Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MalygoS S2 [Medium]

DarkSince.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pod jakim powodem padł s1?

Był trzymany do ostatniego gracza tak jak obiecałem przy starcie.

Gram na Becie i szczerze mówiąc, brak bonów do expa, sprawia, że jest dość ciężko bić te wszystkie moby, ale może to kwestia ogarnięcia. Co do samego serwera, to dawno takiego Medium nie widziałem i z wielką chęcią zagram. Pozdrawiam :)    

Dzięki za miłe słowo , 90% graczy z którymi rozmawiałem na becie byli zadowoleni z rozgrywki i widzę że Tobie również się spodobało :) Miło 

90 %  wtf już wam tłumacze jak to sie odbyło

Na becie udział brało 10 osób z czego tak na prawdę 8 osób to team/koledzy serwera a ta 1/2 osoby to osoby zewnątrz i skrytykowały serwer ale nie beta wypadła super beta testerzy byli zadowoleni no są zadowoleni jak dostana wszystko ( o przepraszam prawie wszystko z is ) to dali ocene 10/10 ale nie no serwer bedzie uczciwy jak ten zły adonis może tak mówic , no ale tak jest i tak bedzie  , kto jeszcze nie zna tego team to go pozna :)

Pozdrawiam

Gościu co za kretynem jesteś, nikt z moich znajomych nie gra w metina to po pierwsze, nikt na becie ode mnie nic nie dostał i jestem pewny że nikt tutaj nie potwierdzi tego bo wszystko zależało mi aby było sprawdzone przez gracza bez pomocy administracji na becie. My się gościu nawet nie znamy bo raz w życiu do mnie napisałeś i strugasz bałwana 

Admin który wyzywa graczy? Pajac i dzieciak a nie admin nie polecam serwera .

http://www.mpcforum.pl/topic/1570366-reklama-serwerów-metin2-mistrzadonis-reklama-na-ytfbgg/?p=13276993
http://www.mpcforum.pl/topic/1573424-reklama-serwerów-metin2-mistrzadonis-yt-fbgg/?p=13301314

Chyba że jego ziomek to nawet linków nie otwieraj. Za darkiem nie przepadam ale nie będzie jakiś pajac się panoszył po tym forum jakby był kimś i w sumie to polecałbym mu jakieś tabletki ziołowe, bo z ostatniej rozmowy na pw wynika że gość nie potrafi także panować nad nerwami.. hm. może to dlatego tyle serwerów hejtuje, gdy odmawiają mu reklamy ? xD

Opublikowano

na_start_pakiet.png

Zgarnij Pakiet Startowy na Starcie Serwera !

Start Serwera Godzina 17:00

Klient Do Pobrania :

Pakiet Startowy:

-Podstawowy Ekwipunek +9

-Niekończąca Peleryna

-Autopoty

-Kostium w Barwach Królestwa (Stały)

-Pieczęć Pająka (Mount)

-Pieczęć Araneus (Zwierzak Pająk)

-Pieczęć Żółwika (Zwierzak)

Opublikowano

Tak sm tak dark cie wydusi z ostaniej zł a jak powiesz że nie masz to cie zgnoji taki jest jego system działania .

A no i Like który popłakał sie że Adonis mu pocisnął i teraz w każdym poście ciśnie na mnie , gośc sam potrzebuje jakiś psychotropów

Ps. Co do serwera , jest to taka kopia że aż boli w oczy i widać że dark ma takie parcie na zł że wypuści zaraz S3 / S4 ... byle by kasa szła sam serwer jeśli chodzi o S1 grało sie nie zbyt przyjemnie , a system  rozgrywki jest strasznie przestarzały

Opublikowano

Zawitam na serverze :)!

@UP, kopia czego? Uargumentuj swoją wypowiedź jakimiś konkretnymi dowodami.

Opublikowano

Tak sm tak dark cie wydusi z ostaniej zł a jak powiesz że nie masz to cie zgnoji taki jest jego system działania .

A no i Like który popłakał sie że Adonis mu pocisnął i teraz w każdym poście ciśnie na mnie , gośc sam potrzebuje jakiś psychotropów

Ps. Co do serwera , jest to taka kopia że aż boli w oczy i widać że dark ma takie parcie na zł że wypuści zaraz S3 / S4 ... byle by kasa szła sam serwer jeśli chodzi o S1 grało sie nie zbyt przyjemnie , a system  rozgrywki jest strasznie przestarzały

pier*olisz gorzej, niż sa bal

Naprawdę musisz tak bardzo pokazywać wszystkim, że masz IQ < 60?

tenor.gif

Opublikowano

Dawno nie grałęm w metina  wiec mam nadzieje że serwer wystartuje bez żadnych problemów i będzie można sobie na nim pograć dłużej niż 3 dni :) Jeszcze pytanie czy pvp jest wyrównane? 

