Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam hentai przyjaznych dla młodzieży

-Vasto-

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie szukam sztuki dla wyrafinowanych starszych ludzi z ambicjami, podawajcie tytuły dzielcie się swoimi największymi perełkami.

A tak poważnie, jak tam leci wśród elity polskiej odnogi fanów chińskiej kultury animowanej?

Ja ostatnio prawie nic nie oglądam, też nic ciekawego nie wychodzi praktycznie, jak jest jedno dobre anime na sezon to dla mnie wow.

Taki hot news One Punch Man drugi sezon zapowiedziany.

http://www.animenewsnetwork.com/news/2016-09-25/one-punch-man-tv-anime-gets-2nd-season-game-app/.106871

485431474820424275536.jpeg

NJxbd4x.png

Opublikowano

Jak tam leci wśród elity polskiej odnogi fanów chińskiej kultury animowanej?

Jakiej chińskiej? Coś ci się nie pokręciło?

Ja ostatnio prawie nic nie oglądam, też nic ciekawego nie wychodzi praktycznie, jak jest jedno dobre anime na sezon to dla mnie wow.

Nieprawda. W każdym sezonie wychodzą dobre i fajne anime z różnych gatunków. Ci się po prostu nie chce oglądać anime i zamiast się do tego przyznać, to piszesz jakieś bzdury, że nic ciekawego nie ma.

To jest gówniane anime.
Opublikowano

Jak tam leci wśród elity polskiej odnogi fanów chińskiej kultury animowanej?

Jakiej chińskiej? Coś ci się nie pokręciło?

Nieprawda. W każdym sezonie wychodzą dobre i fajne anime z różnych gatunków. Ci się po prostu nie chce oglądać anime i zamiast się do tego przyznać, to piszesz jakieś bzdury, że nic ciekawego nie ma.

To jest gówniane anime.

Gdyby mi to jeszcze napisał ktoś z gustem to może bym to nawet rozważył a tak to.

447901474843188275536.png

NJxbd4x.png

Opublikowano

Gdyby mi to jeszcze napisał ktoś z gustem to może bym to nawet rozważył a tak to.

Mam bardzo duże doświadczenie w oglądaniu anime (kilkanaście lat) i widziałem serie praktycznie ze wszystkich gatunków. Mam swój gust i wiem, co jest dobre, ale ty oczywiście możesz uważać inaczej. :)

Są pewne rodzaje anime, których raczej nie lubię oglądać (na przykład parodie czy te brzydkie wizualnie).

Opublikowano

Oboje macie rację i się z Wami zgadzam. ;)

Ja też jakoś zaprzestałem oglądania anime. Dlaczego? Bo mi się nie chce. Dlaczego mi się nie chce? Bo nie ma nic ciekawego. :D

Oczywiście zdaję sobie sprawę, że nadal wychodzą całkiem ciekawe anime aczkolwiek ciężko na takie trafić. Sam mam zaczęte coś z 50 różnych tytułów ale żaden nie wciągnął mnie na tyle by go pochłonąć jak najszybciej. 

Mam jakieś takie dziwne odczucie, że "już to widziałem" pomimo oglądania czegoś zupełnie nowego. Nie mogę trafić na coś co mnie zaskoczy i pochłonie bez reszty.

HBV27j.png

Opublikowano

Sam mam zaczęte coś z 50 różnych tytułów

Że co? :D

Ja oglądam w danym czasie jedno anime i dopóki nie obejrzę do końca, to nie zaczynam kolejnego.

Oglądanie w inny sposób rozwala cały klimat i zniechęca do anime.

Lepiej obejrzeć mniej, ale dokładnie niż więcej, a pobieżnie i niektóre odcinki.

Mam jakieś takie dziwne odczucie, że "już to widziałem" pomimo oglądania czegoś zupełnie nowego. Nie mogę trafić na coś co mnie zaskoczy i pochłonie bez reszty.

Są tysiące pomysłów na fabułę i postacie, a pewne schematy zachowań istniały i zawsze będą istnieć.

Anime są w dużej mierze adresowane do otaku, ale tych bardziej ambitnych jest też sporo.

W każdym sezonie są takie.

Opublikowano

Sam mam zaczęte coś z 50 różnych tytułów

Że co? :D

Ja oglądam w danym czasie jedno anime i dopóki nie obejrzę do końca, to nie zaczynam kolejnego.

Oglądanie w inny sposób rozwala cały klimat i zniechęca do anime.

