Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serek Heterogenizowany- gdzie mogę kupić?

Gość Lonesome

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Dwa dni temu będąc w osiedlowej żabce nabrałem ochotę na jakiś produkt mleczny na podwieczorek. Podszedłem do działu z produktami nabiałowymi lecz niestety nie było moich ulubionych Danonków o smaku truskawkowym. Kiedy miałem opuszczać sklep kątem oka zauważyłem że za kefirami stoi ostatnie opakowanie jakiegoś jogurtu. Z daleka szatą graficzną przypominał Danio waniliowe więc chwyciłem je ochoczo i zacząłem kierować się do kasy. Kiedy byłem już jakieś pół metra od lady spojrzałem na opakowanie by upewnić się że jest to Danio waniliowe które skutecznie zwalczy mój głód w godzinach popołudniowych na długo. W momencie gdy dotarło do mnie że nie jest to oczekiwany przeze mnie produkt a serek homogenizowany, cisnąłem nim o glebę dzięki czemu pół sklepu wyglądało jakby Łysy z brazers dopiero co odegrał w nim końcową scenę w filmie dla dorosłych. W momencie gdy już każda z kropelek tego produktu osiadła na glebie krzyknąłem do kasjera czy ma rozum i godność człowieka by sprzedawać takie produkty. Zanim zdążył cokolwiek powiedzieć zwyzywałem tego lewaka po czym wybiegłem ze sklepu. 

Nie wierzę że ten lewak śmie sprzedawać serki homogenizowane. 

Dziś rano gdy była nowa dostawa tych serków ponownie poszedłem do żabki i tym razem w ukryciu przed sklepowymi kamerami skopałem całą paletę tych serków wyzywając je od pewnych części obrotowych roweru po czym znów wybiegłem ze sklepu. 

Jako stuprocentowy mężczyzna postanowiłem zacząć jeść serki heterogenizowane lecz nigdzie nie mogę ich znaleźć. 

Wiecie może gdzie zakupię te serki ? 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...