Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ocena zestawu + brakuje tutaj czegoś?

Raise the Phend

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najpierw to wzór weź wypełnij to wtedy będzie można konkretnie ten zestaw ocenić

Jaki posiadasz budżet na kupno?
Kiedy zamierzasz kupić zestaw? (za ile dni, tygodni, miesięcy, lat)
Jaka jest dotychczasowa specyfikacja sprzętu, a jaka rozdzielczość monitora?
Do czego ma służyć komputer?
Czy w koszyku ma się znajdować monitor albo inne peryferia (myszka, klawiatura, słuchawki, etc.)?
Czy do zestawu ma być dołączony system operacyjny?
Czy zamierzasz podkręcać podzespoły?
Masz jakieś dodatkowe wymagania dotyczące sprzętu?

Opublikowano

Tak ciężko jest odpowiedzieć na kilka banalnych pytań? Nie wiadomo do czego ten zestaw, kiedy będzie kupowany, czy będzie pasował do monitora. Nie wiadomo w sumie nic z istotnych rzeczy poza tym, że poskładałeś sobie jakiś zestawik i tyle..

Opublikowano

Tak ciężko jest odpowiedzieć na kilka banalnych pytań? Nie wiadomo do czego ten zestaw, kiedy będzie kupowany, czy będzie pasował do monitora. Nie wiadomo w sumie nic z istotnych rzeczy poza tym, że poskładałeś sobie jakiś zestawik i tyle..

Tak ciężko odpowiedzieć na 2 banalne pytania?

1. Nie brakuje niczego, bez czego nie można komfortowo używać komputera lub w ogóle go odpalić? Mam na myśli pdu, mobo, hdd, etc

2. Części pasują do siebie? Nie trzeba przejściówek? Głównie chodzi mi o podłączenie GPU

To dwie jedyne rzeczy, które chcę wiedzieć. Zamienników potrzebuję tylko gdy nie pasuje coś do siebie, a przejściówki nie wystarczą

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...