Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak dobrze zacząć na Negrosie?

dobryziomxxl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Postanowiłem, że wrócę do Metina. Zaczynam całkowicie od zera, nie mam kompletnie nic. Z tego co wyczytałem najwięcej ludzi gra na Negrosie, tak więc tam też zacznę. Planuję grać Likanem bo nie miałem okazji jeszcze poznać tej postaci a wszystkie inne po prostu mi się znudziły. Likanem i zrobię pvp i będzie mógł służyć jako dropek. Jak polecacie zacząć grę? Oczywiście dodam, że będę robić też buffa. Co warto zbierać z podstawowych ulepszaczy i jakie KU są coś warte? Z tego co wiem dla Likana nie ma drogich KU więc cieszy mnie to. Wiadomo, że tak na czysto od 0 to nie ma sensu, nie chce mi się po prostu. Mogę ogarnąć sobie trochę kasy z 500kk na jakiś podstawowych eq bez 5b bo nie będzie mi na razie to potrzebne. Do tego dochodzi Bob. Również mógłbym go kupić. Mam mocnego kompa, bot mógłby chodzić 24/7 bez żadnej przerwy. I to nawet na kilku kontach. W IS też mogę coś wydać (jakiś pd, rękawiczka itp) Co do skilli to będę sam czytał. Nie mam zbyt dużo czasu na grę ale na przeczytanie KU, oddanie czegoś do biologa czy też exp/drop jakiś tam czas się znajdzie. Możecie mi tak wstępnie powiedzieć jakie na Negrosie są ceny? Trzeba będzie ogarnąć jakieś ebonki i srebrną +9, te Likanowe koziki i zbrojkę 34 +9 jakieś podstawowe eq z pż i tak myślę że Dzika Wojennego. Starczy na to te 500kk? Tak myślałem pozostać na 35 na razie i tam poczytać trochę KU ogarnąć kasę i stopniowo lecieć do góry. Jak wspominałem, mam do dyspozycji trochę KK wiadomo, że jak 500 za mało to dokupię tam z 200 więcej. Na rękawiczkę również mogę wydać no parę dyszek na Boba też się znajdzie jeżeli będzie trzeba.

Thx.

Opublikowano

Na początek zamiast Likana  brałbym Bodziaka i wyexpiłbym go do 55 jest zdecydowanie lepszy do zarobku niż Lykan. Z ceną KU nic się nie zmieniło nadal jest Aura>Czarowane>Silne itd.

Silne już jakies 200k kosztuje :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...