Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skok na hajs z ISu

jakub999

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chyba większość z was widzi, że metin już się wypala i nie ma gdzie grać. Na Pl-u jest śmiech z tym co wprowadzają i nikt nie gra chyba, że dropki dropków. Jedynie jako tako stoi Vesteris , Balmora już pustoszeje. Pseudo-technicy robią robią serwery. Według mnie po 2 serwerach, które nie wypaliły CI ludzie powinni mieć zakaz publikacji na mpc swoich serwerów. Śmieszne jest to, że pozwala się na to, żeby ktoś założył konto z jednym postem nazwał je "TakieSameGórnoRisMT2" i robił prezentacje serwera, a potem wychodzi na to, że to Ci sami ludzie ciągle kręcą hajsy na serwerach. Kiedyś serwery mówiło się, że są na "wakacje" , teraz to nawet miesiąca nie wystoją. WIELKI PROJEKT MPC ANTARIS nie ustał 2 miesięcy, a ludzie odpowiedzialni za to nie potrafią nawet "przepraszam" powiedzieć i zapadli się pod ziemie robiąc kolejne innowacyjne serwery stojące chwile po to żeby budżet podratować. 
Są w planie 3 serwery, które jeśli padną to już nie będzie nawte warto na metina wchodzić
-Balmora s3 - mimo hejtu dzieci na fubona, najbardziej liczę na ten serwer
- Serwer Nitra ? - czyli atak dzieci z gimnazjum ( chyba wyczuli hajs z arianei jaki można zdobyć , bo z metinem już mają mało wspólnego, a nitro to tylko reklama)
- pandora ? - o tym niech mnie ktoś oświeci
Jak one nie wypalą trzeba będzie chyba przejść na zagraniczne serwery, bo narazie widać chęć szybkiego oj***bania kasy i zamknięcia serwera po miesiącu, a potem powrót pod nowym nickiem, nowym innowacyjnym projektem, nową , tą samą ekipą.
Co myślicie o tym , czy jeszcze warto czekać na coś sensownego ? 

Opublikowano

Od kiedy serwer Arianea był projektem MPC? O_o

Ale nie oburzaj się, zostałeś poprawiony bo Twój post wprowadzał w błąd. Ja osobiście uważam, że są serwery na które warto czekać, nie wszystkie są stawiane wyłącznie pod hajs. Sama czekam na jeden, nie ciężko się domyśleć który. Faktycznie wielu ludzi sugeruje się reklamą w tych czasach, nie rozumiem tylko tych którzy ślepo idą grać na jakimś serwerze bo jakiś pseudo yt'ber go poleca, trzeba czasem mieć własne zdanie, tego ówczesnym graczom metina brakuje.

222.gif

Opublikowano

Warto, tak myślę :P

a co do tematu to racja, najgorsze jest to jak ktoś nie włoży grama pracy w serwer i stawia tylko i wyłącznie pod zarobek..

serwery metina są pod zarobek, ale trzeba patrzeć pod takim względem jako gracz (jaki produkt się otrzymuje).

jeżeli administrator danego serwera jest fer to i gracze powinni być fer, natomiast większość graczy wybierała i dalej wybiera złe serwery kierując się np reklamą, ale wiadomo.. takie życie.

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Metin się kończy, myślę odpowiedź jest prosta. Ta gra od lat nie oferuje nic nowego. Wszystko się kiedyś kończy. Mamy rok 2016 i co roku wychodzi coraz to więcej nowych gier MMORPG i to całkiem sporo jest niezłych. Niestety czasy metina się kończą, ponieważ rozgrywka nie dorównuje współczesnym czasom rozwoju przedsiębiorstwa gaingowego.

<p class='bbc_center'><span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: lucida sans unicode'><strong class='bbc'>Hejtować będę</strong></span></span></p>

Opublikowano

Metin się kończy, myślę odpowiedź jest prosta. Ta gra od lat nie oferuje nic nowego. Wszystko się kiedyś kończy. Mamy rok 2016 i co roku wychodzi coraz to więcej nowych gier MMORPG i to całkiem sporo jest niezłych. Niestety czasy metina się kończą, ponieważ rozgrywka nie dorównuje współczesnym czasom rozwoju przedsiębiorstwa gaingowego.

