Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WP vs Body?

JaTylkoChwile

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
WP vs Body Wojny/PvP

Witam na wstępie chciałem powiedzieć że nie grałem 2,5roku, widziałem że bardzo dużo się pozmieniało stąd moje pytanie o tak prosty i wałkowany 1000 razy temat.

Otóż zostały mi 3 postacie z mojej gry (reszta każdy wie gdzie się podziała ;) ) Body 65lvl i wp 52lvl do Wp maiał bym bufa 75lvl 3xG1 Do bodziaka musiał bym robić albo kupić bo jest w Jinno a wp i buff w shinso

Na początek opisze Bodego

Aura M4, Berek M3 Wir M4

Biolog na klątwach

Koń Bojowy

WP

Ostrze M8 Strach M6 Zbroja M5

Biolog na pamiątkach 

Militar

Z yangami nie będzie problemu z IS tak samo.

Głównie chodzi mi o zrobienie postaci do PvP/ Wojny/Zadymy na 90lvl+

Proszę o wypowiedzi graczy którzy grali tymi postaciami i wiedzą coś na ten temat a nie takich że kumpel gra i mówi że zaje...

Z góry dzięki wszystkim za odpowiedzi i cierpliwość do takich tematów :p

Opublikowano

WP.

Argumentów nie trzeba podawać, bo jest po prostu lepszy (więcej ustoi, DMG porównywalne [czasami większe], w tym wypadku masz biola wyżej i militara, dochodzi def + buff)

ja bym na twoim miejscu sprzedał Bodego za yangi i podkoksił surkę ew. za hajs i zainwestuj w IS (zawsze te 40-50 zlotych do przodu).

Opublikowano

WP oraz Body są to porównywalne postacie, osobiście wole WP'a, ponieważ lepiej radzi sobie w expie. Co do PVP to między Bodym a WP'em dużej różnicy nie ma, według mnie WP jest lepszy od Bodego w pvp, lecz  to kwestia eq, każda postać jest dobra jeżeli masz dobra eq. 

AnnwID.gif

Opublikowano

Oczywiscie WP. Na +86lvl'u bedziesz rozwalal praktycznie wszystkich. Body'ego mozesz sb zostawic, aby dropic, mozesz rowniez zarabiac wp'kiem, a na bodym czytac ku, sprzedac za yangi.

Zazwyczaj jestem dostepny 24/7, zdarzaja sie male przerwy :D 

Pomoglem/ spodobala Ci sie Moja wypowiedz ? Daj like B)

Opublikowano

Bodego po dłuższym rozmyśleniu wybrał bym jednak bodego  - na te wojny na pe elu 

Opublikowano

Moim zdaniem lepszy jest WP, ponieważ podczas wojenek nie musisz wbijac na pierwszy front majac rozproszenie na wysokim poziomie mozesz wspierać swoich, możesz również wykorzystać + gdy z kogoś sciagniesz wszystko i poprostu go zabić. Co do bodziaka bez odpowiedniego eq wywalisz sie raz dwa, jeden dobry + to jest fakt ze moze ściągnąć archera swoją mobilnościa i szybkością ataki :). Boodziak był kiedyś najlepszy na wojny zaraz po mentalu, teraz to juz inaczej wygląda. I jeszcze dodam że ten buff to akurat nie wiemczy Ci się przyda, iż zawsze się znajdzie smok albo healer do buffowania a przy okazji do walki :)

4521609.png

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...