Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dysk ssd 200 zł

kagor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, w najbliższym czasie planuje zakup swojego pierwszego dysku ssd, oczywiście jak to zwykle bywa nie wiem na jaki model się zdecydować dlatego potrzebuje pomocy, na dysk mogę przeznaczyć max 200 zł. Ogólnie na dysku będzie tylko system i podstawowe programy jak przeglądarka, sterowniki, antywirus, i może 1/2 gry dlatego celuje w rozmiar 128 gb, zresztą z tego co czytałem nie opłaca się brać mniejszych bo są dość awaryjne i stosunek cena/jakość jest nieopłacalny.

Kolega polecił mi ten dysk : https://www.morele.net/dysk-ssd-transcend-ssd370-128gb-sata3-ts128gssd370s-732386/ co myślicie ?

Jakby komuś była potrzebna to oto specyfikacja mojego komputera :

-gtx 660 2 gb

-i5 3470

-8 gb ram

-płyta msi b75ma-e33

-zasilacz modecoma 500w

- hdd wd 1,5 tb 

Opublikowano

Szczerze mowiac, 128gb jest tez nieoplacalne, oplacalne to jest 240gb, bo kosztuje stowke wiecej, a masz 100% wieksza pojemnosc. Ten ssd jest dobry, kosci MLC, czego chciec wiecej. 

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

240 gb mi się raczej nie przyda i tak bym go nie zapelnił, dzięki za pomoc biorę tego Transcenda, do zamknięcia :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...