Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Lagi na MPC, instagramie / brak możliwości wrzucenia sygnatury

Punchline.

Pytanie

Opublikowano

Cześć, nie wiem gdzie to wrzucić, możliwe, że tutaj pasuje. Jeżeli nie - przepraszam. Od jakichś 2 miesięcy korzystając z MPC oraz instagrama (na innych stronach tak nie mam) po zescrollowaniu trochę w dół przeglądarka zaczyna się zacinać, scroll załapuje po kilku sekundach, nie mogę nic kliknąć i jedyne co pozostaje to alt f4 przeglądarki. Korzystam z chroma, na explorerze takie coś nie występuje (na innych nie sprawdzałem). Drugi problem, to brak możliwości wrzucenia sygnatury na MPC? Kiedy chcę wrzucić sygne, klikam "aktualizuj zmiany" strona łapie laga, kółko kręci się przzez jakieś 30 sekund i wyskakuje to:

dodam, że sygna nie przekracza maksymalnych wymiarów, linijek etc. na innych przeglądarkach (a nawet komputerze) również się to dzieje. Co najlepsze, 2 znajomych wstawiło tą samą sygnature i nie mieli problemu, a ja i trzeci znajomy nie możemy. 

0 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Nie udzielono jeszcze odpowiedzi na to pytanie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...