Opublikowano

Ork Czarodziej

Podlizuj sie bardziej moze da ci sm   :D

sorry, nie jestem tobą i nie potrzebuję full isa na każdym serwerze

adonis to debil i tyle, a to, że pisze bzdury w tym temacie to nic, w innych też pisał

ja chcę jedynie wiedzieć, czy będzie to je*ane psc (czy kupię sobie pd'ka)

ty za to płaczesz w tym temacie, jakby ci mieli dać sm na kolejnym serwie, gdzie wbijesz maxa, nie śpiąc przez tydzień, a w pvp i tak lepszy będzie 65lvl z bojowym

tenor.gif

Opublikowano

Ork Czarodziej

Podlizuj sie bardziej moze da ci sm :D

Placz dalej ze nie dostales zl :c. Za ronote bys sie wzial a nie plakal w prezentacji, ze nie dostales kasy. Z reszta takie ssy co tam dales to bardzo latwo podrobic xD

Na serwer wbije. Fajnie, ze ludzie maja taki bol dupy o ten serwer. Lubie czytac gdy jakas patola probuje zwrocic na siebie uwage xD.

Zagram z kolegami, mam nadzieje, ze wyjdzie yak dobrze jak prezka :)

I zapamietajcie ludzie, ze nie ma nic trwalego i wydajecie kase na wlasna odpowiedzialnosc wiec skonczcie pierd.. jaki to nie jest serwer na kase. Pokolenie dzieciakow xD

Opublikowano

@DarkSince. @DarkSince. @DarkSince. @DarkSince. @DarkSince.

Będzie można kupić SM poprzez PSC?

Rejestracja o 16?

Clienta z bety wystarczy spatchować, czy trzeba nowego ściągnąć?

Zmieniałeś DMG mobów (na pająkach trudno było się utrzymac), zmieniałeś bony w eq do expa? Eq do pvp było lepsze od tego do expa :p

Klient z bety wystarczy zaktualizować i będzie wszystko działać . PSC nie będzie.

EQ exp zostało ulepszone. DMG mobów, bossów zostało poprawione, nie koniecznie na łatwiejsze, trzeba zrobić dobra eq na danym poziom aby dać rade na expowisku.

Ork Czarodziej

Nikt nigdy ode mnie nie dostał SM za freeko :)

Opublikowano

Ork Czarodziej

adonis to debil i tyle, a to, że pisze bzdury w tym temacie to nic, w innych też pisał

ty za to płaczesz w tym temacie, jakby ci mieli dać sm na kolejnym serwie, gdzie wbijesz maxa, nie śpiąc przez tydzień, a w pvp i tak lepszy będzie 65lvl z bojowym

Hehe tam gdzie gram sam kupuje Smocze monety 

Tak juz słyszalem jaki to ja nie jestem :D 

@Gdzie Truta dropi

Opublikowano

Ork Czarodziej

Hehe tam gdzie gram sam kupuje Smocze monety 

Tak juz słyszalem jaki to ja nie jestem :D

@Gdzie Truta dropi

Itemki z średnimi dropią z metków i bossów Krainie Wygnańców , EQ exp również.

Opublikowano

16. Rework serwera może powstać tylko raz pod taką samą nazwą z dopiskiem "Rework".

To nie jest rework tylko wersja serwera medium S2.

Rozmawiałem już na ten temat z Adminem na Team Speaku także sobie daruj :)

Opublikowano

16. Rework serwera może powstać tylko raz pod taką samą nazwą z dopiskiem "Rework".

i komu ty mydlisz oczy? Niech admini mpc przejrzą inne tematy malygosa i spr czy to nie jest to samo :( a i dlaczego w zapowiedziach było napisane Malygos S2 Rework? 

Opublikowano

i komu ty mydlisz oczy? Niech admini mpc przejrzą inne tematy malygosa i spr czy to nie jest to samo :( a i dlaczego w zapowiedziach było napisane Malygos S2 Rework? 

Na dole prezentacji serwera masz liste na 41 punktów różnic między serwerami, ale to jest nie wszystko bo masa zmian , ulepszeń weszła podczas beta testów,a grafiki i modeli nie zmieniałem z takiego powodu że sporo kasy na nie wydałem i są umieszczone na nich loga MalygoS. Zobacz w zapowiedzi tam nigdzie nie pisze Rework

Opublikowano

Temat do kosza :)

no właśnie, a tu nie ma dopisku rework :makka100lat:

tenor.gif

Opublikowano

Do kosza to niech idzie Twoje konto na mpc... Poznaj słowo S2, a Rework to pogadamy.

Co do serwera, taki średni

DiamondMT2.pl

Opublikowano

16. Rework serwera może powstać tylko raz pod taką samą nazwą z dopiskiem "Rework".

no właśnie, a tu nie ma dopisku rework :makka100lat:

No wiecie teraz wystarczy dopisac medium zamiast easy, który był na poprzednich wersjach i prezke wam zostawią.

Taka administracja jest na tym forum.

Mam dobra wiadomość dla Małysza, będzie mógł startować z altro***, tylko musi dopisać medium

Nie polecam serwera, trzeci raz to samo

Opublikowano

Przejrzałem wszystkie prezentacje i szczerze praktycznie niczym się nie różnią a to podchodzi pod rework.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...