Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] NightCore.pl

EragonMT2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serio ?? Która to już wersja ?? Nie wiem co się dzieje, ale ostatnio same reworki, same s10, s50. 

Serwer stary, za stary jak na obecne czasy. Kiedyś się to podobało, teraz patrząc na te sety chce się rzygać bo było już tego tyle wszędzie że szkoda gadać.

Czekam kiedy w końcu ktoś zrobi serwer easy może i nawet medium  gdzie rozgrywka będzie oparta na dungach, sety będą nowe (mam tu na myśli choćby nawet te od bomba - chodzi mi o styl)  ładne i ciekawe, nie będzie trzeba bić sryliarda metinów na mapach, drugiego sryliarda bossów na mapach, czekając przy tym na swoją "kolej"  i męcząc się z dzieciarnią która zwie się "community serwera" bo bez tego nic się nie zrobi a będzie wybór albo dungi albo bossy - co kto woli ale bez ograniczeń - z wszystkiego masz te same ulepy / itemy ,  duży wybór tych dungeonów z których bedzie dropiło się ulepy, a mapy będą służyły tylko do expienia. 

System ulepszeń będzie rozbity - 2-3 dungi na jeden set - żeby nie było monotoni w robieniu tego samego dunga na okrągło, rozsądne ilości ulepszaczy, stosunkowo szybkie do robienia, przyjemne ,solo  bez zbierania ze sobą "armii" botów do pt. Co pokazało by że ktoś stawia serwer nie tylko dla hajsu ale i dla funu swojego i graczy. 

Eq do expa, do pvp, systemy osiągnięć, misji , może coś innego niż bicie mobów / metinów / bossów na mapach .... Ehhh ale mam marzenia.... Jak to mówią marzenia ściętej głowy.... Nie ma już takich ludzi, którzy by mieli takie ambicje - teraz każdy kto stawia serwer patrzy tylko na zarobek, na trzymanie ludzi jak najdłużej i nabijanie sobie statystyk do CV... 

A tym czasem patrząc na realia... dostajemy kolejną , trzecią, czwartą, piątą - tyczy się to ogółu - odsłonę tego samego serwera... I na co to komu ?? żeby postało parę dni i padło, bo nikt na tym grał nie będzie ?? 

Nie zagram. Grałem na pierwszych odsłonach tych serwerów. Jak na swoje czasy były fajne. Teraz - są po prostu śmieszne i śmieciowe. 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Takich serwerów nie trzymamy w zapowiedziach - to samo co poprzednie edycja tzw. "Kotlet" więc kosz. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...