Lepiej obejrzeć mniej, ale dokładnie niż więcej, a pobieżnie i niektóre odcinki.

Moim zdaniem to trochę głupie podejście oglądać wszystko do końca. Oglądam średnio 5 odcinków i wiem czy mniej więcej dane anime mi się podoba czy nie.

Głupie byłoby oglądać np. 20 kolejnych czy nawet więcej odcinków dla samego oglądania.

Myślę, że lepiej ten czas poświęcić na kolejne tytuły, być może w nich będzie jakaś perełka.

W sumie może źle się wyraziłem. Użyłem słowa zaczęte ale chyba to złe słowo bo bardzo dużej części z tych zaczętych już kończyć nie będę.

HBV27j.png

Opublikowano

Moim zdaniem to trochę głupie podejście oglądać wszystko do końca. 
Nie oglądam słabych i irytujących anime do końca. Jak mnie wnerwia to już po jednym odcinku wywalam je do kosza.
Najgorzej jednak jak anime ciebie myli, bo przykładowo wydaje ci się początkowo takie w miarę, więc oglądasz dalej, a potem mimo debilizmów, które prezentuje nie
chcesz przerwać, bo już trochę odcinków obejrzałeś.
W taki sposób obejrzałem do końca takie gówna jak Hanasaku Iroha czy Ano Hana.

Ale są również anime, które mogą bardzo pozytywnie zaskoczyć, to znaczy początek słaby, a potem prawie perełka (Valkyria Chronicles).
Opublikowano

Nie polecam żadnego, bo to demoralizuje mlodziez bardziej niz uzywki

W żadnym razie bardziej.

Zresztą polecam eroanime oparte na miłości.

Takie również istnieją.

Opublikowano

W taki sposób obejrzałem do końca takie gówna jak Hanasaku Iroha czy Ano Hana.

691881475016655987022.jpeg

Gówno to masz zamiast mózgu, tyle w temacie.

// chyba się nie pozbieram po tej odpowiedzi XDD

Raczej ty. Tyle w temacie.  :D:D

396731475025903987022.gif

Kenchana czy jak on tam mial nie  warto sluchac :P W zasadzie nic bym moze nie mial do jego postow gdyby jakos inaczej je pisal. Przyznajcie, ze "Takich slabych serii moim zdaniem jak", brzmi lepiej niż "Takich gówien jak". On niestety nie zna takich slow jak "moim zdaniem" przez co sprawia wrażenie czlowieka zapatrzonego w siebie, wywyzszajacego sie nad innymi. I to irytuje.

@top

Ja nigdy jakos bardzo duzo nie ogladalem, ale w tym roku wyjatkowo malo. Choc nadal ogladam. Ostatnio, (wczoraj) obejrzalem Rainbow. Bardzo dobre anime! Nawet kilka łez bylo, podczas ogladania ostatniego odcinka. Brakuje mi takich serii, teraz jest pelno takiego kolorowego slodkiego kawai gówna  dla pedalkow i duzo durnych komedyjek. Brakuje mi czegos mroczniejszego, brutalniejszego i powazniejszego. Choc jeszcze i takich serii pewnie duzo przede mna. Brakuje tez oryginalnych serii, bo przeciez nie musza byc wcale poważne i brutalne by bylyt dobre na tle przecietniakow, przykladem jest np. One Punch man.Ale nie spieszy mi sie, nie mam tez wiekszej by zaczynasz kazda serie, ktora mam w plan to watch. Powolutku raz na jakis czas sobie cos obejrzę.

Btw. pogrywam sobie ostatnio troche w osu, gra ktos moze z forum w tą gierke?

Opublikowano

Kenchana czy jak on tam mial nie  warto sluchac :P W zasadzie nic bym moze nie mial do jego postow gdyby jakos inaczej je pisal. Przyznajcie, ze "Takich slabych serii moim zdaniem jak", brzmi lepiej niż "Takich gówien jak". On niestety nie zna takich slow jak "moim zdaniem" przez co sprawia wrażenie czlowieka zapatrzonego w siebie, wywyzszajacego sie nad innymi. I to irytuje.

