Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bug na grzybki, pamięta ktoś?

freshxpompa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, kiedyś był bóg na grzybki że dostawało się co 24 h 20 grzybów, passy się wpisywało na takiej stronce i się dostawało 20 grzybów dziennie, dużo ludzi mi pisze że zna tą stronę ale podac linku nie chcą i że nadal to jest. Jak by ktoś miał i nie miał nic przeciwko podesłaniu na PW będę wdzięczny + pytanie, czy prócz tego sposobu ktory byl kiedy na chwilę obecną są jakieś bugi etc. za które idzie wyciągnąć trochę grzybów?

Opublikowano

Witam, kiedyś był bóg na grzybki że dostawało się co 24 h 20 grzybów, passy się wpisywało na takiej stronce i się dostawało 20 grzybów dziennie, dużo ludzi mi pisze że zna tą stronę ale podac linku nie chcą i że nadal to jest. Jak by ktoś miał i nie miał nic przeciwko podesłaniu na PW będę wdzięczny + pytanie, czy prócz tego sposobu ktory byl kiedy na chwilę obecną są jakieś bugi etc. za które idzie wyciągnąć trochę grzybów?

Takie strony to zwykłe wyłudzanie danych.Nie da się po prostu zmienić wartości w bazie, a na globalu żadnych bugów nie znajdziesz wszystko jest testowane na serwerach developerskich oraz beta.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Takie strony to zwykłe wyłudzanie danych.Nie da się po prostu zmienić wartości w bazie, a na globalu żadnych bugów nie znajdziesz wszystko jest testowane na serwerach developerskich oraz beta.

Mylisz się, była kiedyś taka strona, nieliczni o niej wiedzieli ale nie pamiętam jak zgubiłem info poniej to dobre 3-4 lata temu. ;-)

Wiem że większość wyłudza dane, ale kiedyś było coś takiego że co 24h wydawało 20 grzybów dziennie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...