Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FS15 - jak dodać pieniądze w kampanii?

CounterDeat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie na internecie widzialem pelno "poradnikow" jak dodac sobie kase do gry w trybie kariera,

ludzie przedstawiali jak wchodzili w:

mygames/farming-simulator2015 itd, i mieli w glownym folderze foldery z saveami, np savegame1, 2,3,4,5 itd itd itd.

W moim przypadku jest troche inaczej, poniewaz mam oryginalna gre na steam ktora kupilem juz dawno temu sciezka u mnie:

(...)/steam/steam apps/common/farming-simulator/...

i w tym folderu nie mam zadnych folderow z "savegame", potrzebny mi on jest poniewaz jest tam plik .xml ktory mozna edytowac i dodac sobie pieniadze :(

Albo moze jest jakis inny sposob na dodanie pieniedzy? probowalem cheat engine, ale tez nie dziala.

Licze na pomoccc!

Opublikowano

Musisz stworzyć najpierw jakiś zapis gry, wejdź do gry następnie zapisz i wyłącz grę. Wchodzisz do folderu z sevami i szukasz swojego save'a.

Otwierasz plik careerSavegame -> klikasz Ctrl+F i wyszukujesz frazę "money" -> Wpisujesz ile potrzebujesz kasy np. money="9999999999".

89952147600321596186.png

• 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

W dokumentach - MyGames - FS - savegameX - savegame w xml - ctr+f wpisujesz money i dodajesz. Możesz też przez moda MoneyCheat i komendy

Opublikowano

masz mod orginalny w ls w "modding" lub cos takiego jak wlaczyc gre w menu, wejdz w te mody wejdz i poszukaj moda Money_Tools, zainstaluj wejdz do gry wejdz do ciągnika wcisnij : Lewy CTRL+ Lewy ALT+ 0 (*zero) dziala idealnie dodaje po 1mln łatwiejszy sposob niz wchodzenie co chwile w save i zmienianie kwoty ;) ( Uwaga ! Mody masz dopiero jak zainstalujesz nowego Patch'a 1,3)

Pomoglem?! + :)

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...