@top

Ja nigdy jakos bardzo duzo nie ogladalem, ale w tym roku wyjatkowo malo. Choc nadal ogladam. Ostatnio, (wczoraj) obejrzalem Rainbow. Bardzo dobre anime! Nawet kilka łez bylo, podczas ogladania ostatniego odcinka. Brakuje mi takich serii, teraz jest pelno takiego kolorowego slodkiego kawai gówna  dla pedalkow i duzo durnych komedyjek. Brakuje mi czegos mroczniejszego, brutalniejszego i powazniejszego. Choc jeszcze i takich serii pewnie duzo przede mna. Brakuje tez oryginalnych serii, bo przeciez nie musza byc wcale poważne i brutalne by bylyt dobre na tle przecietniakow, przykladem jest np. One Punch man.Ale nie spieszy mi sie, nie mam tez wiekszej by zaczynasz kazda serie, ktora mam w plan to watch. Powolutku raz na jakis czas sobie cos obejrzę.

Jak chcesz coś brutalnego to weź się za chińskie kolorowanki/novelki. W Japonii będzie coraz to mniej serii opartych o krew (moim zdaniem, widać to już po tokyo żulu, który był ocenzurowanym w 100% gównem).

Co do osu, to gram ja (6,5k rank na standardzie), kolega harry z tego działu, Silver w to grał kiedyś, Ariness to samo, Zarax czasem pogra, Sebasku gra i jeszcze pare osób by się znalazło.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Armoro czy jak on tam mial nie  warto sluchac :P W zasadzie nic bym moze nie mial do jego postow gdyby jakos inaczej je pisal.

Przyznajcie, ze "Takich slabych serii moim zdaniem jak", brzmi lepiej niż "Takich gówien jak".

On niestety nie zna takich slow jak "moim zdaniem" przez co sprawia wrażenie czlowieka zapatrzonego w siebie, wywyzszajacego sie nad innymi. I to irytuje.

Dosyć żałosne, że poucza mnie ktoś taki jak ty, którego właśnie cechą są prymitywne i wulgarne odpowiedzi.

Jeśli się zmieniłeś i już tak nie piszesz, to bardzo dobrze.

Brakuje mi takich serii, teraz jest pelno takiego kolorowego slodkiego kawai gówna  dla pedalkow i duzo durnych komedyjek.

A jednak się nie zmieniłeś. Prostactwem wieje od ciebie na kilometr. :D

Gówniane to jest One Punch man. Takie shity nigdy nie powinny powstawać.

Brakuje mi czegos mroczniejszego, brutalniejszego i powazniejszego.

Masz do obejrzenia mnóstwo starszych anime. Nie musisz szukać tylko w nowościach.

Jak chcesz coś brutalnego to weź się za chińskie kolorowanki/novelki.

Chińskie? Podaj przykłady.

W Japonii będzie coraz to mniej serii opartych o krew (moim zdaniem, widać to już po tokyo żulu, który był ocenzurowanym w 100% gównem).

A Tokyo Ghoul to ma być wyznacznik jakiegoś nowego trendu odnośnie cenzury? :D

No raczej nie.

Mnie też wkurzało, że na BD cezurowali (i to mocno) Tokyo Ghoul, ale nie w każdym anime będą tak dokładnie ukazywać brutalne sceny jak w Mirai Nikki.

Opublikowano

Armoro czy jak on tam mial nie  warto sluchac :P W zasadzie nic bym moze nie mial do jego postow gdyby jakos inaczej je pisal.

Przyznajcie, ze "Takich slabych serii moim zdaniem jak", brzmi lepiej niż "Takich gówien jak".

On niestety nie zna takich slow jak "moim zdaniem" przez co sprawia wrażenie czlowieka zapatrzonego w siebie, wywyzszajacego sie nad innymi. I to irytuje.

Dosyć żałosne, że poucza mnie ktoś taki jak ty, którego właśnie cechą są prymitywne i wulgarne odpowiedzi.

Jeśli się zmieniłeś i już tak nie piszesz, to bardzo dobrze.

Brakuje mi takich serii, teraz jest pelno takiego kolorowego slodkiego kawai gówna  dla pedalkow i duzo durnych komedyjek.

A jednak się nie zmieniłeś. Prostactwem wieje od ciebie na kilometr. :D

Gówniane to jest One Punch man. Takie shity nigdy nie powinny powstawać.

Brakuje mi czegos mroczniejszego, brutalniejszego i powazniejszego.

Masz do obejrzenia mnóstwo starszych anime. Nie musisz szukać tylko w nowościach.

Jak chcesz coś brutalnego to weź się za chińskie kolorowanki/novelki.

Chińskie? Podaj przykłady.

