Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zagrać wcześniej w FIFE 17 na pc?

Pawellek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Okej, wiec jak pewnie wiecie FIFA 17 ma swiatowa premiere 27 września, natomiast w Polsce trzeba czekac jeszcze dodatkowe 2 dni. Ale nic straconego! Jak co roku istnieje bardzo prosty sposob aby to obejsc i grac juz dzis (25.09.2016) od 17:00!

Korzystacie na wlasna odpowiedzialnosc. Ja osobiscie robie tak od 3 lat i do tej pory nic zlego sie nie stalo z tego powodu.

Czego bedziemy potrzebowac?

- Najwazniejsze to miec FIFE 17 dodana juz do konta Origin, bez tego ani rusz.

- Koreanski serwer VPN ( http://lmgtfy.com/?q=Korean+vpn ) + VPN Client aby sie polaczyc

Jako, ze nie jest to zadne rocket science to juz pewnie sobie dalej byscie poradzili, ale dla formalonosc:

1. Pobieramy client np. "SoftEther VPN Client + VPN Gate Client Plugin":

http://www.vpngate.net/en/download.aspx

2. Instalujemy... bla bla bla...

3. Po uruchomieniu macie cos takiego:

vy1gNH9.png

4. Klikacie "VPN Gate Public VPN Relay Servers" -> Szukacie po regionie "Korea Republic of" lub "Japan" i "Connect to the VPN Server" -> "Use TCP Protocol" i Ok. Po chwili powinno was polaczyc, jak sie nie uda to szukacie innego servera.

Ujerppd.png

5. Logujecie sie do Origin i od 17:00 mozecie uruchomic fife.

7WYax7H.png

6. Po uruchomieniu gry mozecie sie rozlaczyc z VPN.

Opublikowano

Działa to na ruskiej wersji za 120zl i koreańskim ip, jaja normalnie robią z tymi strefami przy premierach :). Trzeba będzie chyba tylko machnąć trainera od nowa bo ściąga patcha 2.90GB, ciekawe też co się stanie jak będę chciał włączyć te wersje trial 10h bo jeszcze mi zostały i pół bańki monet tam siedzi :)

Opublikowano

Potwierdzam że działa. Mi patcha żadnego nie pobierało. 

Wszystko z triala przeniesione do pełnej wersji. 

Masz rację u mnie był exec z accessa fifa17trial.exe ale po zmianie jego nazwy wszystkie pointery w CE dalej działają, lel Ea nic nie zmieniło. Ciekawe tylko co mi pobierało, może ruski język bo taką wersję kupiłem.

Opublikowano

mi to jakims cudem nie zadzialalo w tym roku :/ pre order zrobiony update 2.9 gb sie sciagnal a potem przycisk play byl wygaszony pomimo koreanskiego vpn przed zalogowaniem sie do origina ;/

Opublikowano

Jak kupie teraz fife 17 na allegro (bo podobno wysyłają klucze już dzisiaj) to normalnie zadziała prze VPN czy musi być to kupiona wersja na originie? 

Opublikowano

mi to jakims cudem nie zadzialalo w tym roku :/ pre order zrobiony update 2.9 gb sie sciagnal a potem przycisk play byl wygaszony pomimo koreanskiego vpn przed zalogowaniem sie do origina ;/

Z innego VPNa skorzystaj

Opublikowano

Z innego VPNa skorzystaj

jak sie fifa na nowo sciagnie to poprobuje jeszcze z innych :/ bo odinstalowalem cala fife jak mi z 3 vpnow nie zadzialalo xD

jest zadzialalo xD

Opublikowano

Te gnomy dalej odwalają szopki z płatnościami, tą ruską fifę co kupiłem przedwczoraj, dzisiaj dostałem mail że płatność nie mogła zostać zrealizowana mimo że 2k rubli ściągnęło i nie wróciło na konto pp.

Dałem refund bo to niby preorder, ciekawe jak długo hieny będą trzymały hajs.  Pisanie do supporu też trochę dziwne było bo kupione u ruskich polską kartą i aktywowane z koreii :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...