Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Program do chinskich botow?

TheThunder

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pamiętacie ten okres 2010-2014 co wszędzie roiło się od chinskich botow których właśiciel sprzedawał yangi i powodował gigantyczny wzrost inflacji?

Czy ten program został kiedyś opublikowany? ( nie chodzi mi o easy metin2 czy m2bob)
Ten program był genialnie obskrybtowany przecież u szczytu botowania on miał tysiące tych botów + jeszcze te do łowienia i sprzedaży przecież tutaj skrypt gonił skrpyt?

xD

Opublikowano

Pamietam, jak te boty padaly z wolnego, 10botow w pt, handlarka, speed hack (buty wiatru - kamer mod)

Raczej nic takiego nie znajdziesz, tymbardziej za darmo.

Zazwyczaj jestem dostepny 24/7, zdarzaja sie male przerwy :D 

Pomoglem/ spodobala Ci sie Moja wypowiedz ? Daj like B)

Opublikowano

te boty nie funkcjonują juz od 2011 roku.Przestały być aktualizowane.Pamiętam jak kiedyś latałem z takimi botami o 2/3 nad ranem w 5 pt robiłem woje body i latały obok siebie i zbierały drop.A potem sprzedawały drop.Byś musiał mieć kod zrodłowy to by można było go przywrocić do życia jak i m2fish by erpel

/niereg. sygna

Opublikowano

te boty nie funkcjonują juz od 2011 roku.Przestały być aktualizowane.Pamiętam jak kiedyś latałem z takimi botami o 2/3 nad ranem w 5 pt robiłem woje body i latały obok siebie i zbierały drop.A potem sprzedawały drop.Byś musiał mieć kod zrodłowy to by można było go przywrocić do życia jak i m2fish by erpel

Jeeejku, złote czasy M2Fish :D pamiętam jak na tym łowiłem :D 

Uczeń
Opublikowano

Te boty potrafiły zrzucać drop na innego champa (nie wierzę, że gośc ręcznie to robił z taką ilością kont), i jeszcze stawiały sklepy ze śmiesznymi cenami. ;]

YebacBiede  B)

Opublikowano

Ja odpalilem easy metin który chodził tymi samymi ścieżkami jak bot. I na 1lvlu chodziłem z drophackiem który kradł każdego fmsa ktory chiński bot wydropil. W godzinie było tych fmsow z 3 szt i mnóstwo jelonkow :D

//Reklama OFF.

Opublikowano

Nie bylo czegoś takiego jak drophack na easymetin2 :), to był autopickup który podnosil itemki jeżeli innym bot nie podniósł|

4521609.png

Opublikowano

Nie bylo czegoś takiego jak drophack na easymetin2 :), to był autopickup który podnosil itemki jeżeli innym bot nie podniósł|

Nie wiem a się wypowiem, w easymetin był drophack, owszem był to autopickup, ale gdy założyłeś pt działał jak drophack i można było zapierdalać itemy nie należące do ciebie, tylko dla kogoś, pamiętam te czasy gdy na ghost i easy metin kradło się itemy z metinów w red lesie

Opublikowano

Nie wiem a się wypowiem, w easymetin był drophack, owszem był to autopickup, ale gdy założyłeś pt działał jak drophack i można było zapierdalać itemy nie należące do ciebie, tylko dla kogoś, pamiętam te czasy gdy na ghost i easy metin kradło się itemy z metinów w red lesie

Taką samą funkcje miał KamerMod jak byłeś w PT

1370985415-U261426.png

ID PlayStation3 -> IdefisKiller

Opublikowano

Te boty potrafiły zrzucać drop na innego champa (nie wierzę, że gośc ręcznie to robił z taką ilością kont), i jeszcze stawiały sklepy ze śmiesznymi cenami. ;]

ta opcja jest najciekawsza wychodzi na to, ze byl to skrypt ktory expil postacie do danego lvla wchodzil w gory wysylal inna po drop i zrzucal itemy na sklep i sprzedawal , za duzo ich bylo zeby to moglbyc czlowiek

xD

Opublikowano

ta opcja jest najciekawsza wychodzi na to, ze byl to skrypt ktory expil postacie do danego lvla wchodzil w gory wysylal inna po drop i zrzucal itemy na sklep i sprzedawal , za duzo ich bylo zeby to moglbyc czlowiek

Wszystko jest do zrobienia, wpt na mapie da się już określać i bot ją rozpoznaje. Twórcy M2Boba powinni pomyśleć nad zakładką "Scripter" gdzie byłoby można napisać wiele ciekawych akcji :D Ale myślę, że z tym dodatkiem, to byłby koniec metina 

Opublikowano

śmieszne ceny tylko były o 5/6  nad ranem  ale zarobek wtedy był mimo tańszych cen to przez całą noc szło zarobić gdyz wtedy drop był wiekszy i co chwile coś wypadalo dobrego :)

Wszystko jest do zrobienia, wpt na mapie da się już określać i bot ją rozpoznaje. Twórcy M2Boba powinni pomyśleć nad zakładką "Scripter" gdzie byłoby można napisać wiele ciekawych akcji :D Ale myślę, że z tym dodatkiem, to byłby koniec metina 

da sie gdyż  global nie ma żadnych zabezpieczeń  byle co odpalisz i ci zadziała.Ale Spokojnie po 8 latach doczekamy się kolejnego zabezpieczenia ze strony GF 

/niereg. sygna

Opublikowano

śmieszne ceny tylko były o 5/6  nad ranem  ale zarobek wtedy był mimo tańszych cen to przez całą noc szło zarobić gdyz wtedy drop był wiekszy i co chwile coś wypadalo dobrego :)

da sie gdyż  global nie ma żadnych zabezpieczeń  byle co odpalisz i ci zadziała.Ale Spokojnie po 8 latach doczekamy się kolejnego zabezpieczenia ze strony GF 

pamiętam te małże po 30k i jak ludzie czekały na sklepiki po 25k

albo sklepy z zębami orka czy z itemami z pustyni

xD

Opublikowano

pamiętam te małże po 30k i jak ludzie czekały na sklepiki po 25k

albo sklepy z zębami orka czy z itemami z pustyni

kiedyś to mi się opłacało jak i innym.Kasy zbytnio ludzie nie mieli.Wiec tak szło zarobić.Jak to na początku kazdego nowego serwera brak kasy

/niereg. sygna

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...