Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Asysten Do Gry Wolnifarmerzy

ziomaal

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka znalazlem w necie bota którego sprzedają na allegro

NP TU : http://allegro.pl/item1027798652_asystent_do_gry_wolni_farmerzy_bot_do_sadzenia.html

bot ma takie funkcje jak: na aukcji all jest która jest podana wyzej

Download:

http://userscripts.org/scripts/show/66964

działa bardzo dobrze ;)

Bot jest pod firefoxa a dokladniej pod Greasemonkey ( Download: https://addons.mozilla.org/pl/firefox/addon/748/ )

to na tyle życzę miłego bocenia ;d

737307192.png
Opublikowano

Noo, działa super. :)

Fizyka jest zasadniczo nauką opartą na intuicji i konkretnych faktach. Matematyka stanowi jedynie narzędzie dla zapisywania praw, które rządzą zjawiskami w przyrodzie.

Albert Einstein

Opublikowano

sprawdz sam bo ja nie znam na pamięć ich ale jest przydatny ;p

ale na stronie do pobrania sa fotki co on daje ;P

737307192.png
Opublikowano

Działa świetnie.Ale nie wiem ,czy na zminimalizowanej przeglądarce też działa... Sam podlewa i sadzi ,zbiera od zwierząt przedmioty i karmi zwierzaki.Pokazuje dokładny czas ,na pole można ustawić ,co ma sadzić.Czy się nam opłaca sprzedawać itp.

@UP: Ja na rynku wpisywałem średnie ceny i jakoś mi się opłaca...większość to 112% ^^

+ ode mnie.

Nic.

Opublikowano

jak ustawic ceny na rynku, zeby dobrze liczylo oplacalnosc klientow ? \\\\\ plus za dobry skrypt :)

Ehh ja robilem tak wlazilem na targ

I klikałem po kolei na każdy produkt aby średnią cene wyliczył ;p

( otwieralem kazdy w osobnej karcie )

Potem all karty zamkniete ( z 30 ich jest )

I ceny są

może jest inna metoda ale to nie znam ;p

A na Zminimalizowanej dziala ta probowalem i all smiga ;p

737307192.png
Opublikowano

Jak odpalić wszystkie te funkcje ? w skryptach trzeba zmieniac * na serwer na który gram? po prawi to coś ? I jak wchodzić w te opcje co na zdjeciach ]

;]

Dawać Minusy ! Minusy , Minusy ! Dawać "_"

Opublikowano

tzn które ? ;p

ale zmienienie nic nie da mow jakie opcje postaram ci się wytlumaczyc

licznik cen to sie naklikasz napisalem w poprzednim poscie

To malo produktow no to kliknij na ten niebieski pasek to bedzie pisalo czego masz malo ;p

przeglad- kliknij na ta swinke u gory

kaklkulacja zyskow - taki plusik na dole

Jak cos nie wiesz jeszcze pisz na gg 4249329

737307192.png
Opublikowano

Nie no sam juz rozszyfrowałem wszystko ;p A powiedz mi tylko co robić aby ciągle pokazywało na klijentach ile wart towar a ile oni oferuja? Raz to miałem raz nie. A to szczerze mówiac najbardziej mnie interesuje z tego wszystkiego. :) Bot tez by sie przydal ktory sam sadzi podlewa i zbiera kiedy nas nie ma przy kompie :)

Dawać Minusy ! Minusy , Minusy ! Dawać "_"

Opublikowano

sa takie ale platne może coś zalatwie a co do tych klientow to aby srednia cene licztl

trzeba wejsc na rynek i pokolei klikac na każde warzywo i owoc innej opcji nie ma ( ja np kazde robilem w innej karcie z 50 kart sie otworzylo i ceny do bota wlazly i pokazuje.. )

A ci tera pewnie 0 pokazuje co nie??

A raz tak raz nie bo pewnie pare juz zainstalowales produktow a pare nie ;p

737307192.png
Opublikowano

sonik151 to wyłącz bota . Na dole po lewej masz takie miejsce zaznaczone chyba [takim ptaszkiem] to odhacz go i tyle

Dawniej quaunt Dzisiaj

Zjarany albo :

hxcbrl.jpg

+'siki są Ok

Opublikowano

1) Jeśli chodzi o ceny to po kliknięciu na przycisk "Ceny" na targu mamy listę cen, a na niej kolumnę "Średnia rynkowa" są to ceny po jakich ostatnio wystawiano towary (na pewno nie minimalne w danym momencie). Jeśli nam pasują to kliknięcie napisu "Przyjmij średnią rynkową" przyjmie te ceny jako nasze.

2) Jeśli natomiast chodzi o szybsze określenie średnich cen to sugeruję doinstalowanie trzeciej części skryptu StatBota: http://userscripts.org/scripts/show/75373

Dorzuca on przycisk "Read market" (lub "Sprawdź ceny" - zależnie czy już ma tłumaczenie czy nie) oraz pole wyboru obok niego.

Po kliknięciu na przycisk ceny są automatycznie sprawdzane i po kilkunastu sekundach przyjmowane jako "Średnia rynkowa". Kwadracik pozwala zautomatyzować ten proces, choć i tak aby "Średnia rynkowa" została przyjęta jako nasze ceny trzeba postępować jak w punkcie 1).

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 4 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...