Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[17] Trainerowanie mistrzostw FUT

SlavesCity

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak zapytam z ciekawości, jest już jakiś trainer godny polecenia? Jeszcze nie rozeznany bo czekam na kopię gry ;)

Opublikowano

Przypal bedzie, albo nie bedzie. Czyli 50%.

Pierwszy week sie chyba jeszcze nie skonczyl, wiec nie wiem jakim cudem ktos mial by wiedziec czy banuja, czy nie. A jak juz beda banowac to pewnie wszedzie, a nie tylko w FUT Champions.

Opublikowano

Ja to bym sobie to odpuścił bo tam akurat chyba będzie jakaś kontrola bo słabo by było jakby top 100 byli sami trainerowcy

Opublikowano

Też jestem zdania, żeby zostawić te mistrzostwa FUT i zająć się i tak bardzo OP draftem. Podobno te mistrzostwa mają być na innym silniku niż reszta trybów w Fucie więc i kontrola pewnie będzie większa trainerowców a tak po za tym zagrałem sobie jeden mecz na access w kwalifikacjach tego turnieju i szybkość z jakim wyszukało mi przeciwka była oszałamiająca nawet mniej niż sekundę wiec z tymi silnikami może być coś na rzeczy.

Opublikowano

Jeśli byliby w stanie cokolwiek kontrolować to w fucie nie byloby cheatów. Nie bedzie żadnej kontroli. Pewnie troche banów sie posypie ale co to za problem kupić nastepna gre ?

Opublikowano

Jeśli byliby w stanie cokolwiek kontrolować to w fucie nie byloby cheatów. Nie bedzie żadnej kontroli. Pewnie troche banów sie posypie ale co to za problem kupić nastepna gre ?

Może i masz racje bo przecież jest od zawsze ranking kont które najwięcej zarobiły na meczach itd i w topce zawsze sa trainery i nic z tym nie robili. 

Opublikowano

Ludzie weźcie się ogarnijcie i nie grajcie na trainerze bo psujecie inny gre. Obyście wszyscy dostali bana.

Hahaha jak ja uwielbiam takie komentarze :D żebyś nawet gałe ea zrobił to i tak nic nie zrobią z trainerowcami :)

Opublikowano

Trainerujecie te mistrzostwa fut? Zeby potem przypalu nie bylo czy cos.

Przecież fifa dopiero od 29 to jak ktoś może już trainerować

Opublikowano

ALe wy ludzie jesteście debilami. Inaczej grać nie potraficie tylko trainerować. Nie możecie zrozumiec, że jest dużo osób które chce pograć w ffie UT a wy to psujecie. Tu nie chodzi o EA tylko o was bo wy jesteście pajacami, że oszukujecie. Obyście wszyscy bana dostali od razu.

Opublikowano

Trochę słabo wczesniej dostawało się hajs albo dobre paczki a teraz za drafty dają same średnie paczki i już nie jest tak kolorowo ;// Wróciło stare trafy i średnie paczki

Opublikowano

Trochę słabo wczesniej dostawało się hajs albo dobre paczki a teraz za drafty dają same średnie paczki i już nie jest tak kolorowo ;// Wróciło stare trafy i średnie paczki

Ja dostalem raz 25k, 35k i paczke za 25k za 1 wygrany draft. Slabo?

CavernousEarlyIcelandichorse-size_restricted.gif

Opublikowano

Wiesz co jakoś dziwnie to porobili. 2 dni dostawałem coś takiego albo 25 k i 2 średnie paczki albo paczka za 50 k i 35 k i jakas złota a teraz dostaje 2 x paczki po 15 k i jedną złotą może jakiś limit przekroczyłem i dają mi jakieś słabe. Przez 2 dni cały czas miałem takie same dropy tylko kwestia który wariant a teraz coś mi zaczęło dawać różne warianty dziwne to.

Opublikowano

witam

chcecie pograć sobie ?,bez problemu pogracie od 3-8 ligi

bez problemu pogracie w sezony online,

ja traineruje do świąt grudniowych co roku 200 k dziennie od kilku lat

ile zarobie ?

policzcie sobie przez te 3 miesiące, około 70 dni,pierwsze 10 dni to lipa brak zawodników.

coinsy 100 k bedą chodzić po około 30 pln min. za 100k.

to tak da tych co lubia sobie pograć.

pozdrawiam i zaciętej walki życze.

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...