W Japonii będzie coraz to mniej serii opartych o krew (moim zdaniem, widać to już po tokyo żulu, który był ocenzurowanym w 100% gównem).

A Tokyo Ghoul to ma być wyznacznik jakiegoś nowego trendu odnośnie cenzury? :D

No raczej nie.

Mnie też wkurzało, że na BD cezurowali (i to mocno) Tokyo Ghoul, ale nie w każdym anime będą tak dokładnie ukazywać brutalne sceny jak w Mirai Nikki.

Ale ja czlowieku nie mowie ze te kolorowe gowna sa gownami dla kazdego tak jak Ty mowisz o seriach ktore nienawidzisz, ja po prostu mowie ze to nie moje klimaty i uzywajac slowa "gowno" nie mialem na mysli "obiektywnie gowno", moj blad, racja, moglem bardziej podkreslic subiektywnosc tego zdania. Ty tez sie nie zmieniles. Nadal uwazasz ze Ty ustalasz co jest czarne a co biale i ze tak ma byc a jak ktos myli inaczej to sie myli.

Opublikowano

@top

Jak chcesz coś brutalnego to weź się za chińskie kolorowanki/novelki. W Japonii będzie coraz to mniej serii opartych o krew (moim zdaniem, widać to już po tokyo żulu, który był ocenzurowanym w 100% gównem).

Co do osu, to gram ja (6,5k rank na standardzie), kolega harry z tego działu, Silver w to grał kiedyś, Ariness to samo, Zarax czasem pogra, Sebasku gra i jeszcze pare osób by się znalazło.

Niestety za slabo znam angielski by czytac novelki itp. Ale kiedys pewnie sie skusze jak bede lepiej umial ten jezyk

Opublikowano

Ale ja czlowieku nie mowie ze te kolorowe gowna sa gownami dla kazdego tak jak Ty mowisz o seriach ktore nienawidzisz,

ja po prostu mowie ze to nie moje klimaty i uzywajac slowa "gowno" nie mialem na mysli "obiektywnie gowno", moj blad, racja, moglem bardziej podkreslic subiektywnosc tego zdania.

To na przyszłość pisz "moim zdaniem".

Określiłeś ogólnie kolorowe i słodkie anime gównami, a co kolor grafiki lub słodkie zachowania mają z tym wspólnego? Nic, bo najważniejsze są postacie, fabuła i pomysł na dane anime (poza tym muzyka, grafika).

To te cechy decydują czy będzie dobre, przeciętne czy gówniane.

Ty tez sie nie zmieniles. Nadal uwazasz ze Ty ustalasz co jest czarne a co biale i ze tak ma byc a jak ktos myli inaczej to sie myli.

Przynajmniej jak coś krytykuję, to mogę podać wiele argumentów za swoim zdaniem.
Opublikowano

4129614744863021322606.jpeg

Jasny c**j ile tekstu, nie czytam tego, tylko pytanko czy polecacie jakąś w pyte serie w miarę nową, bo już zabierałem się za kilka i nie mogę ich przetrawić, zbyt wybredny jestem ;/

Error 504 Ray ID: 2d3728ee114d2b1b • 2016-08-16 19:06:48 UTC

Gateway time-out

Opublikowano

Ale ja czlowieku nie mowie ze te kolorowe gowna sa gownami dla kazdego tak jak Ty mowisz o seriach ktore nienawidzisz,

ja po prostu mowie ze to nie moje klimaty i uzywajac slowa "gowno" nie mialem na mysli "obiektywnie gowno", moj blad, racja, moglem bardziej podkreslic subiektywnosc tego zdania.

Żeby jakiś gówniak z pod buta armoro uczył takich ważnych rzeczy, no w pale mi się to nie mieści.

Może zacznij stosować się do własnych porad to przynajmniej nie będziesz brzmiał jak totalny idiota.

259841475207964987022.jpeg

Pozdro dziku

417711489342956987022.png

Opublikowano

Żeby jakiś gówniak z pod buta armoro uczył takich ważnych rzeczy, no w pale mi się to nie mieści.

Może zacznij stosować się do własnych porad to przynajmniej nie będziesz brzmiał jak totalny idiota.

Pozdro dziku

To bylo do mnie czy armoro?

Opublikowano

Pozdro dziku

To bylo do mnie czy armoro?

Do dzielnicowego 

Error 504 Ray ID: 2d3728ee114d2b1b • 2016-08-16 19:06:48 UTC

Gateway time-out

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...