Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

7speak.eu | Publiczny Serwer Teamspeak!

RegionPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fajne, mi się podoba :). Nie ma wszystkiego "napchanego" i bezużytecznego. Na tsie już byłem. Fajna administracja i ludzie, których aktualnie jest mało ;/ Osobiście przekonuje mnie ten konkurs :D Ja tam zostanę na dłużej :P

THP_1.jpg

Specjalista
Opublikowano

Prezentacja powiedzmy sobie taka średnia. Do tego serwer bardzo przypomina mi opents.eu, przypomina to mało powiedziane bo jest to po prostu kopia z małymi zmianami.

Oczyscie Termalek właścicielem więc czego można się spodziewać. Zero kreatywności. Do tego tylko 30 slotów serio?

Raczej nie jest to serwer godny uwagi...

Opublikowano

Prezentacja powiedzmy sobie taka średnia. Do tego serwer bardzo przypomina mi opents.eu, przypomina to mało powiedziane bo jest to po prostu kopia z małymi zmianami.

Oczyscie Termalek właścicielem więc czego można się spodziewać. Zero kreatywności. Do tego tylko 30 slotów serio?

Slotów bo slotów mało. Ja robiłem opena i mam tam pełne prawa, więc wygląd i wszystko inne jest moje.

Opublikowano

pgs po co zwiekszać liczbe slotów jak jest mało osob ? w kazdej chwili moze byc 200 slotow ale po co ?

kMvxe8j.png

Opublikowano

Może nie myślisz, ale wiesz, że da się zwiększać sloty prawda? Po co komu NA START 200 slotów jeśli aktualnie siedzi +- 20 osób? A co do "Kopii" Większość rzeczy z OPENA robił TERMAL, więc o co ci chodzi? Nie może korzystać z tego co sam zrobił?

THP_1.jpg

Specjalista
Opublikowano

Nie ale 30 slotów to taki serwer wręcz dla kolegów bym powiedział. Nie nazwał bym go publicznym. Rozumiem macie do tego prawo ale nie lepiej zrobic cos orginlanego? Lepiej iść po najniższej lini oporu i kupić sloty na net-s***k.pl

Podejrzewam, że więcej niż te 20 osób mieć nie będziecie z takim zapałem i pomysłami.

Opublikowano

Nie ale 30 slotów to taki serwer wręcz dla kolegów bym powiedział. Nie nazwał bym go publicznym. Rozumiem macie do tego prawo ale nie lepiej zrobic cos orginlanego? Lepiej iść po najniższej lini oporu i kupić sloty na net-s***k.pl

Podejrzewam, że więcej niż te 20 osób mieć nie będziecie z takim zapałem i pomysłami.

Człowieku ty czytać umiesz? A z resztą, po co mam pisać znów to samo jeśli ty i tak swoje. Prawdopodobnie nie było cie nawet na teamspeak'u. Nie ma nic oryginalnego? A konkursy? Na jakim innym tsie rozdają darmowe doładowania psc? Jesteś typowym cebulakiem z innego ts'a, który tylko przyszedł, zhejtował i wyszedł. Z takimi się nie dyskutuje ;) A reszta mam nadzieję nie będzie się słuchać ludzi pokroju twojego...

THP_1.jpg

Specjalista
Opublikowano

Oj byłem i siedziałem tam kilka dobrych minut. Cebulakami to wy jestesci. Tacy typowi co kopiowac potrafią a nic własnego nowego nie wymyślą bo po co. Także prosze cie...

Opublikowano

Brak mi słów. Takiej żenady nie widziałam już dawno.

TeamSpeak został skopiowany z mojego prawie linijka w linijkę, ranga w rangę, ikonka w ikonkę. 

Oj byłem i siedziałem tam kilka dobrych minut. Cebulakami to wy jestesci. Tacy typowi co kopiowac potrafią a nic własnego nowego nie wymyślą bo po co. Także prosze cie...

Ogromny + dla tego Pana! 

Jak nie macie pomysłu na swój projekt to lepiej nie twórzcie go wcale.

Życzę Wam żeby Wasz serwer upadł jak najszybciej. 

Już nie wspomnę o automatycznym nadawaniu rang "Mężczyzna"

9920714747208881237309.png

Jeden z najgorszych serwerów na jakich byłam. Jak można kraść wszystko od kogoś kto na tym siedział sporo godzin nad tym?

Słuchajcie ja nad tym stylem poświęciłam trochę pracy, a to, że wy zrobiliście kopiuj - wklej. To żenada.

NIE POLECAM I NIE POZDRAWIAM! NIE WARTO WCHODZIĆ, STRATA CZASU.

Opublikowano

Brak mi słów. Takiej żenady nie widziałam już dawno.

TeamSpeak został skopiowany z mojego prawie linijka w linijkę, ranga w rangę, ikonka w ikonkę. 

Ogromny + dla tego Pana! 

Jak nie macie pomysłu na swój projekt to lepiej nie twórzcie go wcale.

Życzę Wam żeby Wasz serwer upadł jak najszybciej. 

Już nie wspomnę o automatycznym nadawaniu rang "Mężczyzna"

9920714747208881237309.png

Jeden z najgorszych serwerów na jakich byłam. Jak można kraść wszystko od kogoś kto na tym siedział sporo godzin nad tym?

Słuchajcie ja nad tym stylem poświęciłam trochę pracy, a to, że wy zrobiliście kopiuj - wklej. To żenada.

NIE POLECAM I NIE POZDRAWIAM! NIE WARTO WCHODZIĆ, STRATA CZASU.

twojego ts? Człowieku, nawet twojego tsa na oczy nikt nie widział xD

THP_1.jpg

Opublikowano

@DamianMezoK oj kolego, to byś się zdziwił. :-)

Kim Ty w ogóle jesteś żeby się wypowiadać na temat mojego ts-a? Nikt nie widział? Szkoda, że Właściciel tego ts-a chciał być u mnie Adminem. 

Mogę nawet pokazać dowody jak trzeba. Niech ta prezka leci do kosza bo tylko tam się nadaje. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...