Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ts3 na telefon

Shidarex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć czy istnieje w ogóle ts3 na windows phone? Jest gdzieś do pobrania/kupienia? Jak tak to będę wdzięczna o link lub gdzie mogę go szukać ;d

'You are the reason for my smile, You are the reason for my success, You are the reason for my good behavior to others, You are the reason for everything good in me'

Opublikowano

Ehh, to lipa. A żadna inna nie będzie działać na nim no nie?

'You are the reason for my smile, You are the reason for my success, You are the reason for my good behavior to others, You are the reason for everything good in me'

Opublikowano

No raczej nie to jest Windows Phone :/

Ehh, to lipa. A żadna inna nie będzie działać na nim no nie?

Nie, nie będzie.

Ehh, to przysłowiowa ''dupa''. No nic, sam w sobie system w tych telefonach mi nie przeszkadza, jest nawet okej, wolę to niż mieć 10 na komputerze. Ale niestety ma swoje wady, nie ma sporo aplikacji, które mogłam mieć na androidzie. Będzie trzeba czekać aż wypuszczą albo pogodzić się z tym, że nie będzie to to samo co android.

Dzięki za odpowiedzi, temat można zamknąć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...