Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Bot] Myfreefarm Berater

Deja Vu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

MyFreeFarm Berater

large.png?1271742905Przedstawiam wam nowego bota. Posiada bardzo wiele przydatnych funkcji.

Funkcje:

-Za jednym kliknięciem zasiejemy i podlejemy całe pole, oraz nakarmimy kury, krowy itp.

-Podkreślanie cen produktów na rynku, wyższych od tych w sklepie.

-Automatyczny komunikat o gotowych zbiorach w postaci wykrzykniku obok pola.

-Informacja o niepodlanym polu, wyświetlanie dokładniej godziny zbioru warzyw, ,zaznaczanie brakujących produktów dla klientów czerwoną obwódką.

-Kalkulacja zysków dziennych.

-Lista mówiąca nam czego brakuje na farmie, lub jakich produktów mamy mało i należy je posadzić.

-Przegląd wszystkich gospodarstw na kilku farmach, klientów wraz z dokładnym opisem co mamy zasadzone na danym polu itp. poprzez kliknięcie na świnkę u góry.

-Obliczanie ile i jakich warzyw trzeba zasadzić, aby wystarczyło ich dla wszystkich klientów.

-Obliczanie w procentach za pomocą średniej rynkowej czy opłaca się sprzedać coś klientowi.

-Auto logowanie

Poza tym jeszcze wiele innych.

Wymagania:

-Firefox

-GreaseMonkey TUTAJ

-MyFreeFarm Berater TUTAJ

Instalacja:

1.Instalujemy GreaseMonkey jako dodatek do Firefox'a.

2.Gdy już to zrobimy instalujemy również Bota.

3.Aby dopasować bota do własnych upodobań klikamy na okienko "opcje" w lewym dolnym rogu (poniżej screen)

opcjev.png

4.Koniec!

Prezentacja Bota:

65786964.png

64288068.png

47517320.png

19046345.png

62118136.png

59560500.png

Admin Cienia
Opublikowano

Cóż począć jeśli zamiast skryptu bota wyskakuje mi tekst? ;>

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

tak tylko powiem ze tego bota mam juz tydzien i jestem z niego bardzo zadowolony ale dod ze tego bota mam z tego forum tak wiec to raczej nie Twoj bot to moze autora bys podal????

oj tam

Opublikowano

auto logowanie nie dziala

ile masz kont jesli kilka to zeby dzialalo przyciskiem kolo wyloguj masz login to musza wszystkie byc na tym samy a jak nie to kliknij opcje w lewym dolnym rogu i zaznacz autologowanie i na samym dole masz pola zaznaczasz serwer na ktorym masz konto login haslo i klikasz ptaszaka na koncu tego(potwierdzenie) musisz miec 1 miejsce wolne pod ost loginem

oj tam

Opublikowano

ile masz kont jesli kilka to zeby dzialalo przyciskiem kolo wyloguj masz login to musza wszystkie byc na tym samy a jak nie to kliknij opcje w lewym dolnym rogu i zaznacz autologowanie i na samym dole masz pola zaznaczasz serwer na ktorym masz konto login haslo i klikasz ptaszaka na koncu tego(potwierdzenie) musisz miec 1 miejsce wolne pod ost loginem

dzieki juz to wyjaśniłem nie nacisnełem ptaszak i nie logowało...

Zarabiam pieniądze tu - http://czarnyiczerwony.info/noroslaw , zalecam to także Tobie, nie jest to zanadto złożone, a zarobić można nieźle;)

Opublikowano

BYŁO !!!!! TO JEST TO SAMO CO JA WRZUCILEM

Moj temat tego samego byl 1 pod nazwą Asystent do gry wolni farmerzy !

Report..

737307192.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...