Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laptop i monitor

hikary

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Potrzebuję laptopa do 3-3,5k do pracy. Czyli szybki, lekki, stylowy, 15 calowy, matowy. Do tego monitor tak oko 1400zł, 27-29 cali.

Laptop nie może być lenovo bo tej firmie nie ufam :D + najbardziej zależy mi na szybkości i wytrzymałości baterii najlepiej jakby była powiększona. To chyba wszystko i oczywiście laptop i monitor muszą być w tym samym sklepie.

PS. Zapomniałem dopisać: najlepiej 1TB pamięci :)

"Śmierć nas nie rozdziela, robimy się tylko niewidzialni" 

Franco Scaglia – Czarna mewa

Opublikowano

Opublikowano

Jak sądzicie który z tych laptopów jest lepszy?

Opublikowano

Dzięki za odpowiedz.

Dell Latitude 3570 i5-6200U/8GB/240+1000/Win10X FHD

To dobry wybór.

Ewentualnie taniej możesz zobaczyć jego starszy model nie dużo słabszy

Dell Latitude 3550 i5-5200U/8GB/240/7Pro+10Pro FHD

Matryca FULL HD, dobre wykonanie biznesowe przy tym ładna stylistyka, wygodna podświetlana klawiatura, wysoka kultura pracy, długi czas pracy na baterii (6h na wifi), lekki jak na 15 cali 2.20 kg wagi 3 letnia gwarancjia biznesowa Dell "Serwis u klienta następnego dnia roboczego to najszybsza i najlepsza forma serwisowania

Na trzecim miejscu postawił bym

Dell Vostro 3559 i7-6500U/8GB/240+1000/Win10X R5 FHD

Matowa matryca FULL HD nie odbija otoczenia mniej męczy w pracy biurowej najlepsza, laptop jest cichy i chłodny, dobra czasy pracy na akumulatorze ponad 6h na wifi, urządzenia wejścia są przyzwoite, niezłe wykonanie biznesowe. 3 letnia gwarancjia biznesowa Dell "Serwis u klienta następnego dnia roboczego to najszybsza i najlepsza forma serwisowania

Ciekawym modele jest jeszcze Asus seri biznesowej

ASUS P2530UA-DM0047E i7-6500U/8GB/256SSD/Win7P+Win10P

Matryca FULL HD, dobre wykonanie, 3 letnia gwarancja onsite.

Masz problem z wyborem laptopa czy komputera? >Napisz do mnie<

Opublikowano

Dzięki za odpowiedz.

Dell Latitude 3570 i5-6200U/8GB/240+1000/Win10X FHD

To dobry wybór.

Ewentualnie taniej możesz zobaczyć jego starszy model nie dużo słabszy

Dell Latitude 3550 i5-5200U/8GB/240/7Pro+10Pro FHD

Matryca FULL HD, dobre wykonanie biznesowe przy tym ładna stylistyka, wygodna podświetlana klawiatura, wysoka kultura pracy, długi czas pracy na baterii (6h na wifi), lekki jak na 15 cali 2.20 kg wagi 3 letnia gwarancjia biznesowa Dell "Serwis u klienta następnego dnia roboczego to najszybsza i najlepsza forma serwisowania

Na trzecim miejscu postawił bym

Dell Vostro 3559 i7-6500U/8GB/240+1000/Win10X R5 FHD

Matowa matryca FULL HD nie odbija otoczenia mniej męczy w pracy biurowej najlepsza, laptop jest cichy i chłodny, dobra czasy pracy na akumulatorze ponad 6h na wifi, urządzenia wejścia są przyzwoite, niezłe wykonanie biznesowe. 3 letnia gwarancjia biznesowa Dell "Serwis u klienta następnego dnia roboczego to najszybsza i najlepsza forma serwisowania

Ciekawym modele jest jeszcze Asus seri biznesowej

ASUS P2530UA-DM0047E i7-6500U/8GB/256SSD/Win7P+Win10P

Matryca FULL HD, dobre wykonanie, 3 letnia gwarancja onsite.

Znalazłem jeszcze tego laptopa http://www.x-kom.pl/p/276005-notebook-laptop-156-dell-inspiron-5559-i7-6500u-16g-2402tb-win10-fhd-r5.html#specification co o nim sądzisz? Dziś lub jutro mam zamiar zamówić i zastanawiam się nad Vosotro i tym Inspiron. Niestety Latitude musiałem odrzucić z powodu braku napędu optycznego :/ Asus odpada za mały dysk.

Opublikowano

Szybki, lekki, stalowy, stabilny - Od razu przychodzi mi na myśl Macbook, w tej cenie znalazł byś dobrego używanego, jeżeli nie myślałeś nad tym, zainteresuj się, najlepszy sprzęt do pracy.

Opublikowano

Szybki, lekki, stalowy, stabilny - Od razu przychodzi mi na myśl Macbook, w tej cenie znalazł byś dobrego używanego, jeżeli nie myślałeś nad tym, zainteresuj się, najlepszy sprzęt do pracy.

Odpada potrzebna mi nówka inaczej nie ma opcji.

Opublikowano

Inspirion to modele bardziej multimedialne ja Ci podałem biznesowe typowe do pracy.

Masz problem z wyborem laptopa czy komputera? >Napisz do mnie<

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...