Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukamy do gildi ! ŚWIAT 5 Międzynarodowy .

KomesS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejo ! 

Jeżeli nie masz jeszcze gildii , lub twoja gildia ,słabo się rozwija serdecznie zapraszam Cię do gildii "Zimna Wódka" polska gildia na świecie 5 międzynarodowym .

Wymagania :

Codzienna aktywność , po nieuzasadnionej nieobecności powyżej 7 dni = Wylot

Poziom postaci musi wynosić co najmniej 100 lvl .(Nie obowiązuje Grzybiarzy) 

Ulepszenia gildii :
* Twierdza poziom   29 - 29 osób Max 
* Skarbiec poziom   45 - 90%
* Trener poziom       50 - 100%

Gwarantujemy walki gildii , codziennie około godziny 7 rano jest wyzwanie na walkę innej gildii Bitwy odbywają się około godziny 17 .Gildia ciągle się rozwija , niestety w ostatnim czasie brakuje nam grzybów na dalsze ulepszanie twierdzy czy to też skarbca .Średni poziom członków gildii ~ 144 .
Często podejmujemy się także wyprawą do lochów .

Przede wszystkim zależy nam na grzybiarzach , bez nich gildia nie będzie mogła dalej się rozwijać , więc jeżeli masz 100lvl lub jestem grzybiarzem serdecznie zapraszamy Cię do gildii , Gwarantuje miłe przywitanie i dobrą komunikacje pomiędzy zarządem . Jeżeli przekonałeś się do dołączenia . Napisz krótki list do mnie gdzie napiszesz mi luźny list z informacją że chcesz dołączyć do gildii i czy jesteś grzybiarzem .Nazwa mojej postaci to "KomesS" czekam na wiadomości, Dziękuję za poświecenie swojego cennego czasu .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...