Oj nie zgadzam się z tymi nowymi grami, bo co nowsza to bardziej spierdolona :D serio, podaj mi z 2 gry które wyszły w tym czasie i są mocno popularne? (każdy gra w ligę, csgo i elo) zamyka się to a reszta to jakieś Aiony itd..

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Ja sam się dziwie jako administrator serwerów, że ludzie w to jeszcze grają. Ostatni raz grałem w sumie najdłużej na pierwszym teriosie, co było dość dawno i od tamtej pory nie zostałem na żadnym serwerze dłużej niż 2-3dni, bo po prostu nuda nuda nuda. Głównym czynnikiem wpływającym na nude jest administracja, która nie zapewnia odpowiedniej rozgrywki swoim graczom, no ale cóż... metin to łatwy pieniądz, więc korzystają. 

Opublikowano

To nie jest tak, ze oni kreca hajs. To gracze to robia.

Nie win technikow za wypuszczanie chujowych serwerow pod hajs, skoro jest na nie popyt.

Szukaj rozwiazania problemu wsrod graczy.

Opublikowano

Temat nosił nazwę " Czy to koniec metina , czyli skok na hajs z IS-u"  , nie bez powodu go dodałem , bo sam " Skok na hajs z IS-u" nic mówi o niczym. Dopiero połączenie, "końca metina" i "skoku na hajs z IS-u" , który pokazuje w jaki sposób się kończy. Temat nie ma zamiaru mówić o tym, że serwery zarabiają kase z IS-u tylko podaje to jako powód coraz gorszej jakości serwerów przyczyniających się do końca ery metina, więc PROSZĘ ŻEBY MI JAKIŚ IDIOTA NIE ZMIENIAŁ TEMATU JAK NIE WIE O CO CHODZI. 
Dziękuję

Opublikowano

Chyba większość z was widzi, że metin już się wypala i nie ma gdzie grać. Na Pl-u jest śmiech z tym co wprowadzają i nikt nie gra chyba, że dropki dropków. Jedynie jako tako stoi Vesteris , Balmora już pustoszeje. Pseudo-technicy robią robią serwery. Według mnie po 2 serwerach, które nie wypaliły CI ludzie powinni mieć zakaz publikacji na mpc swoich serwerów. Śmieszne jest to, że pozwala się na to, żeby ktoś założył konto z jednym postem nazwał je "TakieSameGórnoRisMT2" i robił prezentacje serwera, a potem wychodzi na to, że to Ci sami ludzie ciągle kręcą hajsy na serwerach. Kiedyś serwery mówiło się, że są na "wakacje" , teraz to nawet miesiąca nie wystoją. WIELKI PROJEKT MPC ANTARIS nie ustał 2 miesięcy, a ludzie odpowiedzialni za to nie potrafią nawet "przepraszam" powiedzieć i zapadli się pod ziemie robiąc kolejne innowacyjne serwery stojące chwile po to żeby budżet podratować. 

Są w planie 3 serwery, które jeśli padną to już nie będzie nawte warto na metina wchodzić

-Balmora s3 - mimo hejtu dzieci na fubona, najbardziej liczę na ten serwer

- Serwer Nitra ? - czyli atak dzieci z gimnazjum ( chyba wyczuli hajs z arianei jaki można zdobyć , bo z metinem już mają mało wspólnego, a nitro to tylko reklama)

- pandora ? - o tym niech mnie ktoś oświeci

Jak one nie wypalą trzeba będzie chyba przejść na zagraniczne serwery, bo narazie widać chęć szybkiego oj***bania kasy i zamknięcia serwera po miesiącu, a potem powrót pod nowym nickiem, nowym innowacyjnym projektem, nową , tą samą ekipą.

Co myślicie o tym , czy jeszcze warto czekać na coś sensownego ? 

@jakub999

również liczę na serwer FuBu, na serwerze pompateamu będzie bardzo dużo dzieciarni a nawet jeśli nie będzie bardzo dużo to swoją nadzieje pokładam w Fubu  i bambusku jak bardzo dopracowywują swój serwer :)

Pandora lekka odskocznia ale nic ciekawego nie będzie. STARY KLIMAT NIE POWRÓCI :P

Na pewno któreś z nich wypali, pamiętam że bez metina da sie życ xD nie trzeba w niego grać ;)

XDDDDDDDDDDDDDD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...