Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rémi Gaillard Pokonacie Go?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up jak byś zauważył on jeszcze dodaje te filmiki więc się nie wypowiadaj

Ach, widzę, że kolejnemu metińczykowi coś nie pasuje. Jaki piękny dzień :D

Zabronisz mi? Napisałeś temat, wrzuciłeś filmy, którymi już się wszyscy podniecali dawno. W dodatku był już taki.

Właśnie widzę jak wrzuca nowości.

Opublikowano

@UP straciłeś moda i co myślisz że teraz każdy jest zły je*bać takich jak ty

Jeżeli komuś pomogłem to proszę o plusa:)

Opublikowano

@UP straciłeś moda i co myślisz że teraz każdy jest zły je*bać takich jak ty

Tak, straciłem moda i idę się wypłakać w kąt. Przepraszam bardzo.

Będziesz się teraz bronił tym, że jestem tylko postmakerem ? Jp + Metin = Tragedia. Potem latają takie buraki jak Ty i wyzywają wszystkich dookoła bo komuś coś nie pasowało. Pewnie myślisz, że po Twoich ostatnich słowach poszedłem się powiesić, nie ? :D Tak się składa, że mam niezłą bekę z takich jak Ty. Jednak lubię metina :D

Opublikowano

heh to że mam nick jp99999999 to nie chodziło mi jak to robiłem że jebać policje tylko że jestem porządny a nie to co ty a Metin jest lepszy od tego twojego Csa który ma grafikę taką że żal dupę ściska i tyle mam do powiedzenia i Owned nie spam mi tutaj jak co to dawaj na skype

Opublikowano

heh to że mam nick jp99999999 to nie chodziło mi jak to robiłem że jebać policje tylko że jestem porządny a nie to co ty a Metin jest lepszy od tego twojego Csa który ma grafikę taką że żal dupę ściska i tyle mam do powiedzenia i Owned nie spam mi tutaj jak co to dawaj na skype

Przykro mi, nie chce mi się instalować tego tylko żeby Cię wystraszyć. Jak dalej taki ciekawy jesteś jaki mam głos to zapraszam na ventrilo :

ventrilosrv.com

5453

Tak, metin jest o wiele lepszy. Zwłaszcza te wasze głodne psy, maski uczuć i kamienie głupoty :D

Opublikowano

Owned jbc to ja mogę się ciebie przestraszyć a nie ty mnie a po drugie nie piszę z dziećmi co mają 7 lat więc żegnam to nie temat dla ciebie

Opublikowano

Owned jbc to ja mogę się ciebie przestraszyć a nie ty mnie a po drugie nie piszę z dziećmi co mają 7 lat więc żegnam to nie temat dla ciebie

Dobrze napisałeś, ty możesz się jego przestraszyć, a nie on Ciebie. Dziecko nie pisze z dziećmi, przykro. Chodź na to vt cwaniaku.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Owned jbc to ja mogę się ciebie przestraszyć a nie ty mnie

Nie ma to jak jeździć po sobie ^^

a po drugie nie piszę z dziećmi co mają 7 lat więc żegnam to nie temat dla ciebie

Serio wierzysz, że mam 7 lat ? Najsowo :D. Widzę, że nie umiesz czytać, więc powtórzę : Zabronisz mi?

Opublikowano

Ehhh ludzie nie wiem o cb.... jak chccecie się pokłócić to wyjdzcie stąd idzcie na tego tsa ventrili czy gdzie tam chcecie...

Owned troche się tobie dziwie miałeś rangę na tym forum kida bodajże jak dobzre pamiętam.. ale to i tak była ranga która do czegoś zobowiązywała 9do pracy itp itd) a Ty teraz wdajesz się w dyskusję.... ehh powinieneś wiedzieć z doświadczenia co się w takiej sytuacji robi... hmm no chyba ze nie wytrzymujesz już presji....

ehh nie wyzywajcie się od dzieci bo to świadczy o was...

jak dla mnie albo powinniście to zakączyć na tym etapie a jak nie to pogadajcie sobie miło na ts lub czym tam innym...

jp spokojnie zrobiłeś fajny temat ale nie każdemu musi się on podobać.. następnym razem trochę się opanuj i przyjmij słowa krytyki...

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

Tak nie będzie że jeden idiota będzie obrażał Metyńczyków on gra w gówno a pisze że metin to gówno dobra nie mam zamiaru się kłucić już do D&G napisałem żeby zamknoł temat

Opublikowano
Ehhh ludzie nie wiem o cb.... jak chccecie się pokłócić to wyjdzcie stąd idzcie na tego tsa ventrili czy gdzie tam chcecie...

Zapraszamy kolegę na ventrilo, ale chyba się nas troszkę boi.

a Ty teraz wdajesz się w dyskusję.... ehh powinieneś wiedzieć z doświadczenia co się w takiej sytuacji robi... hmm no chyba ze nie wytrzymujesz już presji....

Jakie dyskusje ? Jaka presja ? :D Razem z Matqiem sobie ciśniemy pompę na vt z takich jak on. Uwielbiamy jak się metińczyk denerwuje. xD

Tak nie będzie że jeden idiota

eheheheheh i już beka na vt :D

będzie obrażał Metyńczyków on gra w gówno a pisze że metin to gówno dobra nie mam zamiaru się kłucić

Sori master. Idę postrzelać z mojego głodnego kałacha z kości dzika +12. Ty się już "pokłuciłeś" ze słownikiem :D.

Widzę, że nagle odechciało Ci się skajpowania z nami ? ;D

Opublikowano
twojego Csa który ma grafikę taką że żal dupę ściska

Co do tego, to znając życie chciałeś byc hajtem sciagles nsteama padłeś jak mucha i takie podejście do cs z twojej strony, ale co tu się dziwić cs to gra w ktorej trzeba użyć mózgu, którego ty widocznie nie posiadasz :*

ps: owned nie poniżaj się do jego poziomu bo cie pozniej doswiadczeniem zniszczy uhhua.

29715.png

19237.png

31166.gif

30558.gif

5851.gif

turcja_flaga.png

Jeb#^%$ac Te Wasze -----

Opublikowano

ps: owned nie poniżaj się do jego poziomu bo cie pozniej doswiadczeniem zniszczy uhhua.

Nie zniszczy. Mateq mnie coveruje :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...