CORESV_GLOWA stare pluginy ktore im pisalem xD

no dlatego mówię, żeby na żadnych tych serwerach nie grać (no, poza MC4U), bo wszyscy kręcą takie wałki, że się w głowie nie mieści.

od wpierdalania się nawzajem na swoje serwery, po wałki ze sklepami sms

już nie wspominając o tym, że te serwery są k***a tak denne, że stratą czasu jest wykopanie tam jednego kamienia

5465845486.png

Opublikowano

PlayerLogger zapisuje wszystkie wykonane komendy aha tak bo gracze grają na lobby ...@OldisPL no np ja mam hasła hashowane i po wywolaniu tekstu na chacie anuluje event (listener do komendy aka kamcio) więc w logach takiego czegoś nie ma a oni to perfidnie zapisują tym właśnie pluginiem, o wiele łatwiej jest mieć te samo hasło na każdym serwerze (tak jak na premce) niż inne na każdym a w mc grają też osoby o niższym poziomie inteligencji (próbuje ich uświadomić xD)

A i ps ip też sprzedają wasze :) 

Opublikowano

Przecież nie trzeba mieć żadnego pluginu do przechwycenia hasła, w domyślnych logach Bukkita się zapisuje każda komenda (w tym te z AuthMe). xD

A tak swoją drogą, to nie grajcie na żadnych syfiastych serwerach EasyHC, wszystkie są siebie warte  xD

nie spotkałem się, żeby w logach serwera zapisywało argumenty z authme takie jak hasło, chyba w starszych wersjach to występowało albo ja coś przeoczyłem

@topic

serwer jak serwer, ludzie zawsze beda probowac krasc i nie ma na to sposobu, dlatego zawsze polecam rejestrować hasła typu "abcde123", a potem jak już chcesz zostać na dłuzej zmienić te hasło na wygenerowane/wymyślone, imo zawsze mniejsze ryzyko

fKJeAI4.jpg

Opublikowano

Tak, gratuluję!

Jesteś świadomy, że każdy serwer posiada logi (Chyba, że je wyłączyli) i tak czy siak ma Twoje hasełko? :_:

Dlatego ustawia się jakieś hasło, które jest tylko na jeden serwer lub po prostu kupuje premke Kappa.

Oldis ale wiesz że każdy szanujący się serwer minecraft ma hashowane hasła? Zwyczajnie trzymanie haseł nie zahashowanych jest niezbyt przyzwoite. Bo jednak jak będzie wyciek i wyciekną hashe typu "jkdalkdaCHUJdasdkjasldZJEBdasdasddalkjgtj" to dużo im to nie da . Dodatkowo nawet jak ktoś ma włączone logowanie to nie powinien logować wpisywania hasła czyli komend /register /login -.-

A co do tematu to zamiast bawić się w jakieś jedno hasło na innym serwer kupcie sobie te jebane premium i wtedy nie ma żadnego problemu :)

Co ja tutaj robie...

Opublikowano

Tak, gratuluję!

Oldis ale wiesz że każdy szanujący się serwer minecraft ma hashowane hasła? Zwyczajnie trzymanie haseł nie zahashowanych jest niezbyt przyzwoite. Bo jednak jak będzie wyciek i wyciekną hashe typu "jkdalkdaCHUJdasdkjasldZJEBdasdasddalkjgtj" to dużo im to nie da . Dodatkowo nawet jak ktoś ma włączone logowanie to nie powinien logować wpisywania hasła czyli komend /register /login -.-

A co do tematu to zamiast bawić się w jakieś jedno hasło na innym serwer kupcie sobie te jebane premium i wtedy nie ma żadnego problemu :)

nie każdy serwer ma autologowanie premium

fKJeAI4.jpg

Opublikowano

Tak, gratuluję!

Ja osobiście premium posiadam ale ten serwer jest non premium i 90% to stivki
Opublikowano

Tak, gratuluję!

to powiem ci tak w tych czasach kiedy auto logowanie premium jest za free i ktoś go nie ma to nie za dobrze świadczy o serwerze. Czemu? dlatego że widać że osobie nie zależy na zrobieniu dobrego serwera tylko by zrobić serwer by zarobić na nim miliardy milionów i tyle.

Co ja tutaj robie...

Opublikowano

Tak, gratuluję!

to powiem ci tak w tych czasach kiedy auto logowanie premium jest za free i ktoś go nie ma to nie za dobrze świadczy o serwerze. Czemu? dlatego że widać że osobie nie zależy na zrobieniu dobrego serwera tylko by zrobić serwer by zarobić na nim miliardy milionów i tyle.

niedługo gameplay będzie zautomatyzowany bo nikomu się nie bedzie chcialo grac - bez przesady, to jest tylko "dodatek" do serwera

fKJeAI4.jpg

Opublikowano

Everest, czy Ty kiedykolwiek wydoroślejesz ???

Jak masz zarzuty to daj dowody, że ktoś kradnie coś a nie rzucasz opiniami nic nie wiedząc, mając tylko liste pluginów....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...