Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[17] Pytania odnośnie trainerowania

Szal3eX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Chciałbym zadać parę pytań ale też poprosić o pomoc. 

Jako iż premiera FIFY 17 już jutro. Chodzi mi mianowicie o trainer ostatni raz na PC grałem w fife 14 i tam trainerowałem ale słyszałem , że pojawiły się jakieś nowe zabezpieczenia itp. Co trzeba dokładnie robić by dziaŁał? Jak nie wyłapać bana ? I czy są jakieś pewne źródła Trainera (mogą być płatne) z szybkimi aktualizacjami itp ( na podstawie poprzednich lat. Z góry dziękuję .

Proszę o niepisanie , że psuje ludziom rozgrywkę bo na PC lepiej robi to EA a prócz tego to dział poświęcony Cheatom (LOL może dobrze napisąłem :P ) do gier.

Pozdrawiam :)

Opublikowano

Ty Adin nie pomyliły Ci się tematy? po Ch...dego byka Ty tu wogole wchodzisz, pieprzysz co chwile te swoje nawiedzone texty. Wbij sobie do glowy że chgoćby wszyscy polacy przestali uzywac trainera to i tak bedziesz na nich trafil w przewadze oponentów.

..w związku z powyższym usraj się spodnicy rodzicielki a jak już chcesz na siłe zbawiać świat to zacznij od siebie i zbaw sie ode zlego dając na luz.

QQ

Opublikowano

Ad pytań od 14 zmieniło się to że możesz trainerować 15 meczy na godzinę i 75 w dobę.

Bany jak jest w 17 nikt nie wie, ale ogólnie łatwiej jest wyłapać bana za sprzedaż coins niż za samego trainera ( tego używam 2 lata na jednym koncie i odpukać jest luz ).

Na tą chwile kilka osób/stron wypuściło trainera:

cheatheppends - serwis płatny 12.99/mc pewnie będą szybkie aktualizacje ale zabawa jest kosztowna, do znalezienia ( google ).

Ruskie - taniocha/problem z płatnością i pewnie też do znalezienia za free w google.

Trainer od letsfut - free z autoupdate

trainer od nepgax4o - darmo podobno ma updateować.

Podsumowując problemów z dostępem do trainerów nie ma :) 

Opublikowano

Letsfut coś nie może swojego bota zrobić, było 3 dni a teraz zrobiło się 6. Pewnie majstrują zabezpieczenia żeby im znowu rusek za grosze cracki nie sprzedawał :)

Opublikowano

Jest jeszcze chinski trainer na gamersky. ;)

Letsfut coś nie może swojego bota zrobić, było 3 dni a teraz zrobiło się 6. Pewnie majstrują zabezpieczenia żeby im znowu rusek za grosze cracki nie sprzedawał :)

Jesli dalej to klepia w AHK to do konca roku tego nie zabezpiecza.

• 5 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...