Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

X-men.

Planta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Chciałbym w wolnym czasie oglądnąć sobie wszystkie adaptacje filmowe X-men.

Mógłby mi ktoś wypisać w jakiej kolejności oglądać poszczególne części by po prostu składały się w całość?

4124112_16944776.jpg

Okażmy szacunek dla weteranów.

Opublikowano

X-Men: Pierwsza klasa

X-Men Geneza: Wolverine

X-Men

X-Men 2

X-Men: Ostatni bastion

Wolverine

X-Men: Przeszłość, która nadejdzie

X-Men: Apocalypse

Tak mniej więcej powinno być spójnie pod względem fabuły  :)

Opublikowano

X-Men Geneza: Wolverine

X-Men

X-Men 2

Wolverine

Tak mniej więcej powinno być spójnie pod względem fabuły  :)

Troszkę dziś poczytałem na ten temat, i ktoś napisał, że w DOFP cofnęli czas, i wszystkie filmy wcześniejsze zostały wykasowane.

I według tego gościa co on pisał, że aktualnie by oglądać to z sensem, i by miało kolejność to :

X-Men 1KL -> X-Men DOFP (przeszłość) -> X-Men Apocalypse -> X-Men DOFP (ostatnia scena w teraźniejszości ) -> Deadpool

Może być to prawdą? 

4124112_16944776.jpg

Okażmy szacunek dla weteranów.

Opublikowano

Z tymi X-menami jest tak, że nie wszystkie wyprodukowane części super do siebie pasują. Zaproponowałam ci wariant najlepszy według mnie, a wybór już należy do ciebie  :) Deadpoola nie brałam pod uwagę nawet, także jak widzisz - ile ludzi tyle pomysłów  :D

Opublikowano

X-Men 

X-Men 2 

Wolverine

Deadpool

Opublikowano

Musisz wymazać Wolverina, bo do niego się nikt nie przyznaja, a film naprawdę bardzo mierny. 

Ostatni bastion kłóci się z pozostałymi.

Jedynymi wartymi uwagi

jest X-men, Xmen 2, Pierwsza klasa, przeszłość która nadejdzie i możesz też liczyć Deadpoola ale to całkiem inne studio kręciło. 

Opublikowano

Z tymi X-menami jest tak, że nie wszystkie wyprodukowane części super do siebie pasują. Zaproponowałam ci wariant najlepszy według mnie, a wybór już należy do ciebie  :) Deadpoola nie brałam pod uwagę nawet, także jak widzisz - ile ludzi tyle pomysłów  :D

Dokładnie tak jak mówisz każda różni się od każdej i ciężko znalesc prawidłowy tryb oglądania :) 

Opublikowano

Wedlug mnie ta kolejnosc juz jest tak czy siak pomieszana bo co nowa wersja to przeszlosc sie cofamy jak powstaje x-man a te pierwsze czesci byly jak x-man bylo i upadlo.

Chcesz żeby szybko ci odpowiedział ?

-Napisz @zxkalen

Pomogłem ci ?

-Zostaw Like

76561198043616385.png

Opublikowano

Wedlug mnie ta kolejnosc juz jest tak czy siak pomieszana bo co nowa wersja to przeszlosc sie cofamy jak powstaje x-man a te pierwsze czesci byly jak x-man bylo i upadlo.

Ja oglądałem byle jak i jestem zadowolony :) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...